Napoved za ta teden: Očistite se nepotrebnega balasta

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 3. do 9. 8. 2020.

Napoved za ta teden: Očistite se nepotrebnega balasta (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
3. 8. 2020

V tednu pred vami prihajajo nihanja. Sonce v znamenju leva obljublja toplino in dobro medsebojno razumevanje, po drugi strani pa je lahko ta močna energija za določene tudi obremenilna. Na plano prihaja želja po reševanju zakoreninjenih situacij, saj se boste želeli na svojo pot podajati očiščeni vsega balasta. Jutranje ure ne bodo zaspane, ampak jih boste izkoristili za vadbo ali meditacijo, z namenom, da že zjutraj naredite nekaj zase.

Tisti, ki ste v resnem razmerju, bodite previdni, da se boste dovolj posvečali ljubljeni osebi, saj bo povečana potreba po pozornosti in izpostavljenosti. Teden bo namenjen uživanju ob vodi, sproščenosti in radosti, odklopu ter užitkom. Iskali boste navdih in nove, bolj razburljive možnosti, ki jih boste znali čim bolje izkoristiti v svoj prid. Polni elana in motivacije se boste podajali v načrte, ki vam dolgoročno prinašajo uspeh. Medsebojni odnosi bodo razgibani, vendar kljub temu stabilni. Prisotna bo tudi modrost, ki vam bo omogočala sprejeti drugačnost in se zavedati, da lahko spremenimo le sebe, ne drugih.

Merkur, ki se v sredo pomakne v znamenje leva, bo poskrbel, da boste vse opravili do konca, tudi če boste utrujeni ali obremenjeni. Podvig, o katerem razmišljate že dlje časa, bo končno prišel na vrsto. Odnosi bodo bolj prodorni, pomembna bo vsaka beseda, še posebej komplimenti, brez katerih ne bo prisotnega pravega zadovoljstva. Rezultati, do katerih boste prišli, bodo lahko neverjetni.

Do srede boste na področju ljubezni z Venero v znamenju dvojčkov zelo živahni, vendar nič kaj poglobljeni. V četrtek Venera prehaja v znamenje Raka. Ta čas bo naklonjen poglabljanju obstoječih ljubezenskih odnosov in partnerskih vezi, še posebej tistih, ki se nahajajo v določenih nejasnostih. Ljubezen, nežnost in romantika, to bo glavna želja na tem področju, zato si resnično vzemite čas in se posvetite ljubezni. Na trenutke boste plahi in sramežljivi, še posebej v tujem okolju. Vaša služba in obveznosti bodo od vas zahtevale polno odgovornost, tako da boste morali bolj tehtno razmisliti, kako naprej.

Tedenska napoved

V ponedeljek se ne čudite, če nič ne bo tako, kot si boste zamislili. Polna luna v znamenju vodnarja bo bliskovito spreminjala vaše razpoloženje in vam ponujala veliko idej, vendar težko izvedljivih. Nekateri med vami se boste počutili prerojeni, pripravljeni na nenavadne izzive, ki vam bodo pognali kri po žilah, drugi se boste zelo težko umirili in sestavili. Ne zadajajte si pomembnih nalog, saj ne bodo končane kot si želite. Pričakujte, da se lahko stvari v trenutku obrnejo in spremenijo, lahko se pojavi tudi občutek, da izgubljate tla pod nogami.

Z naprednimi mislimi si v torek, ko vas bo navdihovala luna v vodnarju, ustvarite nove načrte, sproščeno dojemanje okolice pa vas bo razvedrilo. Vaš razum bo aktiven in polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem. Izkoristite dan za umske dejavnosti in ukvarjanje z računalniki, organizacijo, spiritualnimi zadevami ter novimi idejami. Ljubezen boste potisnili nekoliko na stran, vendar le za nekaj časa.

V sredo zgodaj zjutraj prehaja luna v znamenje rib. Ta vpliv bo pričaral obdobje labilnosti, zasanjanosti in občutljivosti. Spomnili se boste na nedokončane zadeve, kar vas lahko dodatno obremeni. Dobre energije bodo naklonjene umetnikom, ki boste z lahkoto ustvarili več kot običajno, vsi ostali se boste pri delu težje osredotočili.

V četrtek bodo s konjunkcijo med luno in Neptunom v kombinaciji z energijo rib poglobljene vaše sanje, povečana bo intuicija, realnost pa bo rahlo zamegljena. Težko se boste v odnosih prilagajali, še težje boste tokrat priznavali svoje napake. Posebej previdni bodite v prometu, ter pri težjih opravilih, saj bo vaše delovanje zamegljeno s čustvi. Tudi petkovo dopoldne bo neustrezen čas za stvari, ki so materialne narave. Ugoden pa je za spiritualne zadeve, duhovno rast in meditacijo.

V petek popoldne se boste z luno, ki prehaja v znamenje ovna, razbremenili. Kljub temu, da bo prisotne nekaj zmede, se boste z nalogami lahkotno soočali. Dovolj časa vam bo ostalo tudi za zabavne vsebine in klepet, ki bo vsekakor obarvan z veliko smeha in kakšno pripombo, ki pa bo tudi hitro pozabljena. Čas, še posebej tisti, ki ga boste preživeli s prijatelji, bo hitro mineval.

Sobota z luno v ovnu bo dan, ko si boste želeli več aktivnosti. Najboljša izbira bodo športne dejavnosti, prav tako boste zadovoljni, če se boste podali na kakšen krajši izlet v neznano. Brez obremenitev se boste odločali, soočali, le prilagajanje vam lahko doprinese nekaj težavic.

V nedeljo prihaja konjunkcija med Luno in Marsom, ki bo še povečala ovnovo naglico in neprestano hitenje. Umirjenih pogovorov ne boste sposobni izpeljati, vse boste želeli takoj in sedaj, kar lahko povzroči nekaj nemira, tudi v družinskem okolju. Presenetili vas bosta borbenost in neverjetna iznajdljivost, s katero lahko premagate tudi najbolj močnega nasprotnika.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: