Napoved za ta teden: Pogovori, ki ste se jim do sedaj izogibali

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 11. do 17. 3. 2019.

Napoved za ta teden: Pogovori, ki ste se jim do sedaj izogibali (foto: profimedia) profimedia
11. 3. 2019

Splošna napoved

V teden se boste podali z nežnimi energijami Sonca v znamenju rib, ki pušča odprta pomembna vprašanja in se zateka v globino vašega delovanja. Doživljanje bo bolj globoko, pripravljeni boste na pogovore in teme, ki ste se jim v preteklosti spretno izogibali. Dokopali se boste do spoznanj, da premalo skrbite za svoje telo in da preveč časa in pozornosti namenjate drugim, sami pa ostajate v ozadju. Poskusite narediti bilanco odnosov s svojimi bližnjimi in se prebudite v smeri svojih ciljev. Vedno bolj vam bo jasno, da ljubezen ni enosmerna reka, ampak odnos potrebuje vzajemnost, drugače kmalu postane nevzdržen. 

Presenečali boste, saj bo razpoloženje nihalo, a hkrati boste znali biti tudi nežni in sočutni. V ospredje bo stopil individualizem, vendar vas bo težko razumeti, saj se bo domišljija močno prepletala z realnostjo. Želja po izkazovanju naklonjenosti, podpori in ljubezni bo povečana, še posebej pri rojenih v vodnih znamenjih.

Retrogradni Merkur v znamenju Rib bo povzročil upočasnitev določenih zadev, predvsem poslov, ki zahtevajo popolno zbranost in nekaj tveganja. Besede bodo umirjene, vendar se lahko hitro znajdete v napetem stanju, saj ne boste razumeli, kaj točno želi nekdo povedati. Pričakujte tudi zamude, nesporazume in nejasnosti v odnosih. Um vam bo iz trenutka v trenutek vedno znova uhajal na vse strani, a v kočljivem trenutku se boste sposobni zopet zbrati in rešiti zadeve, vsaj tiste, ki jih je potrebno popeljati do konca.

Z Venero, ki se bo v tem tednu sprehajala po znamenju vodnarja ne boste dovolili, da drugi usmerjajo vaš način življenja in se vtikajo v vaš način razmišljanja. Pred vami so tudi številne pozitivne preobrazbe na področju čustev, ki jih boste še posebej občutili tisti, ki ste v svojem odnosu trenutno nezadovoljni. Kljub temu, da boste imeli občutek, da nadvladate v odnosu, je priporočljivo, da se pred večjimi odločitvami tudi posvetujete s partnerjem, da ne bo prišlo do nesporazumov. Sedaj lahko razčistite razmerja iz preteklosti in se z razigrano energijo usmerite v prihodnost. V ljubezenskih odnosih v negativnem smislu prihaja nevarnost sabotiranja odnosa, zaradi občutka, da se ne boste prilagajali drugim merilom.

Pomagalo vam bo, da pišite dnevnik doživetij in s pomočjo Marsa v biku boste spoznali, kako se vsak dan nekaj spremeni. Ne prepričujte drugih, saj vam bodo nasprotovali, tudi na področju dela in denarja. Bodite bolj samozavestni in se začnite zavedati svoje lastne vrednosti.

Tedenska napoved

V ponedeljek bo luna v znamenju bika prinesla dobro energijo, trdnost, vztrajnost in stabilne odnose. Na področju dela boste delovali suvereno in brez večjih napak. Nadrejeni bodo opazili vašo prizadevnost ter marljivost in vas bodo dajali kot primer nekoga, ki dobro ve kaj hoče in ve kaj počne. Malo manj se boste obremenjevali s podrobnostmi, kar vam bo koristilo, da se sistematično soočite z vsemi obveznostmi. Konjunkcija med Luno in Marsom lahko povzroči dodatne skrbi, obremenitve in posledično želodčne težave, zato več pozornosti namenite zdravi prehrani.

V torek popoldan luna preide v znamenje dvojčkov. Veliko se bo dogajalo, telefoni  bodo zvonili, odlične ideje se vam bodo prepletale po mislih. Ta čas je lahko tudi živčen, in napet, še posebej, če se ne boste znali na pravi način umiriti ali skoncentrirati. Za pomiritev lahko uporabite eterično olja ognjiča, se potožite prijatelju ali pa enostavno naredite nekaj simpatičnega zase.  

V sredo bo zračna energija ustvarila družabno vzdušje, samota vam ne bo najbolj blizu. Čutili boste veliko nenavadnega, kar boste znali izraziti tudi z besedami, ki bodo imele razigran pridih. Ni priporočljiva prevelika obremenitev rok in nog, zato se kakšnemu težjemu opravilu raje izognite, bolj boste vešči s pogovorom, ki vas vodi v nove razsežnosti. Ljubezen bo prijetno obarvana, vendar resnih odločitev ne pričakujte.

V četrtek bo Prvi krajec vaša odlična motivacija na poti k napredku. Čas bo primeren, si privoščite kakšno razvajanje čisto zase, lepotni ritual, ali da poklepetate s prijateljico, ki vas vedno razume in podpira. Po dolgem času boste dobili občutek, da se ponovno prebujate v vsem svojem smislu. Pozno zvečer, ko luna preide v znamenje raka, se bodo prebudila speča čustva, pojavi se lahko tudi nespečnost.

V petek bo konjunkcija med Soncem in Merkurjem prinesla akcijo in presegla nežno energijo lune v raku. Zanimali vas bodo govor in javni nastopi, jasno se boste zavedali svojih potencialov in ciljev, s svojo odlično organizacijo pa boste sposobni voditi in slediti. Prihaja več gibanja in več informacij, ki jih bo potrebno uloviti v pravem trenutku in če ne boste preveč zamišljeni, vam bo uspelo.

V nedeljo se boste razveselili energije lune v levu, ki bo odnesla tegobe in dvome ter pričarala eksplozivno in pogumno energijo. Neobremenjeno poslušajte svoje misli in se posvetite nadgradnji svoje osebnosti.  Zelo dojemljivi boste tudi za razne alternativne zadeve. Čas bo namenjen tudi druženju z ljudmi, ki so se v zadnjem obdobju nekoliko umaknili iz vašega življenja. Sedaj boste ponovno začutili potrebo po obnavljanju stikov, kar vas bo napolnilo z entuziazmom.

horoskop.si

Poglejte si še: