Napoved za ta teden: Poletne vibracije se počasi oddaljujejo

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 9. do 15. 9. 2019.

Napoved za ta teden: Poletne vibracije se počasi oddaljujejo (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
8. 9. 2019

Splošna napoved

Poletne vibracije se počasi oddaljujejo, prihaja obdobje pomembnih odločitev, prelomnic in poslovnih priložnosti. Sonce v znamenju device vas vabi, da sprejmete odgovornosti in naredite kakšen korak zase. Obveznosti vas bodo začele preganjati in tokrat se boste učili tudi težjo snov na neznanih področjih.

V tem tednu vam bodo dobro šle od rok finančne investicije, vendar kljub temu ostanite previdni. Znamenje device tradicionalno akumulira energijo in vse, kar človek potrebuje, da preživi, zato boste bolj budni in usmerjeni k učinkovitemu reševanju težav. Strasti se bodo oddaljile, čustva pa bodo bolj trdna.

V vaše naročje prihajajo rezultati, po katerih ste hrepeneli v preteklem obdobju, ali pa so se vam celo zdeli nemogoči.

Vztrajno in mirno lahko začnete hoditi po poti, ki vas bo popeljala v jesenjski čas, ki vas usmerja, da se navadite na marljivo delo, ki ga simbolizira. Če boste dobro motivirani in pripravljeni na prilagajanje, se vam bodo pozitivni dogodki nizali eden za drugim. Zunanja podoba bo tista, ki ji boste namenili več svoje pozornosti, vsekakor boste želeli čim bolj ugajati in poskrbeti za svoje telo. Zemeljska energija ne bo najbolj naklonjena tistim, ki hrepenite po novostih in presenečenjih, saj se bo najprej potrebno soočiti z vsem starim, nedokončanim.

Merkur se bo do sobote še nahajal v devici, zato boste bolj analitični in usmerjeni h konkretnim rezultatom. Ko se Merkur pomakne v znamenje tehtnice, pa se boste težje odločali. 

Venera bo v tem tednu v znamenju device, ki je bolj analitične narave. Ne bodite presenečeni, če boste v svojem razmerju iskali napake in videli popolnoma drugačno sliko. Tudi samski se boste malce težje sproščeno podajali v odnose. Prihaja nekaj notranjih obremenitev, ki jih boste premostili z iskrenim pogovorom. Delovali boste s hladno vzvišenostjo, vendar nevsiljivo in korektno do soljudi. Čutili boste utrujenost, ki jo lahko premagate z gibanjem na prostem. V zraku bodo občasno konfliktne energije, zato je smotrno, da se potrudite za komunikacijo, s katero boste dosegli več uspeha. Marsikaj vam bo uganka in nasveti prijateljev vas utegnejo popeljati tudi v zmedo.

Mars v znamenju Device bo povzročil, da ne boste zadovoljni z načinom, kako ljudje okoli vas delujejo v stresnih situacijah. Na trenutke boste delovali vzgojno, kot da bi želeli spremeniti druge. Znebite se črnih misli in pretiranega perfekcionizma. 

Štirje retrogradni planeti se vas bodo sicer dotaknili na podzavestni ravni, vendar se boste znali zaščititi in poskrbeti, da vam bo lepo.

Tedenska napoved

V ponedeljek bo luna v znamenju kozoroga. Nič ne bo enostavno in nič ne bo šlo na hitro, potrebna bo vztrajnost, v zasebnih odnosih pa potrpežljivost. V službi ali med prostim časom vam ne bo težko storiti še kakšne dodatne zadeve, seveda brez prigovarjanja in nerganja. Duševno počutje bo zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom spremljal občutek nemoči, kar ne boste opravili vsega dela. Vpliv vas opozarja, da morate narediti resen načrt, kako izboljšati svoje finančno stanje. Pri težavah vam lahko proti večeru, ko luna preide v znamenje vodnarja, pomagajo ljudje, za katere nikakor nebi mogli reči, da so v resnici dovolj močni, da vam bodo kljub nasprotovanju drugih lahko priskočili na pomoč.

V torek in sredo prihaja z zračno luno v vodnarju čas nepredvidljivih dogodkov, ki jih najprej ne boste razumeli na pravi način, nato vam bodo postali celo všeč, saj boste ves čas hrepeneli po razigranosti. Zamikali vas bodo tudi strastni podvigi. Za sprostitev se razgibajte v naravi, morda med prijetnim pohajanjem srečate tudi kakšnega znanca. 

V četrtek bo luna v ribah ozračje močno obarvala s čustvi ter občutljivostjo, ki jo boste širili tudi v družbi. Povečana bo vaša intuicija, s katero lahko dosežete določene intenzivne premike. Meditirajte, potopite se v svoje misli ali pa si privoščite plavanje, ki bo odplaknilo negativno energijo. Prihajajo napetosti v odnosih, saj ne boste želeli slišati realne zgodbe, ampak boste skušali vse razumeti po svoje. Težave se lahko pojavijo tudi v krogu družine, saj bo vsak vztrajal pri svoji odločitvi.

Petek bo obarvala konjunkcija med Luno in Neptunom, zato se boste težje zbrali in sprejemali konkretne odločitve. Ustvarjalnost, glasba, ples in umetnost bodo odlično pomagalo, da se znebite občutljivosti. Vaše delovanje bo zamegljeno s čustvi, zato je to neprimeren čas za stvari, ki so materialne narave. Povečana bo radovednost, zanimalo vas bo tudi vse, kar ima nenavaden pridih.

V soboto bo polna luna poskrbela za zmedo in netočne podatke, ki jih najprej preverite. Misli bodo uhajale na področja, ki potrebujejo rešitve.

V nedeljo preide luna v aktivnega ovna. Kljub vsem navideznim napetostim boste znali odlično poskrbeti zase. Prihajajo konkretne odločitve, direktnost in akcija na vseh področjih, prav tako boste takoj pripravljeni začeti kakšen nov podvig ali pa se boste brez razmišljanja podajali v nove avanture. To je tudi čas, ko morate slediti svoji spontanosti. Čeprav boste neprestano bezljali, boste izjemno učinkoviti in neutrudljivi.

horoskop.si

Poglejte si še: