Napoved za ta teden: Ponovno več veselja in dobrih energij

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 20. do 26. 5. 2019.

Napoved za ta teden: Ponovno več veselja in dobrih energij (foto: unsplash) unsplash
20. 5. 2019

Splošna napoved

V teden pred vami se boste z zadnjimi atomi Sonca v biku zavihteli vztrajno, vendar se boste kmalu znašli v razpršenih energijah, ki jih bo Sonce, ki v torek preide v znamenje dvojčkov prinašalo s seboj. Ponovno boste občutili več veselja in dobrih energij. Odnosi bodo bolj razigrani, vi pa bolj razpoloženi za nove podvige, saj boste imeli v vse skupaj več zaupanja. Prišli boste tudi do zanimivih ugotovitev na poslovnem področju, saj ste v zadnjem času malce zaspali v tradicionalnih energijah. Čas je primeren za razne izlete in potovanja, saj se boste težko zadrževali v zaprtih prostorih, spremljal vas bo tudi občutek notranjega nemira, zato bodite še posebej previdni med vožnjo in pri zahtevnih opravilih.

Sonce v zračnem znamenju bo poskrbelo, da bodo prijateljski odnosi obarvani z veliko mero druženja in smeha, ne računajte pa preveč na zanesljivost, saj lahko večkrat pride do kakšne zamude ali manjšega nesporazuma. Če se boste razjezili, se boste tudi hitro ohladili in se znali o vsem skupaj na simpatičen način pogovoriti. Trma ne bo vaša popotnica, saj vam bo škoda vašega dragocenega časa, da bi o vsaki zadevi dolgo premlevali in jo analizirali, raje se boste soočili.

Teden bo namenjen tudi novim poznanstvom, ki se lahko kasneje razvijejo v kakšno prijetno zgodbo. Zdaj je čas, da imate oči široko odprte, da ne boste zgrešili pomembnih informacij, ki prihajajo.

Če hočete zares napredovati, se osredotočite na tisto, kar je res pomembno, vse ostalo pa pustite za kdaj drugič. Intelektualno področje bo hlastalo po novem znanju, z lahkoto boste opravljali izpite, še posebej ustne. Mogoče boste začutili tudi potrebo po selitvi ali spremembi, po potovanju, novih potezah ali po odpiranju novih življenjskih področij, kot so začeti z novim poslom, razmerjem ali pa se podati v čisto nove podvige.

V torek, ko se Merkur pomakne v znamenje dvojčkov, se bodo vse zadeve, ki so bile do sedaj zadržane ali prekinjene, začele odvijati v za vas ljubi smeri. Vse, kar se bo pojavilo, sicer razmislite in analizirajte, vendar nikar ne čakajte predolgo, saj bi kasneje to obžalovali. Na poslovnem področju boste osebo, ki se že dolgo trudi pritegniti vašo pozornost končno spustili blizu in razmislili o možnostih skupnega sodelovanja.

Praznih obljub in varanja zaradi Venere v znamenju bika ne boste mogli več prenašati, prav tako pa boste to težko prenašali pri drugih. Ponovno boste želeli priklicati pravico, resnico in pristnost. Pomembno bo, da uravnotežite in poenostavite vse stvari in odnose, ki so zakomplicirani. Želeli si boste doseči tudi jasnost pri pomembnih stvareh, vendar ne boste najbolj zbrani. Vedite, da vas bo zdaj energija, če se boste znali osredotočiti, podpirala v temu, da bi lahko uspešno podajali različne predloge, prošnje za delo ali denarno pomoč in izvedli raziskovalne projekte.

Mars, ki se bo nahajal v znamenju raka, bo poudaril ljubezensko področje, kjer lahko zakomplicira kakšno zadevo in na plano prinese ljubosumje, ki ga bo težko razložiti in nadzorovati. Poiščite notranje ravnovesje in bodite bolj previdni, kot sicer.

Priporočeno je, da se posvečate sebi, komunikaciji s prijatelji, ter druženju z naravo, ki vas bo notranje umirila in po drugi strani razvedrila.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste z luno, ki se bo luna nahajala v optimističnem strelcu usmerjeni v nove podvige in cilje, vendar vam bo manjkalo nekaj potrpežljivosti in vztrajnosti. Odprti in iskreni se boste znali boriti in marsikdo vam lahko zavida vašo fleksibilnost, čeprav bo pod površjem zgodba malce drugačna. S podpisom pomembne pogodbe ali večjimi kirurškimi posegi raje počakajte. Lahko pa koga prosite za uslugo, saj vam bo v navdušenostjo in nesebično priskočil na pomoč. Dan bo polepšala konjunkcija med Luno in Jupitrom, ki vam prinaša srečo, tudi če boste tvegali.

Luna, ki v torek preide v znamenje kozoroga, bo poskrbela, da se bo vaša storilnost povečala, pojavi pa se lahko nezadovoljstvo na ljubezenskem področju. Z ljubljeno osebo boste težko razčistili stvari iz preteklosti, tudi za nove ljubezenske sestanke čas ni najbolj primeren, saj bo primanjkovalo odprte komunikacije. Čas bo naklonjen organizaciji ter urejanju raznih birokratskih in nepremičninskih zadev. Za boljše razpoloženje se odpravite v naravo in si vzemite nekaj časa popolnoma zase. Izbirajte bolj samotne kotičke, saj si v tem času ne boste želeli preveč ljudi okoli sebe.

Znamenje kozoroga vlada zobem, kostem in kolenom, zato imate lahko tudi v sredo več težav tisti z revmatičnimi obolenji, artritisom in poškodbami. Najbolj si lahko pomagate tako, da poskušate ostati v ravnotežju.

V četrtek prihaja konjunkcija med Luno in Plutonom, ki prinaša notranje borbe in povečano občutljivost. Pazite, da ne zapadete v slabo voljo zaradi kakšne nepomembne opazke. Lažje vam bo zvečer, ko luna preide v znamenje vodnarja, saj boste vedno bolj spontani in neobremenjeni.

Časa za kompliciranje v petek in soboto, ko se bo luna sprehajala po vodnarju ne bo, tudi zavlačevati ne boste mogli, saj vas bodo energije pogumno vodile k novim doživetjem naproti. Vaš razum naj bo aktiven in polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem. Izkoristite ta čas za umske dejavnosti in ukvarjanje z računalniki, izobraževanjem, organizacijo, spiritualnimi zadevami in novimi idejami, ki bodo zagotovo plodne. Intelektualni napori bodo delovali kot izziv, ki spodbuja vašo dejavnost. Z lahkoto se boste poglobili v študij različnih področij, zanimalo vas bo vse nenavadno. Na čustvenem področju boste veliko bolj ravnodušni, vendar vam tega nihče ne bo zameril.

V nedeljo prihaja umirjena energija, saj vas bo zadnji krajec v znamenju rib popeljal v svet nežnosti in prijetnega doživljanja. To ni čas za pretirane fizične napore in energične športne aktivnosti. Čas je primernejši za ukvarjanje z duhovnostjo, jogo, plesom, meditacijo, skratka prepustite se domišljiji in poslušajte tihe impulze. Še bolj kot običajno morate paziti, da preprečite vpliv zunanjih dejavnikov in telesu omogočite dovolj počitka, uživate lahko hrano in se znate soočiti sami s sabo.

horoskop.si

Poglejte si še:

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri