Napoved za ta teden: Povečan ego in pestro dogajanje

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 30. do 5. 8. 2018

Napoved za ta teden: Povečan ego in pestro dogajanje (foto: unsplash) unsplash
30. 7. 2018

Splošna napoved

S Soncem v znamenju leva vas bo v poletnem tednu vodila močna in dinamična energija. Resnici, skrivnostim in realnosti boste težko ubežali. Prenehali se boste zapirati vase, raje se boste samozavestni in zgovorni podali v dobro družbo in izmenjevali svoja mnenja. Na področju osebne rasti lahko pride do zapletov z lastnim egom, ki ga nikakor ne boste znali na pravi načni brzdati. Zadostni boste sami sebi, kljub temu pa skušajte sprejeti tudi kakšen nasvet iz okolice, saj vam lahko še kako prav pride.

Prodorne misli bodo tokrat dobile svojo pravo podobo, utrnile se vam bodo še dodatne zamisli, s pomočjo katerih boste pometli s konkurenco in poželi svoje zmagoslavje, po katerem hrepenite že nekaj časa. Na trenutke si lahko zaradi povečane energije ustvarite napačno mnenje, misli boste težko, če boste preveč obremenjeni, povezali v celoto, boste pa zelo uspešni pri delu materialne narave, ki vam prinaša zavidljive rezultate.

Merkur se bo v tem tednu sprehajal po znamenju leva, zato pričakujte zmagoslavje tudi na poslovnem in finančnem področju. Čeprav boste malce egoistični, vas lahko ravno to popelje k boljšim priložnostim. Nikar pa ne delajte prehitrih zaključkov, saj bi se lahko opekli in kasneje vse skupaj obžalovali. Vaše razmišljanje bo hitro in z lahkoto se boste znašli z vsakim sogovornikom, ki se bo pojavil na vaši poti. Vsekakor pa boste pripravljeni poslušati, brez da bi skakali v besedo. Okrepljen bo tudi boj za enakopravnost.

Z Venero v znamenju device na področju čustev nikar ne pričakujte večjih presenečenj in izpovedi, saj bo vse skupaj bolj sumničavo in zadržano, kljub temu pa boste pri partnerju opazili vsako malenkost in o njej razglabljali. Odnosi, za katere imate občutek, da vas dušijo bodo ostali hladni in nedorečeni, kar vas niti ne bo preveč motilo. Končno se boste osvobodili pritiska krivde in postorili vse, kar je potrebno, da se obrnejo zadeve, ki vas motijo v vašo smer. Ta vpliv bo dobrodošla spodbuda, da končno naredite nekaj zase. Morda boste obnovili članstvo v fitnes klubu, začeli obiskovati telovadnico ali se boste preprosto odpravili na sprehod. Lahko da boste spoznali, da v razmerju niste zadovoljni, ter da bo treba na tem področju nekaj storiti, kar s povečano preciznostjo in analitičnostjo tokrat ne bo težko.

Retrogradni Mars v znamenju vodnarja vas usmerja v to, da bodo finance za vas zelo pomembne, zato bodo misli zaposlene tudi z razmišljanjem o dodatnem delu ali zaslužkih. Nikar pa se ne spustite prehitro h kakšni zadevi, ki bo kasneje dobila popolnoma drugačen epilog in pridih. Borili se boste sami s sabo, saj boste prepričani, da sami najbolj veste, kaj je prav in kaj ne. Ne bodite presenečeni, če se zaradi te aktivne, hitre energije znajdete v kakšnem konfliktu ali nesporazumu. Možne so tudi zamude, ki naj vas ne razjezijo preveč, saj bodo tako hitro kot bodo prišle, tudi odšle. Retrogradni so tudi Saturn, Neptun in Pluton, zato sprejmite možnosti rasti in preobrazb, ki vam jih bodo ponudili skoraj na dlani.

Tedenska napoved

V teden boste zakorakali z luno v znamenju rib, zato se ne čudite povečani občutljivosti in labilnosti, ki bo preprečevala direktna soočenja. Delali si boste zaobljube, katere vzorce in razvade bi radi opustili. Ne bodite presenečeni, če boste prišli do zaključka, da se teh zaobljub ne morete držati. Kar boste v enem trenutku razumeli kot ljubezen, boste v naslednjem trenutku jemali kot napad in druge boste krivili za svoje nezadovoljstvo. Težko in neradi boste zaupali drugim, tudi če bodo njihovi nasveti dobronamerni in celo koristni za vaš napredek.

V torek boste zaradi konjunkcije med luno in Neptunom močno čutili vse kar se bo dogajalo okoli vas. Pazite pa, da svojih mnenj okolici ne boste preveč vsiljevali, saj bi se lahko nekomu s tem zamerili. Vodil vas bo razum, s katerim lahko rešite marsikatero zapleteno situacijo. Voda bo vaš skriven navdih na poti k boljšemu počutju.

V sredo popoldne luna preide v znamenje ovna, kar vas bo vodilo k hitrim odločitvam in jasnim odgovorom. Bolj boste prepričani v svoja čustva, lažje se boste soočali z nastalimi situacijami in končno boste v razmerju ali odnosu videli pravo sliko, ki pa vas lahko preseneti. Zaradi preobremenjenosti boste imeli težave s pozabljivostjo, zato pazite, da ne boste pozabili na kakšno obljubo in s tem nekoga razočarali.

V četrtek pričakujte razgiban dan, poln smeha in dogajanja. Svoboda bo na prvem mestu in zelo težko vas bo prikleniti na stare navade, saj boste hrepeneli po drugačnosti in izzivih. S posledicami se boste obremenjevali manj kot običajno, saj boste samozavestni, včasih pa celo preveč zagledani vase.

V petek v poznih večernih urah luna spremeni svojo smer in se pomakne v znamenje bika. Želeli boste poglobiti svoje znanje in zagnano se boste lotili branja ali pa boste samo utrjevali svoje znanje in se zaradi tega veliko boljše počutili. Zabave vam ne bodo najbolj dišale, če se jih boste udeležili, pa bodo bolj umirjene.

V soboto prihaja vpliv Zadnjega krajca. Poskrbite zase in očistite svojo kožo z raznimi naravnimi maskami, obiščite kozmetičarko, skratka, naredite nekaj za svoje telo, ki vam bo zelo hvaležno. Čas je primeren za zaključevanje, čiščenje, urejanje in pospravljanje. Hujšanje bo učinkovito, saj boste vanj vložili manj energije kot običajno, kilogrami pa bodo kopneli hitreje.

V nedeljo se boste podali z energijami lune v znamenju bika, zato vam bo najbolj na kožo pisano domače okolje. Zelo učinkovito bo globinsko čiščenje kože, še posebej pri tistih, ki imate težave s kožo in mozolji. Obisk fitnesa naj bo namenjen predvsem vajam za mišice na nogah, nikar telesa preveč ne obremenjujte. To je umirjen tih in zasanjan čas, ugoden za iskanje pomoči in pogovore.

horoskop.si

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri