Napoved za ta teden: Povejte, kar vam leži na duši

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 16. do 22. 7. 2018

Napoved za ta teden: Povejte, kar vam leži na duši (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
15. 7. 2018

Splošna napoved

Izteka se zadnji teden delovanja Sonca v znamenju raka, ki vam je zagotovo povzročilo nekaj nejasnosti na področju čustev. Do nedelje se boste še ukvarjali z analiziranjem ter raziskovanjem svojih misli, povezanih z ljubezenskim področjem. Predvsem mir in tišina vas bosta bodrila in pomirjala, da boste zavestno uporabili vzgibe, ki se vam bodo nizali dan za dnem. Soočili se boste z zaostalimi zadevami in perečimi vprašanji in si izborili svoj prostor v svojem okolju, vendar le s trdim delom in premišljenostjo.

Veliko boste premlevali in razmišljali, kaj bi morali v poslovnem svetu spremeniti, vendar še ne boste popolnoma prepričani vase, zato s konkretnimi podvigi še malce počakajte. Nezadovoljstvo bo prepleteno z željo, da se nekoliko izpostavite, kar bo najbolj izraženo v nedeljo, ko se bo Sonce začelo sprehajati po znamenju leva. V ospredje bo stopila bolj sproščena in direktna komunikacija, s katero si boste znali vzeti, kar vam pripada in povedati, kar vam leži na duši. V odnose boste stopali odločno, vendar tudi malce agresivno, zato bodite kar se da previdni, da vas ne bodo narobe razumeli.

Z Merkurjem v znamenju leva bo poslovno področje v tem tednu uspešno in obarvano s številnimi prebliski, ki jih boste z močno voljo lahko tudi udejanjili. Znali boste poskrbeti zase in se postaviti po robu z diplomatskimi argumenti. Tokrat boste imeli dovolj vztrajnosti in motivacije, zato se nikar ne predajajte odlašanju in ležernosti, ki se bo kakšen dan pojavila. Prenehali boste analizirati, nihati in komplicirati, osebe nasprotnega spola pa bodo vsekakor bolj dostopne za druženje, smeh in zabavo. Na negativni plati pa se lahko pojavi nekaj vzvišenosti.

Na ljubezenskem področju boste z vplivom Venere v znamenju device in njenimi aspekti želeli doseči in izvedeti bistvo. Razumsko se boste lotevali področja čustev, dovolite pa si tudi kakšen nasvet, saj vas lahko popelje k hitrejši realizaciji. Večina strahov in nezaupanje se bodo sicer ves čas prepletalo v vaših mislih, vendar boste znali spretno nadzorovati to stanje in jih zadržati zase. Samski ne boste najbolj zadovoljni, saj boste hrepeneli po romantiki in nežnostih, žal se pa v tem tednu še ne boste ustavili pri konkretni osebi, saj lahko pride do številnih manjših nesporazumov in nejasnosti.

Pomembni vam bodo trdni in stabilni odnosi, zato se spontanosti ne boste znali prepustiti. Prijali vam bodo komplimenti nadrejenih in le tako boste še bolj prodorni.

Tedenska napoved

Luna v znamenju device vam v ponedeljek prinaša več resnosti, natančnosti in analitičnosti v poslovnih in finančnih zadevah. Na osebnem področju se boste s težavo sprostili, saj boste imeli ves čas občutek, da vas opravki in obveznosti podzavestno priganjajo. Prihaja potreba po samoorganiziranju, vendar se lahko izrazi kot pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi. Priporočljivo je, da se lotite pospravljanja, temeljitega čiščenja ali urejanja zadev, s katerimi ste v zaostanku. Umirila vas bo konjunkcija med luno in Venero, ki bo olepšala marsikatero situacijo.

V torek se luna pomakne v znamenje Tehtnice. Pogoji bodo več kot ugodni za začetek poslovnega sodelovanja. Umirjeni boste, pripravljeni poslušati sogovornika in sprejemati kompromise v obojestransko zadovoljstvo. Ne boste pa se najboljše znašli pri poslih, ki zahtevajo veliko zbranosti, močno voljo in samozavestno ali celo napadalno vedenje. Izogibajte se situacijam, kjer se lahko zapletete v konflikte ali napetosti.

V četrtek bo vpliv Prvega krajca usmeril vašo energijo v konkretno delovanje. Veliko boste razmišljali o preteklih lekcijah, čustvenem področju in o tem, kaj se lahko iz njih naučite.

Luna v škorpijonu bo v petek pomagala tistim, ki se že dlje časa odločate v določenem odnosu in ves čas iščete sami pri sebi izgovore. Sedaj jih bo počasi zmanjkalo in prehajate v bolj intenzivno obdobje, ki prinaša več dogajanja in neobremenjenih odločitev. Vse se bo vrtelo okrog strasti, občutkov in lahko se vam zgodi, da se zaradi nakopičenih energij znajdete v kakšnem konfliktu. Sprejemali boste vtise iz okolja in si zapomnili veliko zanimivih podrobnosti. Nikar ne zatirajte svojih čustev in se soočite z njimi.

V soboto prihaja s konjunkcijo med luno in Jupitrom več sreče, razposajenosti in uresničenih želja. Možen je stik s tujino ali potovanje, pravo ali navidezno. Znašli se boste v vsem, česar se boste lotili in z lahkoto se boste nasmejali tudi manjšim zapletom.

V nedeljo sredi dne se luna pomakne v strelca, torej prihaja več optimizma. Spodbujeno bo doseganje osebne neodvisnosti in podarjen vam bo dober občutek za nastope v javnosti, govore in širjenje svojih idej. Vsepovsod bo veliko smeha, pojavi se lahko tudi kakšna hudomušna pripomba, ki pa je ne boste vzeli resno. Za resen pogovor v razmerju boste premalo dosledni in objektivni.

horoskop.si

Poglejte si še: