Napoved za ta teden: Prazna luna bo prinesla več dobre volje in spontanosti

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 22. do 28. maja 2017.

Napoved za ta teden: Prazna luna bo prinesla več dobre volje in spontanosti (foto: profimedia) profimedia
22. 5. 2017

Zanimivo dogajanje, ki vas bo napolnilo z energijo

Splošna napoved

Sonce v znamenju dvojčkov prinaša razpršeno, aktivno energijo, s katero se boste svobodno podali novim smernicam naproti. Ugoden čas tudi za nova prijateljstva in poznanstva, ki se lahko ohranijo tudi dolgoročno. Doživeli boste dvoboj s samim sabo, saj bo veliko zanimivega, kar vas bo utrujalo in hkrati navduševalo. Prelomnice, ki ne bodo enostavne, bodo od vas zahtevale popolno osredotočenost in prilagajanje, ki ne bo najbolj prijetno, saj boste raztreseni. Tokrat se boste lažje odločali in soočali tudi s svojim notranjim svetom, ki bo bogat in domišljijsko obarvan, vendar razpršen. Merkur v biku, ki vas spremlja, bo prinesel lažje reševanje zapletenih vzorcev ter vam pokazal vztrajno pot usmerjeno k zaslužku. Zmoti vas lahko le nekaj površnosti in labilnosti, ki pa jo lahko rešita skupinsko delo in složno sodelovanje, zato sodelujte, če imate priložnost.

Venera v znamenju ovna bo dodala nekaj prepirljivosti in želje po individualnih odločitvah, zato se boste v ljubezenskih odnosih tokrat težje prilagajali. Sposobni boste iskrenih pogovorov, vendar kratkih in jedrnatih. Kompliciranje vas lahko spravi v slabo voljo in nezadovoljstvo. Mars v znamenju dvojčkov poseduje veliko energije, zato boste nemirni in potrebovali boste vedno nova zanimanja in dogodke. Če se boste dolgočasili, lahko postanete utrujeni in nestrpni. V teh dneh boste izreden govornik, ki rad argumentira ter je strasten in temperamenten v pogovorih. V ljubezni in spolnosti boste v tem obdobju radi preizkušali erotične novosti.

Tedenska napoved 

V ponedeljek vas bo luna v prodornem ovnu popeljala k boljšim rešitvam in konkretnemu delu, s katerim boste malce nadoknadili zamujeno. Želeli se boste soočiti z vsem, kar vas muči v notranjosti, vendar se agresivnim pristopom izognite, saj prinašajo le nemir in nerešene situacije. Čustva bodo razburkana, nekaj lahko obvisi v zraku, vendar se s tem ne boste preveč intenzivno ukvarjali, saj vas bo spremljala samozavest, s pomočjo katere boste neustavljivo privlačni za nasprotni spol.

V torek popoldne luna pride v bika. Pojavljati se vam bodo začele bolj prodorne misli. Prevzemala vas bo potreba po širjenju obzorij in druženju z domačimi. Zaželeli si boste pohvale, kar se vam tudi obeta, če boste le znali izpostaviti svoje prednosti. Diplomatske rešitve bodo tiste, ki bodo vodile k dolgoročnemu izboljšanju poslovnega in finančnega stanja. Na ljubezenskem področju se nekako ne boste znali popolnoma prepustiti. 

V sredo vam konjunkcija med luno in Merkurjem prinaša nemir, gibanje, študij, književnost, govor in druženje. Um bo zelo jasen, hiter in bister, vaš spomin bo zelo dober, boste pa površni in zaletavi. Počeli boste več stvari hkrati, sami sebe boste prehitevali. Lahko začutite tudi prebavne težave ali nervozen želodec, zato se poskusite notranje umiriti.

Četrtek s prazno luno v dvojčkih bo razgiban in prijeten. Razsvetlila bo vaše razmišljanje in doprinesla več dobre volje ter spontanosti. S povečano željo po svobodi pa lahko zanetite kakšen manjši prepir. Resno delo in poglabljanje v snov na področju študija vas ne bo zanimalo, raje se boste ukvarjali z bolj zabavnimi zadevami. Veliko sreče pri zaslužkih pa boste imeli tisti, ki se ukvarjate s prodajo. Zdravju ne boste posvečali pretirane pozornosti, kljub temu boste čutili vitalnost.

V soboto luna pride v raka, zato boste čez vikend zelo občutljivi. Poskrbeli boste zase, kljub temu pa boste želeli slediti tudi drugim in jim seveda priskočiti na pomoč. Odlična izbira bodo tudi lepotni rituali.

horoskop.si