Napoved za ta teden: Prebujajo se globoka čustva

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 25. 6. do 1.7. 2018

Napoved za ta teden: Prebujajo se globoka čustva (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
25. 6. 2018

Splošna napoved

S Soncem v znamenju nežnega raka se bo v tednu pred vami prebudila vaša notranja plat, zato ne bodite presenečeni, če bodo na plano silila potlačena čustva. Primerjali boste situacije in želeli boste prejeti čim več ljubezni in dobrih občutkov. Če pa vse ne bo tako, kot ste si zamislili, se lahko začnete smiliti sami sebi. Prihaja možnost, da uravnotežite stvari, ki so bile do sedaj neuravnotežene in dvomljive, vendar s pravimi prijemi in umirjenostjo. V odnose prihaja drugačna energija, ki vas bo lahko popeljala v dvome na čustvenem in osebnem področju. Zdaj se boste lahko tudi začeli veliko bolj posvečati zdravju ali pa se boste odločili za spremembe na tem področju.

Merkur v znamenju raka vas lahko na področju dela in financ nekoliko zavede s svojo navidezno močjo. Želje po konkretnem napredku ne bo, saj boste zadovoljni v svoji udobni coni, ki je ne boste želeli spreminjati. V petek preide Merkur v znamenje leva, zato pričakujte več samozavesti. Zelo boste motivirani, zato je čas več kot ugoden tudi za kakšno resno opravilo ali kakšen težji izpit, s katerim ste odlašali že nekaj časa. Finančne zadeve bodo na vrhu lestvice zanimanja, želeli jih boste urediti, če vam ne bo uspelo, se nakazuje nekaj nervoze. Pomembno vam bo, da boste dobro sprejeti, tudi v družinskem in družabnem krogu, v podrobnosti pa se tokrat ne boste spuščali. Vaše razmišljanje povezano z delom bo intenzivno in učinkovito.

Venera se bo v tednu pred vami sprehajala po znamenju leva in vas s pomočjo svojih aspektov vodila v prijetne pogovore in ravno pravo mero strasti. Ta vpliv lahko prinese odlično priložnost, da preizkusite svojo srečo. Najbolje je, da se osredotočite na tisto področje, kjer ste najbolj spretni in podkovani, saj boste zagotovo uspeli. Če ste pripravljeni na nekaj tveganja, potem bo zadovoljstvo na področju čustev še večje. Prihajata razigranost in direktna komunikacija. Pripravljeni se boste soočiti z osebo, ki vam je všeč že nekaj časa in pri tem boste stavili na svojo privlačnost. Pretirana samozavest pa lahko povzroči nekaj napetosti v odnosih pri vodnih znamenjih. S svojo energijo ravnajte varčno, bolje je zvečer kakšno uro prej v posteljo, da zjutraj lahko bolj zgodaj in spočiti vstanete.

Mars v znamenju vodnarja se bo v torek začel gibati retrogradno, kar prinaša nekaj omejitev. Izognite se novim začetkom in nerealnim ciljem, saj bo dosega bistva okrnjena, zato boste težje prišli do svojega cilja. Razmislite, kakšni so vaši cilji, kaj želite doseči in kaj ste za vse to pripravljeni žrtvovati. Prihaja tudi polno dvomov, strahov in napetih misli, ki bodo silile na plano. Čaka vas vstop v realnost, brez sanjarjenja in izgovorov, ter soočenje z vsemi omejitvami, ki vam jih ponuja življenje. Strah izkoristite v smeri napredka in novih korakov na poslovnem ter finančnem področju. Poleg Marsa so retrogradni tudi Jupiter, Saturn, Neptun in Pluton. Poleg vse svoje zmede prinašajo še več konfliktnosti, jeze in nepričakovanih situacij, na katere ne boste imeli vpliva. Več pozornosti posvetite svojim odzivom. 

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste spustili z ugodnim vplivom lune v strelcu, ki vam prinaša veliko nove moči in optimizma. Ker boste želeli postoriti vse naenkrat, boste nemirni, iskali boste zabavo, vleklo vas bo ven med ljudi. Lažje boste začeli z novim delom, se lotili novih projektov in stvari, ki ste jih odlagali. Dogovarjali se boste za poslovne zmenke ali družabne prireditve. 

V torek boste z ognjeno luno razposajeni, saj vam zagotavlja dovolj energije in živahnosti, s katero se boste lotevali vsega, obstaja pa tudi nevarnost, da pregorite ker si ne vzamete dovolj časa za počitek. Pri učenju in delu boste površni, s čimer pa se ne boste preveč obremenjevali.

V sredo popoldne preide luna v znamenje resnega kozoroga. S težavo se boste prilagajali, vendar boste kljub temu sposobni doseči kakšen izmed svojih podvigov ali ciljev. Poudarjena bo finančna plat, zato boste v četrtek usmerjeni k dodatnim zaslužkom in raznim povišicam, za katere boste smatrali, da vam pripadajo. Začeli boste iskati bolj konkretne odločitve in se usmerjati k redu. To izkoristite, saj boste imeli dovolj energije, da se sistematično lotite nedokončanih zadev.  V tem času boste bolj občutljivi sladkorni bolniki in osebe z bolečinami v hrbtenici in kolenih.

Polna luna, ki bo nastopila v četrtek, se lahko dotakne vašega dojemanja in čustvenih situacij. Na dan lahko priplavajo posledice iz preteklosti. Te so lahko pozitivne ali negativne, odvisno od tega, v kakšni situaciji se nahajate. Vaše misli bodo poglobljene, na vsak način boste želeli osebnostno napredovati. Sprejmite odgovornost in z globokim zaupanjem vase zakorakajte pogumno naprej.

V petek prihaja boj za premoč, saj vas bo spremljala konjunkcija med luno in Plutonom. Ljubosumje, posesivnost, hrepenenje in strast se bodo medsebojno izpodrivali, zato bodite raje bolj zadržani, da se po nepotrebnem ne znajdete v kakšnem konfliktu. Morali se boste zbrati in sestaviti, saj bodo po vaših mislih ves čas prehajale neke negativne zadeve, povezane s preteklostjo.

Čez vikend se bo dogajanje prevesilo v zabavo in razigranost, saj luna preide v znamenje vodnarja. Pojavile se bodo pestre ideje, o katerih boste z veseljem razpravljali, vendar nikar ne pričakujte, da se bodo realizirale. Vse skupaj lahko že kmalu obvisi v zraku. Mentalni ego si boste sicer krepili s pogovori in komunikacijo, kljub temu pa boste v notranjosti čutili nekakšen čuden nemir. Bolj pazljivi bodite tudi v prometu in pri zahtevnih opravilih. Skratka, Luna v vodnarju prinaša nenadne in nenavadne spremembe v vaš vsakdan ali pa boste doživeli prijetno presenečenje.

horoskop.si

Poglejte si še: