Napoved za ta teden: Pričakujte spremembe in nihanja

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 14. do 20. maja 2018.

Napoved za ta teden: Pričakujte spremembe in nihanja (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
13. 5. 2018

Splošna napoved

S Soncem v znamenju bika se boste v tednu pred vami podali v dokončevanje nalog in delo na sebi. V pomoč vam bo realističen pristop ter tudi seveda vaša vztrajnost. Bolj boste umirjeni. Lotevali se boste predvsem praktičnih nalog in tokrat boste sposobni vztrajati pri njih tudi takrat, ko bodo že vsi drugi obupali. Novosti vas bodo bolj vznemirjale, zato se boste oklepali znanih stvari in ljudi. Povečani bosta pridnost in marljivost, zato boste jadrali v harmoniji svojih želja. Prihaja prijazen, vendar počasnejši ritem in želja po zadovoljevanju vaših čutnih užitkov. Nikamor več se vam ne bo mudilo, znali si boste vzeti čas za delo ter za klepet.

Pričakujte spremembe in nihanja, saj v tem tednu trije planeti spremenijo znamenje v katerem se nahajajo. Pojavilo se bo tudi nekaj dvomov in zastojev, še posebej v ponedeljek, ko se bo Merkur še nahajal v kozorogu. Nato se boste z Merkurjem v vodnarju predali kreativnosti ter odlično izpiljeni komunikaciji, ki prihaja. Povečan bo vaš navdih in lažje se boste v vsaki situaciji spretno znašli. Prihaja želja po napredku in tehničnih novostih.

V torek se bo Mars zavihtel iz resnih, premišljenih energij kozoroga, v vihravega vodnarja. Malenkosti vas ne bodo zanimale, če vas bo kdo užalil, si boste le mislili svoje in z lahkoto boste odprli vrata kakšni novosti. Notranji občutki vas bodo prebujali, vendar tokrat bolj v pozitivni smeri in čeprav boste zelo odprti in direktni, se v konflikte ne boste zapletali.

Čez teden se bo Venera sprehajala po znamenju občutljivega raka, zato boste želeli na ljubezenskem področju doseči globino in razčistiti s preteklostjo. V soboto preide Venera v dvojčka, torej se lahko veselite razigranih prigod, ki vas bodo popeljale k bolj razgibanemu dogajanju in prijetnemu druženju. Zmenki bodo sproščeni in prekipevali boste od odličnih idej, s katerimi si boste popestrili čas. Težko bi poiskali primernejši trenutek, da najdete čas zase in za družino, da se več posvečate partnerju ali partnerici, ter sproščeno uživajte s prijetnimi energijami.

Premik na družbeni ravni po prinesel Uran, ki se v torek pomakne v znamenje bika. Zaznali boste nekakšen notranji nemir, povezan s splošnim dogajanjem. Vendar se z raznimi novicami, ki jih boste slišali ne boste preveč obremenjevali in ukvarjali, saj boste imeli preveč dela sami s sabo.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste zakorakali z luno v stabilnem biku. Želeli boste trdne dokaze za svoj vloženi trud. To je čas, ko boste imeli odličen smisel za kupčijo, zato je pametno naložiti svoj denar, nakupovalna mrzlica pa se lahko konča z nakupom, na katerega boste še dolgo ponosni. Pomirite se in šele nato pojdite v akcijo, da slučajno po nepotrebnem ne zapravite kakšne priložnosti. Besede naj bodo bolj premišljene in tople, kar bo odnose dopolnjevalo v celoto.

V torek boste zaradi Mlaja skozi dan odlično motivirani. Tako poslovno, kot tudi zasebno boste vztrajali do konca, v poznih večernih urah pa se luna seli v znamenje komunikativnih dvojčkov, zato prihaja več razpršenih energij.

V sredo zaradi zračne lune ni priporočljiva prevelika obremenitev rok in nog, zato se kakšnemu težjemu opravilu raje izognite, bolj boste vešči s pogovorom. Kjerkoli se boste znašli, boste dobro sprejeti in navdušeni nad novostmi. Čutili boste marsikaj, kar boste znali izraziti tudi z besedami, ki bodo imele topel pridih. Pokličite prijatelja ali prijateljico in si privoščite dolg sprehod. V tem času bo pomembno, da znova vzpostavite boljši nivo komunikacije, ki vas bo razvedril. Večkrat boste dobili občutek, da se vam vse dogaja v popolnoma drugačni, novi smeri, kar vas naj ne zmede preveč. Konflikti bodo redki, vendar zelo udarni, zato se jim raje izognite in nastopite diplomatsko.

V četrtek boste bezljali iz ene skrajnosti v drugo, sreča vam bo s konjunkcijo med Luno in Venero nakazana na področju čustev in pričakujete lahko tudi kašno napredovanje. Vse boste želeli rešiti takoj in sedaj, kar pa ne bo najbolj priporočljivo, saj lahko pozabite na kakšno malenkost, ki bo pomembnega značaja. Ves dan se boste trudili, da bi nadoknadili zamujeno, zato lahko spregledate tudi kakšno novost, ki se bo pojavila. Pozno zvečer preide luna v znamenje vodnega raka, kar bo okrepilo vaše sanje in čustveno zaznavo. Čas nikakor ni primeren za zabave in uživanje alkohola, saj se boste težje nadzirali. Povečana bo vaša intuicija, s katero lahko dosežete določene premike, le poslušati jo boste morali. Bodite zasanjani, sproščajte duha, meditirajte ali pa si privoščite obisk toplic. Potopite se v čustveno in strastno branje, ki vam prinaša nove zaključke, dišalo vam bo tudi prebiranje lahkotne literature, ki vas bo popeljala k harmoničnemu vzdušju.

V nedeljo se boste razveselili simpatičnega vpliva lune v znamenju leva, še posebej tisti, ki ste rojeni v ognjenih in zračnih znamenjih. Postali boste bolj veseli, družabni, saj boste želeli napredovati na vseh področjih. Ker pa boste bolj občutljivi na pripombe drugih, morate biti previdni s kritiko in svojimi komentarji, ki naj ne bodo sarkastični. Znamenje leva povezujemo s srcem, zato bo dan morda težavnejši za vse, ki imate s srcem kronične težave. Več pozornosti bi bilo priporočljivo nameniti tudi pravilni drži, zato se pogumno podajte v gore ali vsaj na daljši sprehod v gozd.

horoskop.si

Poglejte si še: