Napoved za ta teden: Prihajajo divje energije škorpijona

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 21. do 27. 10. 2019.

Napoved za ta teden: Prihajajo divje energije škorpijona (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
20. 10. 2019

Splošna napoved

V teden se boste podali z nežnimi mislimi in prijazno naravnani. Zadnji atomi Sonca v znamenju tehtnice vam do srede podarjajo prijetne energije, veliko iskrenosti in željo po ljubezenskih dogodivščinah. V sredo vas bo vstop Sonca v znamenje škorpijona popolnoma prebudil in vrgel v ogenj. Strast, prodorne misli, nepotrpežljivost in nekaj sarkazma vas vodijo novim podvigom naproti. Vendar bo zelo pomembno, da vse te faktorje držite pod kontrolo.

Povečana bosta fizična energija in pogum, vaša strast pa bo tokrat na vseh področjih neustavljiva. Zmožni se boste usmerjati preko svojih meja, želeli si boste poglobitev in razčiščevanja. Vaš način, kako razumete svet, se bo kar naenkrat obarval črno ali belo, vmesnih odtenkov tokrat ne boste zaznavali.

Ne bodite presenečeni, če boste nekaj raje storili v svojo škodo, kot da bi ta užitek prepustili drugim, saj se kontroli nad vsem, kar se dogaja, nikakor ne boste odpovedali. Odločni boste in vsekakor popolnoma prepričani, da se boste znašli, ne glede na to, kako se bo življenje v teh dneh odvijalo. Objame vas lahko sumničavost, usmerjeni boste k skrajnim pristopom, pojavi se lahko tudi kljubovalnost. Zaradi povečane potrebe po zmagi in prevladi boste čutili povečan adrenalin, vendar se preden popolnoma izbruhnete raje zadržite.

Zaradi Merkurja v znamenju škorpijona, vas v tem tednu ničesar ne bo strah. Pogum in moč se bosta prepletala na vseh področjih, še posebej na področju dela, kjer boste sposobni neverjetnih drznih premikov. Svoje odločitve boste predstavljali na strasten in diplomatski način. Na negativni strani bo ta vpliv nagajal predvsem tistim, ki vedno najdete kakšno napako, tudi če je vse v najlepšem redu. Tokrat jih boste našli še več, vendar jih nikar glasno ne komentirajte. Težav drugih tokrat ne boste razumeli, saj boste preveč zaposleni s sabo.

Venera se bo sprehajala po znamenju škorpijona, kar lahko doprinese nekaj težav pri ustvarjanju harmoničnega odnosa, hkrati pa vam daje moč, da se premaknete naprej in se prenehate obremenjevati s podrobnostmi. V tem času se vam bo trdo delo obrestovalo, tako na finančni, kot tudi na osebni plati. Znali pa si boste tudi vzeti čas za ljubezen, strast in druženje, ki v večini vodi v spalnico. V odnosih boste vztrajni, pričakovali boste nenavadno in drugačno, zato vas lahko rutina naredi zelo nestrpne.

Mars v tehtnici prinaša prijetne vzgibe, ki bodo malce umirili divje energije škorpijona. Z izostrenim čutom za umetnost, kreativne podvige in lepoto se boste spretno rokovali z življenjskimi izzivi. Znali boste doseči ravnotežje med samostojnim in skupinskim delovanjem ter neodvisno zaključiti vse, kar ste si zastavili.

Tedenska napoved

Ponedeljkovo jutro, ki ga bo objela energija lune v znamenju raka, bo na kožo pisano predvsem vodnim znamenjem in sveže zaljubljenim. Poigrali se boste z mislimi in nežnimi dotiki, ki vodijo v zbližanje. Poslovno in finančno kljub Zadnjemu krajcu ne boste najbolj zbrani, zato se lahko tekom dne kakšna zadeva močno zakomplicira. Z reševanjem počakajte do večera, ko prehaja luna v znamenje leva.

V torek vam luna v levu povečuje pogum ter stopnjo tveganja, kar lahko izkoristite v pozitivni smeri. Vse, česar se boste lotili, vam bo šlo odlično od rok. Prihaja povečana moč, da boste lažje premagovali napetosti, ki vas spremljajo in se jih niste mogli že prej otresti, po drugi strani pa bo ta vpliv v odnosih zahteval od vas več prilagajanja. Manj boste obremenjeni z vsakodnevnimi obveznostim, zato si boste vzeli več časa za razvedrilo. Zdravje vam bo dobro služilo, čas pa je primeren tudi za kakšno spremembo videza, ki jo boste sprejeli z zadovoljstvom. 

V sredo boste ves dan spontani in neodvisno naravnani. Uspevali vam bodo prijemi, pred katerimi ste v preteklosti bežali. Zvečer, ko luna prehaja v znamenje device pa boste vedno bolj resni, malce hladni in celo zadržani.

V četrtek in v petek skozi dan bo luna v devici poskrbela za učinkovitost. Na trenutke še sami ne boste vedeli, kaj morate narediti, da bo vse na svojem mestu. Nasvetov drugih tokrat ne boste poslušali, ampak boste ravnali po smeri svojih odločitev, analitično in vztrajno. V odnosih lahko pričakujete nekaj ohladitev in napetosti. Vaš občutek bo samo posledica vaše trenutne preobčutljivosti, zato mu ne posvečajte prevelike pozornosti. Malo več resnosti in urejenega življenjskega ritma bo okrepilo vašo samozavedanje, tako da boste tako v poslovnem, kot tudi privatnem življenju začeli delovati bolj zrelo in malce bolj odgovorno.

Sobota z luno v tehtnici bo ustvarjalen dan, ko bodo vaši možgani hrepeneli predvsem po prijetnih zadevah. Trdo delo in finance vas ne bodo zanimale. Veliko bolj boste bolj prizadevni in ustrežljivi. Pozitiven vpliv bo poskrbel, da bo vaša komunikacija odlična. Čutili boste toplo energijo, kar boste znali izraziti tudi z besedami. Poklicali boste prijatelja ali prijateljico in si privoščili prijetno kramljanje v dvoje, večja družba vam ne bo ravno pisana na kožo. Hrepeneli boste po nekom, ki ga že dolgo niste videli, vendar ne boste zbrali prave energije, da naredite direkten korak.

V nedeljo pozno zvečer prehaja luna v škorpijona, zato si lahko zaljubljeni pričarate čudovit večer, zagotovo pa ne bo nikomur dolgčas, saj bo energija vplivala na notranje doživljanje, obarvano s številnimi nenavadnimi željami.

Pripravil: Horoskop.si

ali 11 težav, ki jih razumejo stare duše

ali Katerih 7 lekcij morate osvojti to jesen?