Napoved za ta teden: Konec tedna bolj optimističen

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 18. do 24. 11. 2019.

Napoved za ta teden: Konec tedna bolj optimističen (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
17. 11. 2019

Splošna napoved

V teden se boste podali v družbi Sonca v znamenju škorpijona. Prihaja notranja moč, ki vam bo omogočala, da hodite po svetu z dvignjeno glavo. Prisotne bo nekaj borbenosti in ljubosumja, še posebej pri rojenih v vodnih znamenjih. Energija, ki se bo prepletala na področju čustev bo prodorna in če imate v mislih, da nekoga vzpodbudite k nečemu, je začetek tedna popolnoma ustrezen. V mislih se boste težje zbrali, želeli boste izvedeti vse, tudi skrivnosti in odgovore na kočljiva vprašanja.

V petek se začenja bolj optimističen čas, saj Sonce preide v znamenje ognjenega strelca. Zadeve, ki ste jih začeli v preteklosti, bodo imele sedaj možnost, da se razvijajo v bolj pozitivni smeri. Bolj jasno boste zaznavali, kateri projekti so realni in kateri ne, lažje boste tudi izločili tisto, kar je za vas v tem trenutku nepomembno. Prihaja intenzivna želja po potovanjih, spremembah in spoznavanju novih ljudi. Ustaljenosti in rutine se boste ustrašili, pestro dogajanje pa vam bo pisano na kožo. Ambiciozni boste in direktni pri doseganju svojih ciljev, tako da lahko hitro zanetite kakšen prepir, če ne bo z druge strani prisotnega dovolj prilagajanja.

Merkur, ki se giba v škorpijonu, bo v prvih dneh tedna še retrograden, zato velja previdnost, še posebej pri zahtevnih opravilih. Spomnili se boste na vse tisto, kar je ostalo nedokončano, malce boste nemirni in težko se boste pri dojemanju težje snovi popolnoma zbrali. V sredo prihajajo razbremenitve, saj bo Merkur nadaljeval svojo pot v direktni smeri. Vse, kar je povezano s poslovanjem, govorom, delovanjem, dogovarjanjem bo lažje izvedljivo.

Venera, ki se bo v tem tednu sprehajala po znamenju strelca, prinaša strast, dinamične premike in učinkovite odločitve. Izognite se občasnim izbruhom jeze. V trenutkih, ko boste napeti, vas lahko reši ukvarjanje s športom. Samski lahko pričakujete zanimive ljubezenske izkušnje. Ker boste tudi zelo družabni, bo približevanje nasprotnemu spolu potekalo zelo spontano in učinkovito. Pozitiven vpliv ugodne Venere lahko zelo dobro izkoristite in se sami odločite, koga boste spustili blizu.

Mars v tehtnici bo v ponedeljek umiril strasti in vam dovolil, da diplomatsko zaključite, kar ste si zadali. V torek se Mars pomakne v znamenje škorpijona. Pričakujete lahko nekaj nesporazumov in konfliktov, najbolj občutljiv bo zaradi povišanega ega odnos z nadrejenimi. Teden je dobro izkoristiti za delo na sebi, predelovanje svojih čustev in branje vsebin s psihološko tematiko.

Bolj kot boste trmasti, bolj težavni bodo vaši odnosi.

Tedenska napoved

V ponedeljek, ko se vas bo dotaknil vpliv lune v levu, si lahko obetate več pozitivnega razmišljanja. Trenutki bodo prijetni in razposajeni. Veliko izzivov bo povezano s poslovnim področjem. Na dan bodo ob neprevidnosti privrele težave, ki so bile dlje časa skrite, vendar se z njimi ne boste pretirano ukvarjali. Prijeten vpliv vam lahko prinese kakšno idejo ali pa celo denarno nakazilo. Ponosni boste nase ter na vse svoje korake, ki bodo tokrat veličastni. Želeli boste zmagati in prehiteti konkurenco.

Tudi v torek si boste želeli sprememb in dan vas lahko preseneti s kakšno prijetno malenkostjo, ki je niste niti pričakovali.  Zelo boste tolerantni do drugače mislečih, vendar pa ne boste prenesli, da vas kdorkoli ali karkoli omejuje. Če boste preveč tvegali, lahko kaj hitro naredite kakšen napačen korak. Posvečali se boste predvsem ljudem, ki jih resnično dobro poznate in jim zaupate. Skupaj lahko poiščete prave rešitve, takšne, ki bodo zagotovo imele tudi dolgoročen značaj.

V sredo prehaja luna v znamenje device. Poslovno boste zelo osredotočeni in dobro motivirani, zato vso svojo energijo usmerite v že obstoječe posle, ki vam prinašajo ugoden zaključek. Tudi v finančnem pogledu bo čas zelo obetaven. Primanjkovalo bo sproščenosti, prisotna bo vpetost v določene vzorce in analitične pristope.

Pozorno se tudi v četrtek posvečajte svojemu telesu. Ker znamenje device vlada prebavilom, v teh dneh pazite na prehrano in se usmerite v bolj zdravo prehranjevanje.

V petek se bo luna začela gibati po znamenju tehtnice, kar pomeni, da ne bo ne negativnih ne pozitivnih vplivov in da bo vse odvisno predvsem od vašega razpoloženja. V intelektualnem pogledu boste najbolj uspešni pri izpitih, s katerimi že dlje odlašate. Poslušajte notranji glas in si vzemite več časa zase, za počitek in odmik, v obratnem primeru vas lahko v posteljo priklene prehlad. Pomembne vam bodo misli, ki so bile dolgo zakopane globoko pod površjem.

V nedeljo prihaja spremembe, luna se seli v škorpijona, kar prinaša povečano energijo. V finančnem pogledu boste imeli večinoma srečo, zato lahko vplačate kakšno srečko. Zdravstveno boste obremenjeni tisti, ki ste bolj nagnjeni k zdravstvenim težavam. Luna bo spodbudila vašo športno aktivnost, splošno dvignila raven energije in vas naredila bolj pogumne. Konjunkcija med Luno in Marsom prinaša nestrpen pogled in nekaj razdražljivosti. Vse boste želeli takoj, kar ne bo ravno najbolj izvedljivo. Naučite si biti potrpežljivi in vse skupaj se bo rešilo v za vas pravi smeri.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: