Napoved za ta teden: Prihajata iskrenost in direktnost v odnosih

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 27. marca do 2. aprila 2017.

Napoved za ta teden: Prihajata iskrenost in direktnost v odnosih (foto: profimedia) profimedia
27. 3. 2017

Splošna napoved

Sonce v znamenju Ovna s svojimi aspekti vas vodi v prijetno doživljanje vsega, kar se bo v tem tednu vrstilo. Čustva, ki ste jih do sedaj skrbno nadzirali, se bodo prelevila v drugo obliko in prišla na plano. Hrepeneli boste po iskrenosti in direktnosti, če do tega ne bo prišlo, se lahko pojavita trma in nezadovoljstvo. Veliko boste razmišljali o pomenu prijateljstev v vašem življenju. Nekdo bo potreboval vašo pomoč in z veseljem boste nudili tako čustveno kot tudi duhovno oporo.

Zavidali vam bodo vztrajnost, vi pa boste cveteli od zadovoljstva in upali na še boljše rezultate, saj vas bo do petka spremljal ugoden Merkur v znamenju Ovna. Pomembni vam bodo trdni in stabilni odnosi in v tem obdobju ne boste iskali dodatnih potrditev drugje. Prijali vam bodo komplimenti nadrejenih in le tako boste še bolj prodorni in iznajdljivi, od sobote dalje prihaja z Merkurjem v Biku več resnosti in boljša motivacija.

Retrogradna Venera v znamenju Ovna vas bo postavila na mesto, o katerem razmišljate že nekaj časa. Prenehali boste opravičevati druge in končno boste začeli v odnosih malce bolj gledati nase. Ljubezen bo za vas na vrhu lestvice prioritet, zato se lahko pojavi tudi nekaj manjših nestrpnosti v odnosih, saj boste vse želeli sedaj in takoj. Spodbujene bodo avanturistično usmerjene misli, ki lahko pridejo na plano. Če bo nekdo preveč kompliciral, lahko zelo bliskovito odreagirate in odhitite vstran, brez slabega občutka.

Tedenska napoved

V ponedeljek dopoldne se vas bo dotaknila nežna energija lune v znamenju Rib. Zasanjani in malce labilni se boste počasi podali v raziskovanje, ki bo že popoldne, ko luna pride v Ovna več kot uspešno. Tokrat boste veseli resnice, saj se bo v vašem življenju kmalu pokazala oseba, ki vam bo odprla nove perspektive in pomagala razširiti vaše obzorje. Samski odgovorite že enkrat osebi, ki vam je všeč in ji pokažite, da ste pripravljeni z njo deliti še kaj več kot samo poglede in nasmeške. Sedaj je idealen čas, da se malo sprostite in morda celo priznate, da vam je dotična oseba sedla v srce. V torek boste olajšani in sproščeni, saj vam Mlaj prinaša ugodne vibracije.

V sredo popoldne luna pride v znamenje vedrih Dvojčkov, kar bo še posebej razveselilo zračna in ognjena znamenja. Ljudje bodo v teh dneh malce razdraženi in ne bodo sprejemali nesmiselnih nasvetov, kljub temu, da se jim bodo smejali. V službi boste resnično veliko naredili in zelo boste veseli, ker ste zopet v pravem pogonu. Prišli boste do zaključka, da ste se do določenih ljudi, ki vas cenijo in vas imajo resnično radi v zadnjem času obnašali zelo nezrelo.

V petek proti večeru prihaja močan čustveni val, saj se luna seli v znamenje Raka. Nastopil bo čas notranje preobrazbe in drugačnega pristopa v osvajanju, kar vam bo pisano na kožo. Bodite enkrat vi tisti, ki tvegate in naredite kakšen pogumen korak. Prisotnega bo nekaj nemira, ki ga boste premostili v dobri družbi.

horoskop.si