Napoved za ta teden: Prihajata moč in pogum

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 22. do 28. 7. 2019.

Napoved za ta teden: Prihajata moč in pogum (foto: pixabay) pixabay
21. 7. 2019

Splošna napoved

V tem tednu se boste s Soncem, ki se bo v raku nahajalo le še v ponedeljek, podali v smeri zaključevanja čustvenih zapletov. Urediti boste želeli tudi svoje misli, zato bo Sonce, ki preide v torek v znamenje leva, odllična popotnica. Pogumno se boste podali novim podvigom naproti. Hrepeneli boste po poziciji v središču dogajanja, vleklo vas bo ven, hvalili se boste s stvarmi, ki ste jih v zadnjem obdobju tkali in snovali. Dvomljive energije se bodo umaknile, končno boste bolj polni entuziazma, ki ga je potrebno čim bolj spretno uporabiti. Ne čakajte, da priložnosti same pridejo v vaš objem, ampak izstegnite roko, da jih boste lažje ujeli.

Začutili boste povečano željo po druženju, zabavah in strastnih avanturah, samo da bi si polepšali svoj vsakdan. Če se hrepenenj po ljubezni in strasti zaradi slabih odnosov ne da udejanjiti, jih usmerite v nekaj, kar imate radi, pa tudi, če je to sprehod v naravo, ustvarjanje ali šport. Kljub vročini in dopustom boste znali ohraniti trezno glavo, saj vas bo Sonce odvrnilo od negativnih vzorcev in pesimizma. Tudi če se zadeve ne bodo dogajale tako, kot ste si zamislili, boste kljub temu sposobni pomesti s težavami in se pomakniti naprej. Samo pazite, da ne boste preveč vzvišeni.

V tej poziciji se močno simbolizira vaš najgloblji jaz, hkrati pa tudi cilj, h kateremu ste usmerjeni, zato boste prodorni in energetsko močni. Dovolj vam bo negativnih vzorcev in energij, zato ni izključeno, da ljudi, ki vam kradejo energije izločite iz vašega življenja. Presenečeni boste, kako lahkotno bo vse skupaj potekalo in ne očitajte si, če jih ne boste niti pogrešali. Znali se boste tudi postaviti zase, tudi tisti, ki ste bolj sramežljivega in prilagodljivega značaja.

Venera v znamenju raka bo postavila na preizkušnjo vaše odnose, še posebej globoke občutke in notranje napetosti, povezane z ljubezenskimi pripetljaji. V tem času se lahko, če ne boste odločni, zapletete v avanturo, ki ne bo obljubljala ničesar dolgoročnega. Raje se dvoumnim situacijam izognite in se držite ustaljenega. Samski boste sicer povečali svoje zahteve, vendar vas bo zanimiva oseba nasprotnega spola z lahkoto pretentala s prijetnimi komplimenti.

Ker se bo Mars v tem tednu sprehajal po znamenju leva, vas bo spremljal občutek, da zmorete vse, česar prej niste, poslovno boste izstopali zaradi kreativnosti, v ljubezni pa bodo iskre letele na vse strani. Strastni boste v vsem, kar boste počeli in v tem prijetnem razpoloženju boste nadaljevali s svojim zanimivim slogom, dokler ne boste popolnoma zadovoljni. Potrebno se bo navaditi na presenečenja in hitro menjavanje razpoloženj. S partnerjem se lahko ponovno zbližate. Tkali boste zanimive načrte in težko vas bo prepričati, da niste na pravi poti.

Tedenska napoved

V ponedeljkovo jutro boste stopili zaradi lune v ribah malce zmedeni. Poskušajte ostati strpni do drugih, predvsem pa bodite pozorni na svojo preobčutljivost. Ne težite k idealnosti in se raje ukvarjajte s sabo in svojimi potrebami. V drugem delu dneva, ko se bo luna pomaknila v ovna, bo zamišljenost izginila, vaše oči bodo široko odprte in nič ne bo šlo mimo vas, saj boste budni in pripravljeni na nove podvige.

Luna v ognjenem znamenju vam v torek po negativni plati prinaša nemirno energijo ter nagnjenost k konfliktom. Presenečenja bodo nekaj vsakdanjega, dolgčas in rutino boste dobesedno prezirali. Z veseljem se boste podali v družbo in kjerkoli boste, boste znali poskrbeti za zabavo, ki bo nepozabna, saj boste izredno domiselni. Od ljubljene osebe te dni pričakujte predvsem odprtost in povezanost na višjih ravneh, čeprav se lahko nakopiči ogromno strasti, ki jo boste želeli izživeti. Godile vam bodo tudi intenzivne športne dejavnosti. 

V sredo pozno zvečer, ko luna preide v bika, se bo vaše življenje uskladilo z notranjimi željami. Potrebovali boste mir in samoto, v kateri se lahko zberete. Hladni in nedostopni se boste trudili tudi s komunikacijo, ki pa ne bo najbolj sproščena. Urejeno zasebno življenje vas bo po drugi strani pomirjalo in vam dajalo občutek varnosti. Razumeli boste, da je za stvari potreben čas, potrpežljivosti pa vam ne bo primanjkovalo.

V četrtek bo vpliv Zadnjega krajca dvignil vašo samozavest in ego, tako da boste sposobni zaključiti vse, kar je nedokončano. Ta vpliv bo omilil določene napetosti znotraj vas in vas usmeril k temu, da poleg duše poskrbite tudi za telo. Z veseljem se boste podali v lepotni salon, polni pričakovanj o lepšem videzu, ki bodo seveda uslišana.

Petek bo poslovno obarvan in zelo zbran dan. Luna v zemeljskem znamenju vas bo usmerila, da boste umirjeno delovali na področju dela in denarja, kar vam prinaša notranji občutek zadovoljstva in pot, usmerjeno k uspehu. Brez težav se boste lotili vsega, zaupali boste svojim sposobnostim, utrne pa se vam lahko tudi kakšna želja po napredovanju ali finančni nagradi. Čas je zelo ugoden tudi za tiste zadeve, ki vam predstavljajo težavo, saj boste zelo dobro motivirani.

Vikend bo zabaven in komunikativen, saj v soboto zjutraj preide luna v dvojčka. Nikar si na glavo ne nakopljite novih obveznosti in odgovornosti, saj potrebujete več počitka in ukvarjanja s seboj ter prijatelji. Malce boste pasivni, lenobni, vendar kljub temu pripravljeni na zanimivo kramljanje in razne izlete. Zaljubljenci se boste razkrivali drug drugemu, samski boste dovzetni za avanture, dokler vas ne bodo obremenjevale. Prihaja ponovno zanimanje za partnerja, ki ga potrebujemo kot prijatelja in kot ljubimca. Dogajanje bo razpostrto v višave, kar vas bo navdihnilo.

horoskop.si

Poglejte si še: