Napoved za ta teden: Prijetne vibracije in veliko ljubezni

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 23. do 29. 9. 2019.

Napoved za ta teden: Prijetne vibracije in veliko ljubezni (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
22. 9. 2019

Splošna napoved

V teden se boste podali z vstopom Sonca v znamenje tehtnice. Sposobni boste voditi, se prilagajati in usmerjati, seveda na prefinjen in diplomatski način. Umetnost in ustvarjalnost vas bosta močno zamikali. Zelo dobro boste razumeli različne poglede, vendar se boste težko opredelili ali se odločali, če bodo od vas zahtevali hiter odziv.

Želeli boste ugajati v vseh pogledih, večkrat vas bo strah, da bi koga prizadeli ali da bi povzročili kakšno krivico. Premalo se boste poglabljali v situacije, zato lahko spregledate pravo pot ali rešitev. V medsebojnih odnosih boste izredno priljubljeni, saj boste obdarjeni z obilo šarma, ljubeznivosti in iskrenega spoštovanja.

Zaradi vpliva Merkurja v znamenju tehtnice, se lahko zalotite, da ne prepoznate svojih vrlin, kar vas vodi k neprestanemu iskanju potrditev. Z velikimi zamislimi in sanjami boste ocenjevali pomembne situacije. Zaradi odlične sposobnosti presoje se boste znali dobro izražati in se počasi usmeriti k odličnim odločitvam. Pozorno boste spremljali sogovornike in njihova mnenja, ter jih analizirali. Slabe misli in nezadovoljstvo boste ohranili zase, vendar le za kratek čas.

S pomočjo Venere v znamenju tehtnice se boste želeli izkazati kot poseben in priznan posameznik, hkrati pa prihajajo obremenitve z notranjim doživljanjem in čustvenimi vezmi. Nakazani so manjši problemi v partnerskem odnosu, še posebej zato, ker bodo vaše predstave o partnerju včasih daleč od realnosti.

Nežni in ljubeznivi se boste najboljše počutili v sožitju z drugimi, svoje ljubezni in zaljubljenosti ne boste znali skrivati, ampak boste želeli o njej govoriti. V razmerjih bo razpoloženje nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Šarmantni, iskreni in domiselni se boste iztrgali iz primeža situacij, ki vam ne ustrezajo. Za nikogar se ne boste pretirano žrtvovali, razen zase. Ne boste varali, ali izzivali, raje boste poiskali način za harmonično delovanje in dali na prvo mesto iskrenost. Če se slučajno znajdete v kakšni sporni čustveni situaciji, jo boste skušali pomesti pod preprogo.

Mars v znamenju device bo opogumil tudi tiste, ki se do sedaj še niste odločili za premik. Ti premiki bodo bolj premišljeni, realni in hkrati polni priložnosti. V kolikor boste sledili delovnemu tempu, lahko pričakujete uspešne korake. Kljub prijetnim vibracijam, ne boste dovolili, da bi sprejemali napačne odločitve ali med delom zajadrali kam drugam.

Tedenska napoved

V ponedeljek, ko bo luna v raku, boste vse zaznavali bolj intenzivno. Vaša intuicija bo še posebej močna na področju čustev, kjer se lahko pojavi tudi kakšen dvom. Na kožo vam bodo pisane dejavnosti, kot so oblikovanje, slikanje in risanje. Pomembno v tem času je, da intenzivno razmislite, kaj je tisto, kar si srčno želite, šele nato se usmerite k temu, da se naučite postaviti zase. Obkroženi boste z družinskimi pripetljaji, na trenutke zaprti vase in preveč občutljivi, kar lahko prinese zaplete. Z izzivi se boste težje soočali, vznemiri vas lahko tudi kakšna kritika ali neutemeljena pripomba.

V torek dopoldne luna prehaja v znamenje leva, zato boste popolnoma prepričani o sebi ter v svoj prav, markantni in izredno sposobni. Prihaja povečan občutek za poštenost, ki bo tokrat ključnega pomena in glavno vodilo k dobrim rezultatom. Zaradi živahnih misli in prodornosti bodo vse priložnosti predstavljale nov izziv, s katerim se boste lahko pohvalili. Bolj taktno boste ocenjevali poslovne izzive, kot ljubezenske, zato vam le ti prinašajo zmagovalno kombinacijo.

V sredo boste z ognjeno energijo nagnjeni k hitrim in številnim odločitvam, vendar pazite, ker boste emocionalno nekoliko nestabilni in preveč ponosni. Dosežki, ki se bodo vrstili bodo rezultat preteklega napora, zato si boste nekateri končno lahko oddahnili.

V četrtek dopoldne, ko luna prehaja v znamenje device, bo vaš spomin neverjeten, odlično se boste znašli na poslovnem področju. V odnosih boste delovali ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno. Samodisciplina vas vodi k predanosti in ljubeznivosti. Z ustvarjanjem v prostem času, se ne boste zadovoljili. Želeli boste napredovati in zaslužiti. Ne prevzemajte v tem času na silo odgovornosti, ki vam ne pripada in ne bodite vi vedno tisti, ki bi lahko nekaj naredili boljše ali drugače. Naučite se sprejeti, da določeni ljudje uživajo v svoji zmedi, in lažje se boste sprehajali tudi skozi petek.

Sobota s premikom lune v tehtnico prinaša harmonične energije in umiritev vsega napetega. Znali boste sproščeno uživati v družbi. V ljubezenskih odnosih boste nestabilni, občasno objeti v primež dvomov. Na poslovnem področju ne boste najbolj podvrženi izzivom in tveganju, zato se boste raje zadrževali v ozadju. Zaradi vpliva Mlaja se boste še bolj izogibali konfliktom, zapletom in raznim obtožbam. Ker boste nežni, pošteni in umirjeni, boste pričakovali to tudi od drugih.

V nedeljo lahko zaupate vesolju, saj vas bo ugodna konjunkcija med Luno in Venero popeljala v svet lepega dogajanja. Zaupajte vase in v priložnosti ki počasi pronicajo v vaš objem. Ljubezen bo sproščena, strastna in razigrana, vendar kljub temu stabilna in za vaše srce zdravilna. Zainteresirani boste za razna zdravljenja, delavnice in seminarje z duhovno vsebino.

horoskop.si

Poglejte si še: