Napoved za ta teden: Priložnost, da začnete na novo

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 3. do 9. 2. 2020.

Napoved za ta teden: Priložnost, da začnete na novo (foto: Pexels) Pexels
3. 2. 2020

Splošna napoved

V tednu pred vami boste okusili energijo Sonca v znamenju zračnega vodnarja. Vodnar je intelektualni znak, ki vključuje izvirnost in svobodo, zato lahko prosto delujete, izmenjujete mnenja, se učite in zahtevate tisto, kar vam pripada. Ta čas je priložnost, da se umaknete od svoje individualne identitete in spoznate, da je vsako živo bitje dragoceno in povezano. Veliko se boste ukvarjali tudi z življenjem in situacijami drugih.

Namesto da na druge gledate kot na dolgočasne posameznike, upoštevajte edinstvene lastnosti vseh okoli vas in spoznali boste, da mora vsak človek nekaj prispevati k uspešni celoti.

Z veseljem se boste družili s sorodnimi dušami in izmenjevali nove ideje. Če se pridružite kateri koli skupini ali organizaciji, boste s tem zaposlili svoj um in povečali svoj družbeni krog. Prihaja tudi možnost sklepanja novih prijateljstev, saj vam bo najbolj na kožo pisano uživanje v preživljanju časa z drugimi.

Zaradi vpliva Merkurja v znamenju rib, boste zaznavali življenje bolj v impresionističnih odtenkih, realnost se bo umaknila iz obzorja. 

Vaše dojemanje okolice bo zelo občutljivo in zlahka vas lahko zmotijo glasni zvoki in napetosti ter razne gneče. Potrebovali boste veliko časa, da razmislite in sprostite svoje misli in ustvarite prostor za morebiten napredek. Senčna stran tega vpliva se bo pokazala kot nevarnost, da s svojo naivnostjo zabredete v težave. Všeč vam bodo umetniški podvigi, zato s boste v tem času z veseljem odpravili v gledališče ipd.

Venera v znamenju rib počasi izgublja svojo moč. V prvih dneh tedna boste zaradi njenega vpliva še nežni, romantični in malce zasanjani, nato se v petek Venera seli v znamenje ovna, kje se nežnost umika iz obzorja. Ta vpliv vam bo ponudil  priložnost, da začnete na novo na področju ljubezni, denarja in samozavedanja. Stari vzorci in slabi odnosi vas ne bodo več zanimali, zato pričakujte da vas bo potegnilo v smer preobrazb.

Hrepeneli boste po novih izkušnjah in avanturističnih srečanjih, pri iskanju užitka pa boste bolj spontani. Ogenj, ki ga po zanetila ta Venera, bo prinesel s sabo tudi povečano strast.

Mars, ki se bo v tem tednu gibal v znamenju strelca, bo prebudil vašega divjega otroka, ki pozablja in je raztresen. Svoje misli, občutke in izkušnje boste zaznavali kot objektivno resnico in pri ničemer se tokrat ne boste obotavljali, zanimala vas bo zgolj akcija.

Tedenska napoved

Ponedeljkovo jutro z luno v znamenju bika bo na dan prineslo stalnost, potrpežljivost in vztrajnost. Lotili se boste tistih zadev, ki so predvidljive, konkretne in uveljavljene. Sedaj prihaja večja priložnost, da ste v stiku s svojimi temeljnimi potrebami, skupaj s praktičnostjo. Popoldan luna preide v znamenje dvojčkov, kar prinaša vetrovno, nestabilno energijo in neodločnost.

V torek, ko se bo luna sprehajala po dvojčkih bodo informacije najpomembnejše. Dokler boste sledili osnovnim idejam ali mnenju, se boste morda počutili zadovoljne. Kot metulj se boste gibali od osebe do osebe, zbirali podatke, informacije o idejah ali dejstvih, preden boste nadaljevali. Vedeti boste želeli, kaj se dogaja okoli vas, in uživali boste, če boste drugim posredovali informacije, ki jih bodo morda potrebovali. Ta ljubezen do informacij se lahko širi v trače. Ne bo vam najbolj dišalo ukvarjati se z globokimi čustvenimi zapleti ter težkimi življenjskimi okoliščinami. Znali boste najti ravnovesje med vašo potrebo po informacijah in vašo zmožnostjo povezovanja z drugimi pod površnimi pogoji.

Luna v dvojčkih je znana po humorju in zabavi, zato lahko tudi v sredo pričakujete pestro dogajanje, tako v službi kot tudi v domačem okolju. Klepeti bodo sproščeni, vendar se z malenkostmi ne boste ukvarjali. Zvečer preide luna v znamenje raka, zato se bodo vaše misli in želje počasi umirile 

V četrtek boste z luno v rak zelo občutljivi in enostavno vas bo spraviti v slabo voljo. Bolj boste zadržani, raje kot da bi se pogovarjali, se boste potopili v svoj notranji svet. Notranje izkušnje bodo pomembnejše od dogodkov zunanjega sveta. Razpoloženje bo nekoliko nestabilno, tudi predstava o ljudeh je lahko zamegljena.

Tudi v petek tekom dne vas bodo vodili učinki vaših notranjih nezavednih impulzov, zato se boste v konkretnih situacijah obotavljali, zlahka pa se boste znašli v nerazumnem tveganju ali vlogi žrtve, zato ne sprejemate nobenih resnih odločitev in prenagljenih ukrepov. Zagotoviti si morate prijetno, udobno okolje. Ko se bo petkova noč prevesila h koncu, prihaja vpliv lune v levu.

V soboto se boste razbremenjeni in pogumni lotili zabavnih opravil, za resnost ne bo dovolj motivacije. Všeč vam bo, če boste opaženi, izpostavljeni, skratka, če se bo vse odvijalo v smeri, ki vas vodi k zmagi. Če planirate zmenek ali zabavo se bo vse skupaj odvijalo v navihani, simpatični energiji. O čustvih boste sposobni tudi spregovoriti.

V nedeljo bo vaša moč popuščala, saj prihaja vpliv Polne lune. Ne bo enostavno, bo pa drugače, bolj intenzivno in vsekakor bolj globoko. Ne udejanjena strast pa vas lahko vodi v kakšen konflikt, ki ga še dolgo ne boste pozabili.

Pripravil: Horoskop.si