Prihajajo nenavadni občutki in nihanje v razpoloženju

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 29. 6. do 5. 7. 2020.

Prihajajo nenavadni občutki in nihanje v razpoloženju (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
29. 6. 2020

Splošna napoved

Življenje se bo v tem tednu zaradi vpliva Sonca v znamenju raka in vpliva polne lune ter luninega mrka, ki prihaja v nedeljo, odvijalo bolj čustveno. Največ skrbi in hkrati lepih trenutkov bo povezanih z domom, družino in občutki. Morda bo torej malce bolj obremenjen svet čustev. Ta vpliv pa spodbuja, da poslušate svoje občutke in se nanje odzovete na konstruktiven način. Svoj čas pa boste najraje preživljali z družino in bližnjimi prijatelji. 

Prihaja veliko nihanje razpoloženja. Rak je čustveno znamenje, zato lahko pričakujete veliko vzponov in padcev. Dodatna občutljivost, ki jo lahko občutite, vas zlahka popelje v jok. Po drugi strani pa je pred vami nežen in z romantiko obarvan čas, v katerem lahko uživate z vsem srcem. Občutite lahko nenavadne občutke in iskreno ljubezen.

Merkur se bo v tem tednu sprehajal v znamenju raka, zato lahko v določenih situacijah srce prevlada nad razumom. Z večjo občutljivostjo lahko prihaja do empatije. S tem vplivom boste odličen poslušalec, vendar malce slabši govornik. Vse, kar boste povedali, pa bo imelo smisel in globino. Površnost se umika iz obzorja. Podrobnosti bodo postale zelo pomembne in hkrati nujne. Vendar pa bodite pozorni, saj ima ta vpliv težnjo, da vse, kar se dogaja v vaši bližini, zaznate preveč osebno. 

Venera, ki se bo nahajal v dvojčkih, bo poudarila spontanost in razigranost. Tokrat ne bost načrtovali in obljubljali, ampak se boste spontano podali v prijetno doživljanje čustvenih vibracij. V negativnem smislu ste lahko nerodni, nervozni, neiskreni... Vsak, ki vas bo nasmejal, si bo pri vas pridobil določeno prednost. 

Mars v znamenju ovna se bo v tem tednu nahajal tam, kjer se najboljše počuti. Poudaril bo vaš ego, morda kdaj tudi preveč. Pomembno vam bo, da se izpostavite, tam, kjer ste najboljši. Pripravljeni boste na reševanje zapletov in težav, ki ste se jim v preteklem obdobju morda izmikali.

V sredo sledi premik Saturna v znamenje kozoroga. Ker se giba retrogradno, se lahko dotakne vaših notranjih, podzavestnih vzgibov. Najboljša rešitev je intenzivno delo na sebi.

Tedenska napoved

V ponedeljek, ko bo luna v tehtnici, bo na površini pogosto viden vaš notranji jaz. Vaši standardi bodo visoki in z veseljem se boste usmerili v harmonijo. Ta vpliv prinaša umirjeno življenje, saj boste znali ustvariti vzdušje ravnovesja. Osvežujoča energija vas bo popeljala v dobre odločitve, še posebej, kadar boste prisiljeni vklopiti svojo diplomacijo. Začutili boste svojo prirojeno poštenost in to vodi k temu, da si boste lažje pridobili zaupanje drugih. Pomembna vam bo osredotočenost na življenjski slog, videz in delovanja. Besede bodo vključevale očarljivo, družbeno, diplomatsko, lahkotno, prilagodljivo in umetniško razmišljanje. Ker boste v vsaki situaciji zaznavali obe strani, lahko to privede tudi do neodločnosti. 

V torek, ko luna preide v znamenje škorpijona prihajajo intenzivne reakcije na čustvene dražljaje. Ker bo kakovost vaših čustev lahko tako intenzivna, lahko doživite veliko presenečenje. Z veseljem se boste zavihteli med skrajnostmi, kot da se vozite po čustvenih razburkanih valovih. Zaznavali boste vsako dimenzijo življenja. Najbolje boste naredili, če se notranje umirite. Ta vpliv bo dovolil, da močni občutki tečejo skozi vas. Razvili boste večje samozavedanje, prav tako se boste naučili razumeti globine svojih čustev. 

V sredo vas bo konjunkcija med Soncem in Merkurjem usmerila v številne telefonske pogovore, pisanje, učenje in jasno zavedanje ciljev. Bister um, dobra organiziranost, praktično razmišljanje in jasne ideje vam podarjajo moč za delo intelektualne narave. Še posebej previdni bodite v prometu, saj boste nezbrani in malce zaletavi. Lahko pridobite odličen vpogled v sebe in druge, vendar se morate resnično poglobiti.

V četrtek preide luna v znamenje strelca. Prihajajo številne bliskovite reakcije, tvegali boste na osnovi instinkta, zato lahko doživite veliko lepega. Glede prihodnosti boste zelo pozitivno naravnani. Ves gnev preteklih dni se bo počasi razblinil. Malce boste nestrpni do tistih, ki se smilijo sebi, vendar boste kljub temu pripravljeni razveseljevati. Intelektualna radovednost vas vodi v povezavo s svojimi ostrimi spoznanji in duhovitostjo.

V petek lahko pričakujete utrinke navdiha, ki lahko uresničijo številne ideje. V času tega vpliva se umikajo zastareli odnosi ali vzorci, saj bodo vaše oči usmerjene le v prihodnost. Vaša cona udobja bo zajemala družabno in službeno življenje. 

V soboto zjutraj preide luna v malce bolj zadržanega kozoroga. Časa za razpuščenost ne bo, sledili boste svojim načrtom, seveda dobro motivirani in organizirani. Težko vas bo prepričati v nekaj spontanega, podajali se boste tudi v preteklost. 

V nedeljo ne pričakujte čudežev, saj se bo energija Luninega mrka razbohotila na vsa področja. Čustva bodo obarvana z dvomi in strahovi, ki jih boste nekoliko težje ignorirali. Poglobite se vase in počakajte, da vpliv odhiti mimo vas.

Pripravil: Horoskop.si