Napoved za ta teden: Razpoloženje bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 10. do 16. 12. 2018.

Napoved za ta teden: Razpoloženje bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
9. 12. 2018

Splošna napoved

S Soncem v znamenju strelca prihajajo v tem tednu v ospredje nagajivi duh, idealizem, entuzijazem, toplina in prijaznost. S svojim strmenjem k neodvisnosti vas bo spremljal dober občutek ter potreba po svobodi. Bolj uvidevni boste do drugih ljudi, tudi do drugačnih. Ni pomembno, kaj se vam bo tokrat dogajalo, ne boste pa prenašali kompliciranja, malenkosti in pretiranega načrtovanja. V svojem navdušenju se boste kdaj pa kdaj besedno sprehodili predaleč, kasneje vam je lahko žal. Zaslepljeni od morebitnih uspehov, boste lahko delo opravljali površno in neodgovorno, kljub temu se boste znašli in poiskali tudi pravo pot iz zagate. Znali boste odlično razlikovati med znanjem in modrostjo, svoja spoznanja boste plemenito predajali okolici. V denarju boste zaznavali predvsem sredstvo osvoboditve, ki vam ponuja svobodo gibanja. Delovali boste kot ptica na veji in preveč odgovornosti in obveznosti vas lahko hitro zaduši. V negativni smeri lahko postanete obremenjeni z moralo in se prepuščate raznim predsodkom. Težko boste tudi dlje časa zdržali na enem mestu, zato vas lahko začne stalna družba kmalu dolgočasiti.

Merkur v znamenju škorpijona bo obogatil začetek tedna in povečal temperamentne odločitve. Moč in strast se bosta prepletali tudi na poslovnem in finančnem področju. V sredo preide Merkur v strelca, zato boste bolj raztreseni, spremljala vas bo velika mera optimizma. Znajdete se lahko tudi v vlogi dobrega filozofa.

Z Venero, ki bo v tem tednu potovala po znamenju škorpijona ne boste povsem izpopolnjeni in zadovoljni, zato se poskusite na področju ljubezni stabilizirati in poiskati zadovoljstvo v obstoječih odnosih ali situacijah. Spoznali boste, da je lahko tudi biti sam užitek, vsekakor pa je prav strmeti k partnerstvu, vendar sproščenemu. Ustrezal vam bo energičen partnerski odnos, in čeprav bo vse v vaših rokah, boste hrepeneli po podpori ljubljene osebe, morda le toliko, da veste, da jo imate.

Razpoloženje bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo, vendar boste vedno pripravljeni na sporazumevanje in komuniciranje z drugimi. Prekipevali boste od senzualnosti in strasti, enostavno ne boste znali živeti brez ljubezenskih odnosov, ki bodo hranili vašo dušo in ego. Čeprav bodo vaši občutki globoki, se lahko pojavijo težave z izražanjem, naučiti se morate tudi samokontrole.

Z Marsom v znamenju rib boste dovzetni, popustljivi do sebe in zasanjani. Vaše iluzije bodo intenzivne in ljubljene osebe, ki vas ne bo znala razumeti, enostavno ne boste prenašali. Pred svojimi izbruhi se boste težko kontrolirali. Tokrat ne boste popolnoma prepričani, kaj želite od življenja, razen če se vam instinktivno zdi, da vas vodi duhovni namen. Spremljala vas bo tudi ustvarjalna domišljija, ki jo lahko kreativno izrazite z umetnostjo ali glasbo.

Tedenska napoved

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju kozoroga, zato bo začetek tedna učinkovit in povezan z zastavljanjem novih ciljev. Prihaja tudi konjunkcija med Luno in Plutonom, zato se boste želeli s svojim novim odnosom in delovanjem razlikovati od drugih ljudi. Vpliv vam prinaša pomembne življenjske izkušnje ter spremembe, ki jih boste na čustveni ravni občutili zelo globoko. Prihajajo intenzivna psihološka vprašanja, ki bodo izhajala globoko iz duše, kar lahko pripelje do popolne preobrazbe čustvenega življenja. Ta preobrazba se lahko začne z odvajanjem čustvenega lagodja, prilagoditi se boste morali realnosti. Druge boste doživljali, kot da vas želijo premagati ali manipulirati z vami.

V torek se luna seli v vodnarja, zato vam umirjen tok nikakor ne bo ustrezal. V želji po novostih in spremembah boste ves čas iskali nekaj, da bi popestrili svoj vsakdan. Odnosi bodo sicer pomembni, vendar bodo potekali bolj na površinski ravni, v globoke pogovore se raje ne spuščajte, saj bo povišan vaš ego, kar lahko privede do konfliktov.

Sreda bo zabavna in z zračnimi energijami primerna za razne oblike sproščanja, tudi za športne dosežke. Če imate v mislih napredek ali spremembo, je sedaj več kot odličen čas, da o tem tudi spregovorite. Vaše želje bodo uslišane, predlogi pa odlično sprejeti.

V četrtek boste zakorakali optimistični, proti popoldnevu pa prihaja zasanjanost, saj luna preide v znamenje rib. Pomembno bo, da znate uživati sami s sabo, povečana bo skrb za vašo dušo in telo, najbolj pa vam bo godila nežna glasba in seveda kakšen lep kompliment, ki ga še dolgo ne boste pozabili.

V petek bo konjunkcija med Luno in Neptunom obogatila vaše sanje, domišljijo in iluzije, zato trikrat razmislite, preden naredite kakšen konkreten korak, saj bi lahko z zasanjanim delovanjem razočarali sami sebe. Domišljija ne bo imela nobenih meja, zato se lahko znajdete tudi v fantaziranju in lažnih utvarah, na vseh področjih. Umetniki in kreativci, skušajte ta čas čim bolj izkoristiti v svojo korist, saj bo vaše ustvarjanje obrodilo čudovite kreacije. Najboljše počutje in zadovoljstvo si boste pričarali v miru in tišini, kjer boste prepletali svoje misli in kovali bujne načrte za prihodnost.

V soboto bo nastopil Prvi krajec v kombinaciji s konjunkcijo Lune z Marsom. Nakazuje se mnogo uspeha na področju ljubezni. V tem času boste bolj čustveno občutljivi in spremljal vas bo občutek, da vas določene stvari onemogočajo bolj kot običajno. Vzemite si nekaj časa zase, ali pa uporabite to energijo, da se osredotočite na projekte, ki bodo izboljšali vaš dom in občutek dobrega počutja.

Nedelja bo živahna in aktivna, saj luna preide v znamenje ovna, ki ne dovoljuje omahovanja in dolgočasnega pristopa. Polni zagona se boste podajali v raziskovanja, ter tkali nove načrte za prihodnost.

Lep teden vam želimo... 

horoskop.si

Poglejte si še: