Napoved za ta teden: Samozavest, povišan ego in iskrenost

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 10. do 16. 8. 2020.

Napoved za ta teden: Samozavest, povišan ego in iskrenost (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
10. 8. 2020

Prihajajo pestri in razgibani dnevi. Sonce v znamenju leva bo na vrhuncu svojega delovanja. Omahljivost se umika, prihaja lažja možnost za soočenje z mejami in omejitvami. Ne bo vam nerodno, ne boste sramežljivi, ampak pogumni in predvsem povezani s svojimi notranjimi vzgibi. Samozavest, povišan ego in iskrenost se bodo medsebojno prepletali, na vas pa je, da ujamete njihov ritem. Tokrat se nad neučinkovitostjo sebe in drugih ne boste mogli pritoževati, glavne niti dogajanja boste imeli zopet v svojih rokah.

Kompliciranje in analiziranje bo pozabljeno, aktivnosti se bodo vrstile ena za drugo. Če že dlje časa razmišljate o adrenalinskem podvigu, je sedaj več kot odličen čas, da svojo željo tudi udejanjite. Tako močno boste prepričani vase, da vam ne more spodleteti, tudi če se to slučajno zgodi, se boste znali pobrati in nadaljevati z dvignjeno glavo.

Na finančnem področju bodite pozorni na hitro zaslužen denar, s katerim prihajate v stik, saj je možno odtekanje brez nadzora ali pa razni nesporazumi. Imeli boste možnost ujeti boljšo kupčijo, spregledati tisto, kar ni realno in zaslužiti nekaj več kot v preteklem obdobju. Energija leva, ki jo boste prejemali tudi preko Merkurja bo popestrila komunikacijo, jo naredila bolj sproščeno in pozitivno usmerjeno. Želeli si boste pogovorov, ki poudarjajo vaše dosežke, hrepeneli boste po hvali in temu, da vam na področju dela uspe nekaj, kar je bilo še pred kratkim skoraj nemogoče.

Venera, ki se bo v tem tednu sprehajala v znamenju raka poudarja vaše čustveno dojemanje na intenziven način. Na področju čustev bo dogajanje bolj odvisno od drugih, ampak vas to ob občutku, da se vse skupaj počasi umirja, niti ne bo tako zelo motilo. V ljubezensko življenje boste vlagali več energije in pozornosti, ki bi lahko bila usmerjena v razčiščenje odnosa, v katerem se je veliko nabralo, ali pa v osvajanje novih trofej, ki vas vabijo; odvisno od vaših želja.

Če se srečujete z malenkostmi, vas bo to motilo, na področju denarja lahko zagledate izhod ali pa možnosti, da bi bilo lahko počasi malce bolje. Počutili se boste, kot bi se vam nakopičile vse pozabljene, skrite ali zapostavljene stvari, vendar se ne zapirajte vase, raje se nekomu zaupajte.

Mars v znamenju ovna bo vaša zaščita pred tistimi, ki vam kradejo energijo. Znali boste ločiti zrno od plevela, ter se jasno in glasno, kjer bo to potrebno postaviti zase. Nehali boste omahovati pri odločitvah in cilji, ki sledijo in so lahko lepa odskočna deska za prihodnost. 

Tedenska napoved

V teden stopate z vplivom lune v biku, ki poudarja občutek domačnosti. Realen pogled na svet ter situacije in konkretna dejstva vas vodijo k dolgoročnim ciljem naproti. Najbolj uspešni boste, če delujete samostojno, saj boste lahko svobodno izrazili svojo ustvarjalnost ter tako dosegli veliko več, kot ste pred kratkim pričakovali. Zadovoljstvo na področju dela in financ se bo prenašalo tudi v ljubezensko življenje, saj boste do svojega partnerja ali partnerice izjemno ljubeznivi in pozorni. Pozornost boste namenjali tudi mlajšim, ki bodo vir vašega sproščenega delovanja.

Torek bo zaradi Zadnjega krajca in konjunkcije med Luno in Uranom nenavaden dan. Za nekatere zelo učinkovit in prodoren, za druge nekoliko zoprn in težak. Poskusite nekaj dokončati, le to vas lahko spravi v boljšo voljo in vam podari upanje, da ste uspešni. Zdravje vam bo dobro služilo, zanimalo vas bo tudi področje zdrave prehrane. Načrti, ki jih boste skovali, so lahko z nekaj vztrajnosti še kako učinkoviti.

Sredino popoldne bo obarvano z luno v znamenju dvojčkov. Vse bo potekalo malce nejasno, razpršeno in razigrano, tudi vaši poslovni podvigi. V določenih situacijah se boste morali boriti tudi proti svojim načelom in prepričanjem, kar ne bo najbolj enostavno. V večernih urah se vas lahko dotakne nakopičen nemir, vendar se lahko rešite tako, da pokličete osebo, ki bo z vami z veseljem klepetala dolgo v noč.

V četrtek in petek se ne bojte ničesar, saj vas bo vpliv lune v znamenju dvojčkov bodril in opozarjal, da ni vredno žalovati ali jeziti se za nekaj, kar ni v vaši moči spremeniti. Številni pogovori bodo v bistvu intelektualni klepeti, obarvani s kakšnim sočnim tračem, ki ga boste težje obdržali zase. Približevali se boste nagajivim mislim, pozabite pa lahko na kakšno resno obveznost, vendar s tem ne boste obremenjeni, saj vas bo hitro zamikalo nekaj zabavnega.

V soboto bo glavna prioriteta ljubezen, saj luna prehaja v znamenje raka. Z užitkom boste pripravljali jedi, s katerimi boste osvojili marsikatero srce, nagnjeni boste tudi k sladkosnednosti, zato ni čudno, da boste imeli občutek, da ste se morda nekoliko zredili. Na trenutke se boste počutili čustveno občutljive in dovzetne za vse odtenke čustev, ki pa jih ne boste vedno sposobni prebaviti, zato lahko vaše razpoloženje zaniha. Vendar ne obupajte, saj vas konjunkcija med Luno in Venero vodi v prijetne romantične podvige in tople besede ter komplimente, ki vam bodo še kako godili.

Nedelja bo nežna in umirjena, vaša duša pa bo hrepenela po višjih vibracijah in možnostih, ki vodijo k hitrejši osebni rasti. Preberite kakšno globoko vsebino, poglobite se v tiste misli, ki vodijo k bolj stabilnemu delovanju.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: