Napoved za ta teden: Skrite misli lahko pridejo na plano

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 17. do 23. aprila 2017.

Napoved za ta teden: Skrite misli lahko pridejo na plano (foto: profimedia) profimedia
17. 4. 2017

Trmasto boste vztrajali pri svojih načelih

Splošna napoved

Sonce se bo v ponedeljek in torek nahajalo v znamenju Ovna, zato boste aktivni, prebujeni in željni zmage ter komplimentov in hvale. Besede vam bodo hitro tekle, zato se lahko z njimi tudi zapletete. V sredo se Sonce pomakne v znamenje Bika in prinaša več topline v odnosih in želje po sproščenem druženju. Ne bodite pa presenečeni, če boste bolj svojeglavi in popolnoma prepričani v svoj prav. Na poslovnem področju boste ugodne energije izkoristili še posebej tisti, ki vas čakajo zahtevna opravila. Merkur v Biku vam dodaja lepe priložnosti, še posebej, če ste umirjeni in prepričani v svojo zmago na poslovnem področju. V četrtek se začenja z Retrogradnim Merkurjem v Ovnu bolj turbulentno obdobje, ki bo od vas zahtevalo veliko mero prilagajanja in celo odrekanja. Sledijo tudi manjša presenečenja na finančnem področju, vendar se varujte nenadzorovanega zapravljanja konec tedna.

Venera v znamenju Rib vas bo popeljala v svet intenzivnih čustev. Zaželeli si boste videti tudi pravo sliko, tudi na čustvenem področju, kjer je nakazanih nekaj možnosti za kakšen simpatičen konflikt, ki pa ne bo pustil večjih posledic v odnosih. Ljubezen bo za vas na vrhu lestvice prioritet, zato se lahko pojavi tudi nekaj nestrpnosti v odnosih. Spodbujene bodo skrite misli, ki lahko pridejo na plano. Mars v znamenju Bika bo poskrbel, da boste imeli dovolj energije, ter da boste pokazali v kočljivih situacijah dovolj zanimanja.

Retrogradna Jupiter in Saturn bosta imela nekoliko negativen splošen vpliv, zato bo na cesti in v kočljivih situacijah vladala manjša zmeda, ki jo boste težko nadzorovali.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju Kozoroga, ki prinaša nekaj hladnosti v odnose in osredotočenost na bistvo. Končno boste ugotovili, kateri ljudje vas v resnici podpirajo in kateri vam le mečejo polena pod noge in ne želijo, da uspete. Občutek boste imeli, da ste naredili določene premike v pravo smer in boste sedaj lahko držali tempo in vam ne bo težko najti prave poti. Čas je odličen za kakršnokoli masažo, sploh, če je še podprta z aromatično terapijo. Pretirane želje po rekreaciji niti ne boste imeli, prilegel pa se vam bo sprehod, ki vas bo notranje umiril. V torek vas bo s konjunkcijo med Luno in Plutonom spremljalo ljubosumje, posesivnost, hrepenenje in strast. Razdražljivost in napetost vam lahko pokvarita kakšen prijeten trenutek.

V sredo sredi dneva se luna pomakne v znamenje Vodnarja. Delali boste tisto, kar vam bo prišlo na misel. Organizacija in analitičnost vas bosta vznemirjali. Pogovor bo postal skoraj najpomembnejša stvar, saj vas bo na vsakem koraku spremljala radovednost. To tudi ni čas, ko bi lahko držali jezik za zobmi, zato je možno, da po nesreči izdate kakšno skrivnost.

Petkov večer s prehodom lune v znamenje Rib bo malce obremenilen, še posebej na področju čustev, saj si ne boste dovolili da bi vas kdo prepričeval v odločitve, ki vam niso všeč. Vikend bo spremljala želja po poglobitvi odnosov in nežnostih.

horoskop.si