Napoved za ta teden: Skrivnosti lahko priplavajo na plano

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 10. do 16. julija 2017.

Napoved za ta teden: Skrivnosti lahko priplavajo na plano (foto: profimedia) profimedia
10. 7. 2017

Čustveno dojemanje bo poglobljeno

Splošna napoved

Vroči dnevi ki so pred vami, nosijo s sabo željo po sproščanju, počitku in polnjenju baterij. Nežno Sonce v znamenju raka vas bo popeljalo v zanimive zgodbe, ki lahko zajamejo tudi kakšen občutek užaljenosti ali solzico. Vse boste doživljali zelo intenzivno, tudi opazke svojih sodelavcev. Doživeli boste tudi kakšen boj s samim sabo, saj bo veliko zanimivega in nenavadnega, kar vas bo vznemirjalo in hkrati navduševalo. Prelomnice, ki ne bodo najbolj enostavne, bodo od vas, še posebej na področju čustev zahtevale popolno osredotočenost in prilagajanje, ki ne bo najbolj prijetno. Merkur v znamenju leva bo na področju poslov in vaše uspešnosti dodal noto samozavesti in prodornosti. Vse se bo sicer odvijalo gladko, vendar boste potrebovali pohvalo in pomoč sodelavcev.

Venera v znamenju dvojčkov bo razburkala odnose, vendar v prijetni smeri. V tej poziciji je lahko prisotna malce ošabna in samosvoja energija, zato ne bodite presenečeni, če vam bodo v določenih situacijah pripisali katero od teh dveh lastnosti. Vendar se ne boste preveč obremenjevali, saj boste zadovoljni sami s sabo in pripravljeni na nove podvige. Z Marsom v raku se boste tisti, ki vas čakajo razčiščevanja lažje poglobili v zadeve in se usmerili k pravi odločitvi.

Tedenska napoved 

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju vodnarja, ki odpira nove priložnosti. V tem času bo vaša samodisciplina na pravi preizkušnji.  Zavedali se boste, da niste sami, ter da družbo potrebujete. S prijatelji si boste imeli ob kavici veliko za povedati, ne bodo pa pogovori usmerjeni v nobeno globino. Tudi v torek lahko ponovno vzpostavite vaše vrednote in nežno spremenite vaš odnos do njih. Pozorni bodite na skrite znake, kako lahko izboljšate način, ki ste si ga izbrali za dosego cilja. Začeli boste razmišljati o novih popravkih, ki jih potrebujete.

V sredo ob 17.51 uri se luna pomakne v znamenje nežnih rib. Vaša pozitivna čustva se bodo izražala v dramatiziranju vsakega doživetja. Zelo silovito se boste odzivali, zato je priporočljiva pomirjevalna aromaterapija, ki blaži stres in živčnost. To je čas primeren za izobraževanje, čas, da si razširite pogled na svet z brskanjem po spletu, prebiranjem literature, obiskom predavanj in duhovnih delavnic. Ta vpliv ne bo prizanašal tistim, ki že nekaj časa niste najbolj iskreni. Skrivnosti lahko priplavajo na plano, zato bodite malce bolj previdni, da se o kakšni zadevi po pomoti ne zagovorite. Ne začenjajte poslov, ki zahtevajo veliko zbranosti, močno voljo in samozavestno ali celo napadalno vedenje.

V soboto in nedeljo boste z luno v energičnem ovnu sproščeni in pripravljeni na razne dogodivščine. Hitro in temperamentno se boste odzivali, počasnosti in dolgčasa ne boste prenašali. Ta vpliv bo olajšal zadeve tistim, ki se že dlje časa odločate v določenem odnosu in ves čas iščete nove izgovore. Sedaj jih bo počasi zmanjkalo in postopoma prehajate v bolj intenzivno obdobje, ki prinaša več konkretne akcije in neobremenjenih odločitev, s katerimi lahko spremenite tempo svojega življenja.

horoskop.si

Preberite si še: