Napoved za ta teden: Sončev mrk prinaša obremenjenost, nepazljivost, zaletavost...

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 21. do 27. avgusta 2017.

Napoved za ta teden: Sončev mrk prinaša obremenjenost, nepazljivost, zaletavost... (foto: profimedia) profimedia
21. 8. 2017

Splošna napoved

V tednu pred vami boste čutili prehod energij iz spontanega v bolj analitično, saj Sonce v četrtek pride iz aktivnega leva v malce obremenjeno devico. Zadeve, ki jih nameravate zaključiti boste najlažje popeljali do cilja do srede, takrat boste tudi bolj energični, manj utrujeni, vendar kljub temu malce ležerni. Znamenje device vam bo proti koncu tedna začelo nizati bolj odgovorno in premišljeno pot, vaši cilji pa bodo bolj natančno dodelani. Na pomoč vam bo priskočila tudi energija Merkurja v znamenju zemeljske device, zato si lahko obetate več dobrih dogovorov, povezav in sklenjene posle.

Venera se bo do sobote še nahajala v znamenju raka, zato bo prisotne več občutljivosti, nežnosti, povečana bo tudi želja po romantiki. Največ boste v partnerskem odnosu dosegli z globokimi pogovori, ki morajo nujno vsebovati noto previdnosti. Venera v levu vam konec tedna obljublja, da se bodo vse morebitne napetosti uredile v pravi smeri. Prihaja tudi pogum, ki se ga boste najbolj razveselili samski, saj se boste sedaj veliko lažje podali v akcijo.

Saturn se bo v petek začel gibati v direktni smeri, zato se boste določenih zadev in situacij začeli zavedati v pravem pomenu. Prihaja tudi realizacija zamisli in obljub, pričakovati pa je tudi manj zapletene odnose.

Tedenska napoved

V ponedeljek se vam lahko zgodi karkoli, tudi tisto, kar najmanj pričakujete. Luna se bo čez dan nahajala v znamenju leva, pozno zvečer pa preide v resno devico. Vse skupaj bo popestril Sončev mrk, ki prinaša obremenjenost, nepazljivost, zaletavost in vznemirjenost. Zakaj naj bi ta dan mirovali, preberite tukaj. Težko se boste borili proti sebi, kaj šele proti drugim, kar bo v tem trenutku nemogoča opcija.

Torek bo resen in ambiciozen dan, v katerem si boste zastavili dober urnik, ter poskrbeli da bo skoraj vse na svojem mestu, tudi vaše misli. V četrtek, ko se luna seli v znamenje tehtnice, bo na prvo mesto stopila želja po umirjenosti in pravičnosti. To je čas, ko morate izkoristiti vse priložnosti, ki vam pridejo na pot, ter slediti svoji spontanosti. Postavite se zase, povejte, kar vam leži na duši, saj se boste s tem olajšali, nikar pa ne pretiravajte, saj vas lahko ta vpliv naredi nestrpne in netolerantne.

V petek vam konjunkcija med luno in Jupitrom prinaša obilje, presenečenja, darila in vzpodbudne besede, ki vam lahko pomagajo prebroditi še tako veliko težavo. Če čakate na kakšen odgovor, bo danes skoraj sigurno pozitiven.

V soboto dopoldne prihaja z luno energija škorpijona. Povečala se bodo vaša splošna zanimanja, prisotna bo tudi radovednost. Sposobni boste hitrih reakcij, spontanih zaključkov. Nakopičile se vam bodo razne misli, povezane s preteklostjo. Čas je primeren, da se neobremenjeno zazrete v prihodnost.

horoskop.si