Napoved za ta teden: Spremenite lahko le sebe, drugih ne

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 17. do 23. 8. 2020.

Napoved za ta teden: Spremenite lahko le sebe, drugih ne (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
16. 8. 2020

V tednu pred vami lahko izkoristite še preostanek prijetnih vibracij, ki jih prinaša Sonce v znamenju leva. Polni elana in prave motivacije se boste podajali v načrte, ki prinašajo trdo zaslužen uspeh. Odnosi bodo spontani, vendar kljub temu stabilni. Prisotna bo tudi modrost, s katero se lahko pomaknete na višji nivo, tako poslovno, kot tudi zasebno.

Zavedali se boste, da lahko spremenite le sebe, ne drugih, kar bo še kako pomembno spoznanje. Sicer topla energija bo preizkušala vaše odnose, še posebej, če imate v njih zgrajene temelje, koliko in kako ste predani in kakšne so vaše vrednote. Tisti, ki ste v razmerju, bodite previdni, da se boste v tem času dovolj posvečali svojemu partnerju, saj bo povečana potreba po lepih komplimentih. Pričakujte tudi kreativno noto, ter jo čim bolje izkoristite v svoj prid.

V soboto prehajate v bolj resno in analitično obdobje, saj se bo Sonce pomaknilo v znamenje device. Lažje se boste motivirali, postali boste bolj vztrajni in prepričani v svoj uspeh. Na področju osebnih odnosov ne boste spustili blizu, ustvarili boste navidezno mejo, ki vas bo na nek način ščitila.

Merkur se bo v prvi polovici tedna sprehajal v znamenju leva, kar vam bo omogočilo spontane odločitve in hitre zaključke zadev, ki so se vlekle že dlje časa. Nato se v četrtek Merkur poda v devico in prinaša konstruktivno obarvan zaključek tedna, poln razmišljanja o poslovnih in finančnih podvigih. Pomembno vam bo, da vas razumejo, ter da sprejmejo vaše predloge.

Venera, ki najbolj vpliva na vaše čustveno dojemanje, se bo v tem tednu nahajala v znamenju nežnega raka. Kljub številnim obremenitvam boste iz čustvene globine, sposobni potegniti energijo v boju za pravičnost in enakost. Čeprav vam ne bo všeč, bo potrebno popraviti in proučiti nekaj pomanjkljivosti. Dobra novica za tiste, ki ste v stabilnem odnosu je, da boste lahko poglobljeno nadaljevali, saj ta Venera pluje s tokom in odprto sprejema nove ustvarjalne podvige, z odprtim srcem in prijaznostjo. Rak ima podobno kot živalski simbol mehko notranjost, a tudi zelo trdo lupino, ki je na koncu tukaj za vas, da vas močno zaščiti.

Mars v znamenju ovna bo uredil vaše misli in jih postavil v stabilno celoto. Znali boste ločiti pomembno od nepomembnega in se približati pravi resnici, ki bo želeli ali ne silila na plano. Moč, ki jo imate v sebi, boste znali spretno uporabiti.

Tedenska napoved

V ponedeljek vam nič ne bo težko, saj se bo luna nahajala v znamenju leva. Zaradi konjunkcije med Soncem in Merkurjem boste bliskovito iskali rešitve in želeli predvsem storiti čim več. Pazite pa, da se ne boste prehitro zagnali, saj boste malce nemirni in zaletavi, še posebej v prometu. Zelo jasno se boste zavedali svojih ciljev, za pomoč pa tokrat ne boste prosili, saj bo vaš ego močno povišan.

V torek bo ognjena energija poskrbela za spontanost in pogumne odločitve. V pogovorih boste želeli prevladati, na področju dela boste hrepeneli po tem, da ste opaženi in seveda pohvaljeni. Vse, kar bo na obzorju, bo za vas zanimivo in privlačno, izognili se boste le tistim, ki se smilijo sami sebi in iščejo krivce drugje.

V sredo dopoldne se luna pomakne v znamenje device, prihaja tudi energija Mlaja, ki jo bo začinila konjunkcija med Luno in Merkurjem. Časa za kompliciranje tokrat ne bo, tudi zavlačevati ne boste mogli, saj vas bodo energije pogumno vodile k novim ciljem naproti. Ta pozicija spodbuja zavedni in nezavedni del vašega uma, zato se bo večina stvari dogajalo na način, da se boste morali soočati. 

V petek dopoldne pričakujte lepše ravnotežje ter harmonijo, saj luna prehaja v znamenje tehtnice. Dan bo več kot naklonjen za ukvarjanje z duhovnostjo, jogo, glasbo, plesom, meditacijo, skratka prepustite se domišljiji in poslušajte svoje telo.  Vaša odpornost bo nekoliko zmanjšana, zato se bodo na področju zdravja zadeve urejale bolj počasi, vendar v pravi smeri. Ne silite se k pretiranim naporom in telesu omogočite dovolj počitka, uživate lahko hrano, še posebej zelenjavo, da malce prečistite svoj organizem. 

V soboto vas bodo vodile energije lune v zračni tehtnici. Malce občutljivi boste, čutilo se bo pomanjkanje fizične energije, pa vendarle lahko s prijaznostjo odprete vsaka vrata ter z zmernim in uvidevnim ravnanjem ohranjate pretočnost v odnosih. Veliko se bo dogajalo na področju ljubezni, sposobni s boste poglobiti in razmisliti tudi o svojih morebitnih napakah.

V nedeljo se v popoldanskih urah luna začne gibati v znamenju škorpijona, zato ne pričakujte nežnosti ali umirjenosti. Prešli boste v bolj pogumno energijo, ki si bo želela neustavljive strasti. Ta močna vibracija pa lahko ob nestrinjanju povzroči tudi kakšen manjši konflikt. Pazite na izrečene besede, ki bodo prehitro polzele iz ust. Zelo silovito se boste odzivali, zato je priporočljiva bolj pomirjevalna aromaterapijo, ki blaži stres in živčnost.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: