Napoved za ta teden: Številne osebne preobrazbe

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 2. do 8.7. 2018

Napoved za ta teden: Številne osebne preobrazbe (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
1. 7. 2018

Splošna napoved

Vaša pot v tem tednu bo čustvena in nekoliko zadržana. Sonce v znamenju Raka bo pričaralo globino v odnosih, prineslo pa bo tudi več občutljivosti na ljubezenskem in osebnem področju. V mislih ali celo z dejanji se boste skušali vračati v stare zgodbe in pretekle situacije. Ustavljali se boste pri opravilih, ki se lahko zavlečejo in vam povzročijo nekaj napetosti in nezadovoljstva. Družina vam bo v tem tednu ogromno pomenila, vendar v odnosih ne pričakujte popolne sproščenosti. Prihaja pomembna sprememba v načinu razmišljanja, v svoje misli boste vpletali globoka čustva, domišljijo, blizu vam bo vse tisto, kar boste čutili kot intimno, v ospredje prihaja zaupljivost in razumevanje medsebojnih občutij. Veliko več se boste pogovarjali o vašem otroštvu in obujali spomine.  Komunikacija bo nekoliko defenzivna, najboljšemu prijatelju boste zaupali svoje skrivnosti, ostalim jih ne boste razlagali, saj boste imeli globoko v sebi slab občutek, da bi vas lahko kdo izdal.

Merkur v znamenju leva prinaša akcijo, ugodne rešitve in bolj osredotočene misli. Spremljal vas bo občutek, da ste vsevedni in zato lahko postanete malce arogantni, toda v resnici boste želeli le deliti svoje znanje z drugimi. Res pa je, da bo velikost vašega ega in ponosa premo sorazmerna z vašim znanjem, kar boste težko nadzirali. Nagnjeni boste tudi k pretiravanju in drami, zato se boste znašli v vsakem dvoboju. Oddajali boste svežo energijo, ki bo privlačila tako sodelavce kot poslovne partnerje.

Venera se nahaja v znamenju Leva, kar bo vaše razmerje popeljalo v nove razsežnosti, vendar le v primeru, če boste odprti za novosti in razigrano dogajanje. Ta vpliv prinaša veliko druženja in zabave, ki vam bo še dolgo ostala v lepem spominu. Sposobni se boste zapletati brez obveznosti, prevladovala bo razigranost. Ljubosumje bo tokrat odkorakalo vstran od vas, saj se z napetostmi enostavno ne boste ukvarjali. Znali boste poskrbeti zase iz za tiste, ki vam ogromno pomenijo in vas vzpodbujajo. Prepuščali se boste sanjarjenju ali načrtovanju skupne prihodnosti in pri tem malce zanemarili dejstvo, da o namenih osebe h kateri usmerjate svoje hrepeneče želje, ne veste veliko. Prijateljske odnose boste zamenjevali z ljubezenskimi, vendar se s tem ne boste preveč obremenjevali.

Retrogradni Mars v znamenju vodnarja vas v primeru nakopičenih napetosti in stresa opozarja na možnost težav na področju zdravja in zobobole. Usmerite se v doslednost na področju zdravja in nikakor vam ne bo mogel do živega. Misli bodo begale in nihale, vendar le v primeru, če se še niste odločili, kam vas vleče vaše srce. Želeli boste nekaj novega, vendar boste preveč obremenjeni s tem, da bi čim prej napredovali, da se vam lahko tla pod nogami močno zamajejo. Pojavljali se bodo napeti trenutki. Šli boste v največjo globino in tam obmirovali v pričakovanju. Obdani boste v meglo skrivnosti, toda z veseljem boste vodili igro.

V retrogradni fazi se bodo v tem tednu nahajali tudi Jupiter, Saturn, Neptun in Pluton, zato pričakujte v podzavestnih vzgibih veliko nerešenih situacij in zmedenih misli ter dvomov. Tokrat ne bo bližnjic in ne bi smeli hiteti skozi zahtevne projekte, saj se lahko ob neprevidnosti spotaknete. Vzemite to obdobje kot priložnost, da zadihate in popravite določene stvari, ki vas obremenjujejo. Čutili boste čezmerni strah pred oblastjo ali se upirali določenim zadevam, ki vam ne bodo po godu. Prav tako imate lahko močne predsodke in celo manjše duševne težave, pri katerih bo pogovor najboljša možna rešitev.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste podali s prijetno luno v znamenju vodnarja. Iz popolnega zadovoljstva, ki ga boste čutili v medsebojnih odnosih, boste v trenutku začeli iskati svoj napredek. Po glavi vam bodo švigale misli, predvsem takšne, ki so povezane s prihodnostjo. Težko pa se boste dogovarjali na sestankih, saj bo prisotna nervoza. Srečevali boste različne ljudi, vendar jim ne boste posvečali pretirane pozornosti, saj boste preveč razposajeni, vendar le do večera, ko luna preide v znamenje rib.

V torek vas luna v ribah opozarja, da trikrat razmislite, preden boste nekomu podali kritiko oziroma svoje mnenje. Razmišljali boste o ljubezenskem področju in ne glede na to, ali ste na dopustu, ali ste v pisarni, doživljali številne osebne preobrazbe. Zaželeli si boste več nežnosti in hrepeneli po romantiki. Čas je ugoden tudi za razne lepotne rituale, še posebej tiste, ki so povezani z vašo kožo, ki bo hrepenela po vlagi.

V sredo vas bo spremljala konjunkcija med luno in Neptunom, ki bo vaše sanje popeljala v nove razsežnosti. Dober spomin vas lahko reši iz zagate, znašli se boste tudi pri fizičnih opravilih, saj boste marljivi in vztrajni. Občutljivost bo povezana predvsem z dojemanjem določenih odnosov, saj boste želeli več in več pozornosti. 

V četrtek luna preide v znamenje ovna, zato pričakujte ples hitrih in prodornih energij. Počasnost in neodločnost vas bosta spravljali ob živce. Lahko se znajdete v kakšnem konfliktu, saj boste sarkastični in malce agresivni v komunikaciji. Vendar vam tega ne bodo zamerili, saj se bodo vsi ukvarjali bolj sami s sabo. Občutljivi boste tudi na pripombe drugih, čeprav bodo v resnici bolj dobronamerne narave.

V petek vas bo zadnji krajec popeljal k umirjenosti in bolj zahtevnim ciljem, ki jih boste z veseljem kovali, tako sami, kot tudi s sogovorniki. Kljub intenzivni želji po zaključevanju, pa lahko nastopijo občasne notranje preobrazbe, ki jih boste sami težko nadzirali, zato je čas ugoden, da se odločite za kakšno svetovanje ali pogovor s prijateljem, ki vam lahko razjasni marsikatero vaše vprašanje ali dvom.

V soboto popoldne luna pride v znamenje bika, zato bo vikend obarvan z gurmanskimi užitki in kančkom ležernosti. Zelo dobro se boste počutili tudi v naravi, še posebej v gozdu. Samozavest boste pridobivali preko ljubljene osebe, ki vam bo znala pokazati svoja čustva in izraziti podporo vašim željam.

Tudi nedelja bo duhovno uravnovešena in z lahkoto se boste osebnostno prestavili na višjo stopnjo in se podali v prijetna raziskovanja.

horoskop.si

Poglejte si še: