Napoved za ta teden: Težave vam bo prinašal pretiran perfekcionizem

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 26. 8. do 1. 9. 2019.

Napoved za ta teden: Težave vam bo prinašal pretiran perfekcionizem (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
25. 8. 2019

Splošna napoved

V teden se boste podali z vplivom Sonca v znamenju device. Diplomatski pristop in vztrajnost vas bosta popeljala do uspeha. Uspešni boste, saj boste sposobni z vrlinami premetenosti stvari izpeljati tako, kot si boste zastavili. Seveda boste natančni in izredno disciplinirani, resni, vestni, točni in privrženi načelom. Zaradi svoje negotove narave boste nujno potrebovali komplimente in potrditve, sami pa jih boste s težavo delili. Pri delu in denarju boste previdni, razna tveganja vas tokrat ne bodo prepričala.

Na področju čustev boste zelo selektivni in analitični. Raje, kot da bi v partnerstvu sklepali kompromise, boste vztrajali pri svojih načelih, pa čeprav lahko to pomenil, da boste zaradi tega bolj osamljeni. Zaradi neprestane kritičnosti in notranje napetosti boste težko našli popolno zadovoljstvo, v vsaki situaciji lahko zaznate nekaj, kar bi lahko izboljšali ali popravili. Težave vam bo prinašal pretiran perfekcionizem, ki omejuje praktične rešitve in vas vodi k nezadovoljstvu.

Z vplivom Merkurja v znamenju leva ne boste prenesli ukazovanja in vtikanja, zato lahko konkretno odreagirate, če vam bo kdo želel svetovati, kaj bi bilo dobro za vas. Lahko se znajdete v raznih kočljivih situacijah, kjer boste presenečali druge. Precizno, logično in analitično razmišljanje prihaja od četrtka dalje, ko Merkur preide v znamenje device. Ne boste dovolj prodorni za hitre odločitve, niti za skok v neznano, zato se boste bolj oklepali preverjenih zadev in v njih skušali poiskati smernico za napredek. Preobremenjenost s podrobnostmi je lahko v teh dneh vaš ključni problem. Vaše razpoloženje bo zaradi nakopičene želje po premiku malce nestabilno.

Z vplivom Venere v znamenju device se boste v tem tednu težje prepustili sentimentalnim občutkom, saj boste bolj zadržani in hladni. Na trenutke boste preveč pristranski, v svojih dejanjih, zaslepljeni s prepričanjem, da imate vedno popolnoma prav, težko boste sprejemali kompromise. Nobene stvari na področju ljubezni ne boste znali sprejeti spontano. Primanjkovalo bo zaupanja v lastno privlačnost in sposobnost, da ljubite in se prepustite tonu ljubezni. S sumljivim pristopom boste zaznavali čustva drugih. Za svojo ljubljeno osebo boste v najboljših trenutkih pripravljeni storiti marsikaj.

Prihaja energija Marsa v znamenju device, ki bo presegla sproščeno zaznavo in prinesla bolj realen pogled na življenje. S spretnim pristopom se boste marljivo in premišljeno sprehajali skozi obveznosti, vendar vas lahko na sredi poti zaustavi lahkomiselnost. Spremljal vas bo občutek, da če želite, da je nekaj storjeno pravilno, to storite raje sami, ker drugi ne delajo tako, kot bi vi želeli. Večkrat se boste zalotili, da kritizirate. 

Tedenska napoved

V ponedeljek in torek se bo luna sprehajala po nežnem znamenju raka. Prijetni, ljubeznivi in družabni se boste z veseljem podajali v nove dogodivščine, vendar vas preteklost ne bo popolnoma zapustila. Pomembni faktorji v tem času bodo vaš dom, navade, udobnost in vaš mali svet. Najprej intenzivno razmislite, kaj je tisto, kar si na področju ljubezni želite, šele nato se usmerite k temu, da se naučite postaviti zase in da se predvsem naučite reči ne takrat, ko vam nekaj ne ustreza. Pokažite, da biva pod nežnim oklepom odločna oseba, za pozornost katere se je potrebno bolj potruditi. V negativnem smislu boste podrejeni družinskemu okolju, zaprti vase in preveč občutljivi, kar lahko prinese družinske zaplete. Nagnjeni boste tudi k hitremu in intenzivnemu menjavanju razpoloženja.

V sredo, ko preide luna v leva, prihajajo bolj pozitivne energije, prepričani boste o sebi ter v svoj prav, markantni in izredno sposobni na vseh področjih. Spremljal vas bo dober občutek za poštenost, ki vas bo večkrat postavil v vlogo sodnika. Odlično boste delovali tudi na področju organizacije. Zaradi živahnih misli in prodornosti bodo kreativni podvigi za vas nov izziv, s katerim se boste lahko pohvalili.

V četrtek prihajajo tveganje in izzivi, hrepeneli boste po bolj polnem življenju. Nagnjeni boste k hitrim in številnim odločitvam, vendar bodite previdni, ker boste na trenutke emocionalno nestabilni in preveč ponosni, da bi se prilagodili danim razmeram. Pozor, nikar ne dovolite, da kdo manipulira z vami samo zato, ker vam nudi določeno ugodje in zunanji sijaj.

V petek prehaja luna v znamenje device, zato boste delovali ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno. Samodisciplina vam vas usmerja k temu, da ustvarite vtis predanosti in ljubeznivosti. Kljub temu, da na prvi pogled ne boste pripravljeni na izzive, takšne in drugačne, boste z vplivom mlaja dobro vedeli, kje je vaš cilj. Neprestano boste želeli popravljati in spreminjati vse okoli sebe. Nikar ne prevzemajte odgovornosti, ki vam ne pripada in ne bodite vi vedno tisti, ki bi lahko nekaj naredili boljše ali drugače.

V nedeljo boste zaradi lune v tehtnici s svojo subtilnostjo obtičali v fazi neodločnosti, kljub temu, da vas bo spremljal odličen notranji občutek. V ljubezenskih odnosih boste nestabilni, občasno nezvesti in vsekakor namenjate preveč poudarka mnenju drugih ljudi. Prav tako se lahko znajdete v zmedenem stanju, saj si boste preveč želeli lepote in skladnosti.

horoskop.si

Poglejte si še: