Napoved za ta teden: Več topline in optimizma

26. 7. 2020
Deli
Napoved za ta teden: Več topline in optimizma (foto: Pexels)
Pexels

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 27. 7. do 2. 8. 2020.

V tem tednu vas bo vodila energija Sonca v znamenju leva. Vse, kar vas postavlja na prvo mesto, bo postalo sedaj še bolj pomembno. Zaustavljali se boste tam, kjer lahko nekaj izboljšate. Vztrajnost bo poudarjena, vendar le tam, kjer se bo prepletala z interesom. Zmaga vam bo dišala, vendar se nikar ne zaganjajte preveč, da se po nepotrebnem ne znajdete v kakšnem konfliktu. 

Omahovanja in izmikanja tokrat ne boste zaznavali. V medsebojnih odnosih boste veseli in ustrežljivi. Brez težav boste pripravljeni izžarevati in poudarjati svoj jaz, tudi na področju dela. Tokrat boste lažje točno to, kar ste, brez da bi se prilagajali drugim in spreminjali svoja stališča. Na področju čustev boste s tem vplivom bolj zahtevni. Brez pozornosti in pohvale boste težko dosegli notranje zadovoljstvo. Prihajajo dostojanstvo, fizična vitalnost in dobra motivacija.

Uspevali boste predvsem s kreativnimi dejavnostmi. Sonce v levu bo v vašem življenju pričaralo čudovito, zelo naravno kombinacijo topline in optimizma, saj je v tej poziciji v svojem najljubšem položaju. Pripravljeni se boste boriti za svoje ljubljene, jih zaščititi in rešiti pred kakršno koli škodo. Ker boste odprti, zelo nadarjeni, samozavestni in odločni, vas bo težko spraviti v slabo voljo.

Merkur se bo v tem tednu sprehajal v znamenju raka. Na področju izobraževanja in komunikacije bo poudaril vašo notranjo plat, ki je lahko malce občutljiva. Pogovori bodo globoki, obarvani s povečanim razumevanjem, zato lahko na področju dela sedaj lažje rešite kakšno zapleteno situacijo. V primeru, da bodo od vas zahtevali preveč, se boste težko zadržali in burno odreagirali. Preciznost vas bo popeljala k temu, da rešite tisto, kar vas po tihem bremeni. 

Venera v znamenju dvojčkov bo do vaše ljubezni sicer vljudna, vendar na trenutke tudi raztresena. Težko se boste poglabljali in približevali pravemu bistvu, lažje boste delovali lahkotno in razigrano, ter tudi površinsko. Malenkosti, ki vas bodo vznemirjale, bodo še dodatno začinile vaše ljubezensko dogajanje. Nagnjeni boste k spogledovanju, vendar bost močni bolj na besedah kot na dejanjih. 

Mars v znamenju ovna bo rešitelj tistih, ki ste se na svoji poti malce izgubili. Povrnil vam bo notranjo moč in vas popeljal k novim odločitvam. Le te bodo bolj dodelane in bolj prodorne. Prihaja več upanja in več pravih priložnosti, tudi takšnih, ki vas bodo dolgoročno popeljale k boljšim, bolj tehtnim odločitvam.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste podali s prodornim vplivom lune v škorpijonu. Na plano bodo stopila nakopičena čustva in v kolikor niste zadovoljni, se lahko kljub vplivu Prvega krajca odzovete malce nesramno. Težko se bo umiriti, še težje se bo v odnosih prilagoditi. Vaša zanimanja bodo povezana s preteklimi vzgibi, iskali boste nekaj mističnega in skrivnostnega. 

V torek se lahko z vplivom lune v škorpijonu brezskrbno prepustite strastnim doživetjem, le razum ohranite na pravem mestu. Priložnosti, ki jih ne bo malo, bodo od vas zahtevale večjo mero tveganja, vendar je čas pravi, da storite nekaj drugačnega. Odnosi bodo vsebovali kopico komplimentov in sedaj je pravi čas, da svojo resnico na iskreni način podate naprej. 

V sredo ob 9.25 uri preide luna v znamenje strelca. Prihaja optimistična energija, ki bo žal obarvana s površnim pristopom. Pri delu se boste težko zbrali, zato se zahtevnih opravil raje ne lotevajte. Posvetite se sebi in tistim prijateljem, ob katerih zaznavate dobre vibracije. Vaš um bo široko odprt, kar pomeni, da je čas več kot ugoden za kakšno izobraževanje in brskanje po literaturi. 

Četrtek prinaša smeh, dobro voljo in neobremenjenost, ki se bo širila tudi na področje dela in denarja. Vaši visoki cilji vas bodo držali nad gladino, tudi če jih ne boste uresničili, bodo dvigovali vaš ego. Z otroško naravnano energijo se boste tudi v morebitnih zapletih lažje znašli. V vsem boste znali poiskati dobro, slabemu se boste izogibali. 

V petek bo jutro veselo in polno prijetnih misli, ki bodo božale vašo dušo. Ob 13.58 uri luna preide v znamenje kozoroga. Prihaja resnost, ki lahko pokvari vzdušje kakšnega srečanja, ki ste se ga že dolgo veselili. Težko se boste sprostili, saj boste v ozadju ne glede na to, da je pred vami vikend, razmišljali o delo in denarju in o tem, kako bi se lahko še bolje organizirali.

Sobota bo umirjen dan, mikalo vas bo da greste v naravo, v hribe in da ste sami s sabo. Večja družba vam ne bo odgovarjala, o svojih prebliskih ne boste želeli razglabljati na glas. Težina, ki jo boste čutili se bo prevesila tudi v nedeljo, zato načrtujte bolj umirjen vikend. Najbolj naklonjena vam bodo razna hišna opravila, saj boste zelo vztrajni in odlično motivirani v smeri da zaključite, kar ste začeli. Konjunkcija med Luno in Jupitrom vas bo navdihnila na področju ustvarjalnosti in nekoliko prikrila kozorogovo hladnost. Še lepše pa bo zvečer, ko bo teden zaključil premik lune v znamenje zabavnega vodnarja. Zaželeli si boste dolgih zanimivih pogovorov in bedenja dolgo v noč. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: