Napoved za ta teden: Več volje, budnosti in motivacije

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 1. do 7. maja 2017.

Napoved za ta teden: Več volje, budnosti in motivacije (foto: profimedia) profimedia
1. 5. 2017

Diplomatske rešitve bodo najboljša izbira

Splošna napoved

Spremlja vas vpliv Sonca v znamenju bika, ki vam prinaša toplino in vztrajnost. Tudi tisto, v odnosih, ki vas utesnjujejo. Napeli boste vse svoje moči in se skušali boriti še enkrat. Prisotne bo več motivacije in realnih vzgibov, s katerimi se boste potrudili zase izboriti boljšo možnost. Po glavi vam bodo zaradi aspektov med planeti hodile razne misli, tveganja in špekulacije, vendar se nikar ne zaganjajte v nepreverjene posle, saj vas do srede spremlja Retrogradni Merkur v znamenju ovna, ki dovoljuje le poštene in premišljene posle. Težave, ki jih imate, boste poskušali reševati z drugačnimi metodami in načini, vendar nikar ne uvajajte v svoje življenje drastičnih sprememb, saj vas vodijo v še večje nezadovoljstvo.

Mars v znamenju Dvojčkov vam bo podaril tudi moč na poslovnem in finančnem področju, zato kujte železo, dokler je še vroče in se nikar ne prepuščajte sanjarjenju. Čez teden se boste z Venero in njenimi aspekti veselili romantičnih pripetljajev, ki bodo obarvani z nežnostjo in prijetnim občutkom, tudi strasti ne bo manjkalo. Razumeli boste partnerjeva načela, prijetni Venerini aspekti pa bodo olajšali tudi razpoloženje tistih, ki ste samski, saj si boste končno zaželeli premikov in novih poznanstev. 

Retrograden Jupiter v znamenju tehtnice vam bo nagajala pri pomembnih izpitih in kočljivih situacijah, kjer se bo resnično potrebno zbrati in osredotočiti, vam pa bodo po glavi švigale nepomembne misli.

Tedenska napoved 

V ponedeljek vas bo spremljal nežen vpliv lune v znamenju raka. Izognite se globokim pogovorom, ki se lahko zaključijo tudi z jokom ali konfliktom. Raje se predajte sanjarjenju, svojo jezo pa sprostite s športnimi dejavnostmi, še posebej s plavanjem. Vsi projekti in cilji se vam bodo v tem trenutku zdeli preveliki, da bi se ukvarjali z njimi, raje jih boste preložili. Na osebnem področju boste hrepeneli po pogovorih in razčlenjevanjih, vendar nikakor ne boste trmasto vztrajali pri svojem mnenju.

V torek luna pride v znamenje leva, kar vam prinaša več volje, budnosti in motivacije. Tokrat boste prepričani, da imate prav, da vse veste in da vse znate, kar lahko pripelje do manjših napetosti in nesoglasij, ki bodo še posebej izrazita na poslovnem področju. Začutili boste nemirne misli in hiter aktiven um, zato previdnost in pozornost nikakor nista odveč. Če vas čaka gora dela, boste brez težav opravili vse, vendar malce površno. Tudi v komunikaciji vam bo kljub Prvemu krajcu v sredo nagajala nepremišljenost.

V četrtek dopoldne se luna pomakne v znamenje device, ki obljublja produktivnost in predanost delo, zato vam kljub sončnim dnem ne bo težko ostati še nekaj ur v službi. Nastopila bo tudi nervozna in napeta energija, še posebej v primeru, če vam ne bo uspelo, kar si boste zastavili. Oblecite svetle barve, uporabite nežna ličila in se z nasmeškom na obrazu uprite napetostim. Diplomatske rešitve bodo tiste, ki bodo vodile k dolgoročnemu izboljšanju poslovnega stanja.

V soboto zvečer nastopi luna v tehtnici, ki bo vsekakor umirila vašo dušo in srce. Prišli boste do več spoznanj in z lahkoto se boste prilagodili ter sprejeli kakšen kompromis. Ravnotežje bo prisotno tudi v ljubezenskih odnosih, kjer pa bo poudarek tudi na nežnosti in romantiki. 

horoskop.si