Napoved za ta teden: Vihrave spremembe in premiki

4. 12. 2017
Deli
Napoved za ta teden: Vihrave spremembe in premiki (foto: profimedia)
profimedia

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 4. do 10. decembra 2017.

Splošna napoved

Razveselili se boste ugodnih vibracij, ki jih prinaša Sonce v znamenju strelca. Pridobili boste optimizem in samozavest, pazite pa, da boste v pravem trenutku znali sneti rožnata očala in nastopiti bolj odločno. Priložnosti, ki bodo prihajale boste zaznavali s pozitivno energijo, pazite pa, da česa pomembnega zaradi povečane hitrosti dogajanja ne pozabite. V odnose boste zakorakali razigrano, vendar tudi naivno, zato bodite kar se da previdni, da vas sladke besede prijetne osebe ne zavedejo. Veliko boste z Merkurjem v strelcu premlevali, kaj bi morali na področju dela spremeniti, vendar še ne boste popolnoma prepričani, zato s konkretnimi koraki še malce počakajte, da ne naredite kakšne usodne napake.

Venera v znamenju strelca bo prijetno prebudila vaše misli in vas popeljala v dogajanje, ki bo obrodilo nove sadove. Prišli boste tudi do potrditev, ki bodo nov kazalnik za prihodnje odločitve. Izpostaviti boste želeli svojo lepoto in poudariti svoje atribute, kar vam bo z Marsom v tehtnici tudi uspevalo. V soboto, ko Mars preide v znamenje škorpijona, pa se varujte ljubosumja in scenarijev, ki bi lahko podrli vaše notranje zadovoljstvo. Težave na ljubezenskem področju, ki jih imate, boste poskušali reševati z iskrenostjo, ki vas lahko popelje v pravo smer.

Z Jupitrom v škorpijonu boste veliko razmišljali o svojih koreninah in svoji resnični vrednosti. Včasih bodo misli tako nakopičene, da jim boste spontano težko sledili. Zdravje vam bo dobro služilo, če mu boste le namenili nekaj pozornosti.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste stopili s komunikativno luno v znamenju dvojčkov, ki bo poskrbela, da se bo dogajanje stopnjevalo in doseglo vrhunec. Preciznost in natančnost se bosta umaknili iz obzorja, zato težja opravila raje prestavite. Pozno zvečer, ko se luna pomakne v znamenje raka, prehajate v bolj občutljiv čas. Ljubezen bo tista, ki vas bo vznemirjala in spremljala na vsakem koraku, zato se lahko pojavi tudi kakšna solzica. Tkali boste nemirno energijo, ki vam tudi na področju dela ne bo dovoljevala sproščenega delovanja.

V sredo pozno zvečer prihajajo fenomenalne energije, saj se luna seli v znamenje leva. Razveselili se boste novih možnosti napredka, ki bo vezan predvsem na področje dela. Tudi finančno področje bo bolj optimistično naravnano, ničesar vas tokrat ne bo strah. Dobro pripravljeni in oboroženi z visokim egom, boste v skupini odličen vodja. Tisti, ki so vas pestile zdravstvene težave, si lahko v tem času obetate boljše počutje.

V soboto boste zajadrali z vplivom znamenja device, ki prinaša natančnost in odlično organizacijo na vseh področjih. Občutek boste imeli, da ste naredili določene premike v pravo smer in boste sedaj lahko držali tempo in vam ne bo težko najti prave poti. Čas je primeren za kakršnokoli masažo, še posebej, če je še podprta s prijetno aromatično terapijo. V nedeljo, ko bo prisoten Zadnji krajec, lahko pričakujete manjšo zmedo, saj boste vse želeli čim prej zaključiti in se podati v bolj prijetne dogodivščine, ki obljubljajo sprostitev. Notranje misli bodo povezane z željo po osebnem napredku, h kateremu strmite.

horoskop.si

Preberite si še: 

Novo na Metroplay: Sprememba v srcu | dr. Sanja Rozman