Napoved za ta teden: Zaključevanje nedokončanega

15. 4. 2019
Deli
Napoved za ta teden: Zaključevanje nedokončanega (foto: profimedia)
profimedia

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 15. do 21. 4. 2019.

Splošna napoved

Teden pred vami bo namenjen reševanju zadev, ki potrebujejo le še zaključek ali zadnjo potrditev. Koraki, ki bodo prodorni, bodo zagotovo pomenili napredek, zato se jim odzivajte in jih skušajte uresničiti. Denarne zadeve bodo intenzivno zahtevale od vas, da jih rešite, v nasprotnem primeru vas lahko preseneti kakšen opomin. Prijateljski odnosi bodo sproščeni, vendar le v primeru, če vam bo dovoljeno, da ostanete pri svojih odločitvah. Težko boste prenesli, če vam bo kdo želel svetovati, kaj je dobro za vas in kaj ne, v ospredju bo individualizem, ki ga boste težko nadzirali.

Pojavi se lahko nekaj neučakanosti, ki jo prinaša Sonce v znamenju ovna, ki počasi sicer izgublja svojo moč in se v soboto pomakne v znamenje bika. Vaše misli bodo bolj jasne, realne in podkrepljene z dobro motivacijo. Odnosi bodo obarvani z dobro komunikacijo, vendar boste v določenih trenutkih želeli biti sami s seboj. Ključ obdobja, ki se konec tedna začenja, je potrpežljivost, ki se bo odvijala s pomočjo vaše vztrajnosti.

Merkur v znamenju rib je nežen, potrpežljiv, vendar nekoliko zasanjan, zato bodo naloge opravljene skrbno, vendar posebnih novih idej ne bo na spregled. V sredo, ko Merkur preide v znamenje ovna, prihajajo bliskovite rešitve. Želeli boste, da se  vse odvije po vaših smernicah, če ne bo ravno tako, vas lahko zajame val napetosti in rahle nepotrpežljivosti. Ne pozabite pa na odkrito sporazumevanje. Nikar pa pretirano ne razčlenjujte, saj s tem povzročate sebi zmedo in dvome.

Skozi teden se bo Venera sprehajala po znamenju rib, zato pričakujte bujno domišljijo, nenavadne želje in več nežnosti. Z veseljem se boste spustili v pogovore, ki bodo globoki, vendar malce zmedeni, polni raznih iluzij. V soboto, ko prehaja v znamenje ovna vas vodi k preudarnim odločitvam, ki bodo izboljšale vašo stabilnost na ljubezenskem področju. Čas je, da se soočite sami s seboj ter z vzorci, ki so se nakopičili. Morda jih lahko sedaj celo odvržete brez slabe vesti. V zraku bodo občasno konfliktne energije, zato je smotrno, da se potrudite za nenasilno komunikacijo, s katero boste dosegli več uspeha.

Mars, ki se lahkotno sprehaja po znamenju dvojčkov, bo še naprej skrbel za odlično komunikacijo in številne priložnosti, ki pa lahko, če jih ne boste znali zgrabiti, zbežijo mimo vas. Razigrana energija bo prisotna tudi v medsebojnih odnosih, tako da se boste sedaj lažje dogovarjali, še posebej o raznih malenkostih. Globokih energij nekako ne boste znali ujeti, kar pa vas niti ne bo obremenjevalo.

Retrograden Jupiter v znamenju strelca vam velike škode sicer ne bo povzročil, lahko pa omeji kakšno možnost, za katero smatrate, da je skoraj samoumevna. Pri raznih tveganjih in igrah na srečo ne bodite presenečeni, če vam morda spodleti.

Tedenska napoved

Ponedeljek se bo z energično energijo lune v znamenju leva začel zelo optimistično. Z lahkoto se boste že zgodaj sestavili in se zavihteli novim podvigom naproti. Luna popoldne preide v znamenje device, zato boste kar naenkrat pripravljeni na bolj zahtevne naloge, vendar v ozadju malce obremenjeni s finančnimi zadevami. Če jih želite urediti v pravi smeri, so prihodnji dnevi več kot odlični.

V torek boste z luno v devici začeli iskati bolj konkretne odločitve in se usmerjati k redu in čistoči. Ta vpliv uporabite v pozitivni smeri, saj boste imeli dovolj energije, da se sistematično lotite vsega, s čimer ste pred tem odlašali. Ker devico povezujemo tudi z zdravjem, zdravo prehrano, skrbjo za telo, je to ugoden čas za izobraževanje na tem področju in sestavljanje ustreznega jedilnika. Bolj občutljivi boste tisti s kroničnimi prebavnimi težavami.

Sredino jutro bo še delovno in odlično motivirano v napredek, popoldne, ko luna preide v znamenje tehtnice pa prihaja bolj ohlapna, vendar nežna in umirjena energija. Tokrat boste bolj uvidevni do drugih, manj nestrpni in bolj prilagodljivi. Nikar pa ne bodite preveč popustljivi, saj vas lahko izkoristijo v negativni smeri. V želji, da bi se vsi razumeli, lahko obremenite sebe, ali se umaknete v samoto, če razumevanja ne bo na vidiku. Še posebej občutljivi boste na krivice vseh vrst, strmeli boste k iskrenosti in preudarnim odločitvam.

V četrtek boste z zračno luno navihani, dobro razpoloženi, vendar površni. Čutili boste zanimive vibracije, kar boste znali izraziti tudi z besedami, ki bodo imele nežen pridih. Pokličite prijatelja ali prijateljico in privoščite dolg klepet v prijetnem okolju. V tem času bo pomembno, da znova vzpostavite harmonijo v sebi in v odnosih, kar vas zagotovo vodi k zadovoljstvu. Razvijali boste svojo domišljijo in se odlično rokovali s kreativnimi podvigi.

V petek pričakujte razburkano energijo, saj vas bo lahko vpliv Polne lune v znamenju tehtnice, ki se prestavi v petek popoldne v škorpijona, pahnil v manjše nesporazume ali kratkotrajno nezadovoljstvo. Sprejmite, da lahko prihajajo na dan posledice preteklosti. Te so lahko pozitivne ali negativne, odvisno od tega, v kakšni situaciji se trenutno nahajate. Vaše misli bodo poglobljene, strastno naravnane in želeli boste osebnostno napredovati. S kančkom zaupanja vase in vztrajnosti boste lahko premostili zoprne energije.

V soboto boste še vedno pod vplivom intenzivnih energij. Zaradi škorpijonove želje po dogajanju lahko naredite kakšno neumnost ali pa se nehote zapletete v strastno avanturo, ki bo ostalim očem težko ostala skrita.

V nedeljo popoldne si boste oddahnili, saj luna prehaja v znamenje veselega strelca. Zanimalo vas bo raziskovanje in odkrivanje novega, avanturistično obarvanega. Imeli boste povečano potrebo po družabnih stikih, ki bodo obarvani s humorjem. Samski lahko pričakujete zanimivo srečanje, saj boste spoznali osebo, ki bo v vas spodbudila zelo razigrana čustva.

horoskop.si

Poglejte si še:

Novo na Metroplay: Sprememba v srcu | dr. Sanja Rozman