Napoved za ta teden: Zdaj je čas, da imate oči dobro odprte

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 24. do 30. julija 2017.

Napoved za ta teden: Zdaj je čas, da imate oči dobro odprte (foto: profimedia) profimedia
24. 7. 2017

Splošna napoved

Pogumna energija Sonca v znamenju leva bo več kot dobrodošla. Polni optimizma se boste družili, zabavali in skušali čim lepše preživeti vsak trenutek prostega časa, ki vam bo namenjen. Predvsem gre za obdobje vidnih dosežkov in iskanje novih potencialov, ki lahko popestrijo vaš tempo življenja. Če ste po naravi bolj umirjeni, lahko občutite tudi vznemirjenje in doživljate obdobje manjših notranjih napetosti, ki jih boste najlažje premostili z gibanjem.

Merkur v znamenju Leva prinaša v ponedeljek odprto komunikacijo, z bistvenimi elementi, ki vam bodo razjasnili vašo sliko, vendar se lahko od torka dalje, ko Merkur pride v devico ob nerazumevanju pojavi tudi nekaj napetosti in manjših konfliktov, preko katerih boste izrazili, to kar držite v sebi že nekaj časa. Čeprav je dobro, da imate realna pričakovanja, pa boste v sebi čutili moč in pogum. Občutki so tisti, ki vam vedno dajo pravi odgovor, sedaj pa boste imeli sposobnost videti širšo sliko vsega, za kar se zavzemate. Glede financ se v tem tednu ne boste pravilno odločali, še posebej dobro pa premislite, ali so določeni izdatki resnično potrebni.

Venera v znamenju dvojčkov bo poskrbela, da vam na področju dogajanja na ljubezenskem področju ne bo niti malo dolgčas. Hitro boste razmišljali in kar poživljale vas bodo nove zamisli, ki se vam bodo nenehno rojevale v glavi. Mars v levu pa vam bo dodal notranjo moč ter dodatno energijo, s katero se boste izognili utrujenosti.

Tedenska napoved 

 V ponedeljek, ko vas bo spremljal vpliv lune v znamenju leva, bo intenziven psihološki razvoj posameznika, ki pripelje do daljnosežnih sprememb, pogosto z občutkom, da je čas ravno primeren. Spremembe, ki bodo trkale na vrata, vas bodo najprej prestrašile, nato jih boste po tehtnem premisleku sprejeli z odprtimi rokami. V enem momentu boste potrebovali intimnost, v drugem pa boste hrepeneli po svobodi. To je lahko za vas nadvse zmeden občutek, ki bo težil po spontanosti.

V torek popoldne pride luna v znamenje device. To je čas nepredvidljivih dogodkov, ki jih najprej ne boste razumeli na pravi način, nato vam bodo postali celo všeč, saj jih boste ves čas analizirali. Tudi če se zadeve ne bodo dogajale tako, kot ste si zamislili, boste kljub temu sposobni pomesti s težavami in se pomakniti naprej. Zdaj je čas, da imate oči dobro odprte, izogibajte se neuspeha in prerekanja, da ne boste zgrešili prave poti. Pomembno za vas bo tokrat tudi finančno stanje. Začutili boste tudi nekaj osebnih obremenitev, povezanih z ljubezenskim področjem, kjer bo zaljubljenosti in strasti bolj malo.

V četrtkovo popoldne boste zakorakali s slogom, saj se luna seli v znamenje elegantne tehtnice. Pozitiven aspekt prinaša ljubeče energije, s katerimi se boste v družbi ljubljene osebe dobro počutili. Zamikali vas bodo tudi razigrani podvigi, ki bodo potekali v harmoniji in slogi. V kolikor ste v ljubezenskem ali partnerskem odnosu, se v tem času dovolj posvečajte partnerju, da ne bo iskal utehe v objemu tretje osebe.

V nedeljo, ko prvi krajec nadaljuje pot v znamenju strastnega škorpijona, prehajate v bolj buren čas, poln raznih manjših nesoglasij in čustvenih dvobojev. Te energije vas bodo vodile v poglobljeno razmišljanje in v preteklost. Nastopila bo tudi nervozna in napeta energija, še posebej v primeru, če vam ne bo uspelo, kar si boste zastavili. Sledi lahko umik v svoj svet, ki pa ne prinaša konkretnih rezultatov ampak le premostitev vseh misli in težav.

horoskop.si

Preberite si še: