Napoved za ta teden: Zdaj je čas za nove projekte

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 27. 8. do 2. 9. 2018

Napoved za ta teden: Zdaj je čas za nove projekte (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
26. 8. 2018

Splošna napoved

Sonce, ki se sprehaja po znamenju device, vas bo usmerjalo k bolj tehtnim in premišljenim odločitvam. Teden je primeren, da se soočite z nekom, ki bi mu radi povedali resnico, pa tega žal niste zmogli, v kolikor želite bolj dorečene odnose. Imeli boste občutek, da gre vse čustveno in toplo nekako mimo vas, možne so tudi zamude in napake pri poslovnih zadevah, zato bodite bolj previdni, da se s svojim pristopom ne zamerite. Za ljubezenske dogodivščine tokrat ne bo dovolj časa, niti zanimanja, bolj pomemben vam bo zaslužek ter vzpon po profesionalni lestvici. Vse, kar vas je do sedaj na področju dela skrbelo, se lahko razblini in razčisti, če boste le želeli uporabiti svojo premišljenost in vztrajnost. Ozračje bo kritično obarvano, privlačili vas bodo ljudje, ki znajo poslušati, upoštevati argumente in ne govorijo preveč. Iskali boste zavetje doma, ter poskušali dom tudi urediti po svojih željah.

Prihaja Merkur v znamenju samozavestnega leva, imeli boste dovolj vztrajnosti in motivacije, zato se ne predajajte odlašanju in ležernosti, ki se bo na trenutke pojavljala, hrepeneli boste tudi po prepoznavnosti in slavi. V teh dneh nikar ne posojajte denarja in ne vlagajte v preveč tvegane ter nepreverjene posle. Nič vam ne bo predstavljalo težave, saj boste odlično pripravljeni in oboroženi z odlično motivacijo in impulzivnostjo, ki vam bo pričarala plodne rešitve. Vaša miselna dejavnost bo presegla vse meje, zato je čas ugoden tudi za opravljanje težjih izpitov in zahtevnih poslovnih nalog.

Ljubezen bo z Venero v tehtnici nežna, vendar zaradi ostalih vplivov bolj nevidna, nekje v ozadju. Ključno bo, da uravnotežite in poenostavite odnose, ki so bili neuravnoteženi in kaotični. Želeli si boste doseči tudi jasnost pri pomembnih stvareh, o katerih ste le razmišljali. Ta vpliv vam podarja možnost, da bi lahko uspešno podajali različne predloge, prošnje za delo ali denarno pomoč in izvedli pisalne, uredniške ali raziskovalne projekte ter ustvarili čudovito kreacijo, še posebej na področju umetnosti.

Mars v znamenju kozoroga se bo v ponedeljek končno začel gibati direktno, kar pomeni, da blokade in ovire počasi odhajajo. Zdaj je čas, da začnete z novimi projekti ter si naložite nove obveznosti. Ta čas vam lahko pokaže, kako in kaj ste naredili v zadnjem obdobju. Najbolje je, da nadaljujete, česar ste se lotili in se o podrobnostih ne sprašujete preveč. Dogajale se bodo pomembne stvari, kaže, da se boste vendarle začeli pomikati k ustvarjanju trajnega miru, bolj humane in prijaznejše družbe. Vpliv Jupitra v znamenju škorpijona, ki vas še vedno spremlja boste zaznavali le na trenutke, izrazi pa se lahko tudi z ljubosumjem in nakopičeno energijo v vaši podzavesti.

Tedenska napoved 

V ponedeljek se boste podali z luno v znamenju rib, ki poudarja občutljivost ter s konjunkcijo lune z Neptunom, ki bo omogočila bujno domišljijo in prijeten svet sanj, po katerem boste skozi dan popotovali. V tem času lahko ponovno vzpostavite vaše vrednote in nežno spremenite vaš odnos do njih. Pozorni bodite na skrite znake, kako lahko izboljšate način, ki ste si ga izbrali za dosego cilja. Ugodno za načrte povezane z bolj zdravim prehranjevanjem in več gibanja. Vendar ne začnite s kakšnimi drastičnimi posegi, saj potrebuje telo v tem aktivnem času dovolj hranilnih snovi.

V torek boste skozi dan nežno in premišljeno krmarili z luno v ribah, zvečer, ko pa luna preide v ovna, pričakujte divji ples impulzivnih energij, ki se bo nadaljeval tudi v sredo. Dogovori bodo stekli v pravo smer in lahko boste sprejeli določene sklepe, vendar bo poudarek na iskrenosti in direktnosti. V tem času bo pomembno, da znova vzpostavite boljši nivo komunikacije, ki vas bo razvedril. Razvijali boste svojo ustvarjalno žilico in se usmerjali k akciji, ustaviti vas ne bo mogel prav nihče.

Tudi v četrtek se bo z ognjeno luno širila dobra volja. Pazite le, da zaradi svoje pretirane navdušenosti ne povzročite konfliktov ali nerazumevanja. Vse boste želeli dobiti takoj, zato se lahko poveča vaša nepotrpežljivost, ki jo boste zaradi temperamentih vzgibov težko nadzirali.

V petek se luna seli v znamenje bika. Prisotna pa bo tudi konjunkcija med luno in Uranom, torej lahko pričakujete malce drugačen dan, obarvan s kakšnim presenečenjem. Ta čas je odličen za špekulacije in razna vlaganja. Obeta se vam ozdravitev, uživanje, uspeh in moč, po drugi strani tudi pretiravanje, lakota in nenasitnost. Viden je uspeh pri poslovnih pogovorih in dobri odnosi z nadrejenimi, kar vas bo razveseljevalo. V službi boste morda dobili kar nekaj novih zadolžitev.

Vaše ljubezensko življenje bo v soboto nežno in romantično obarvano, kar vam bo godilo. Pomembna vam bo predvsem vaša notranja vizija, ki jo boste želeli udejanjiti, vendar brez pomoči ne bo šlo. Družina bo vaše najljubše zavetje, tudi širši krog. Kuhanje in uživanje v dobri hrane bo najboljša izbira, če se želite razveseliti.

V nedeljo dopoldne se luna pomakne v znamenje dvojčkov, zato sledi dan poln pogovorov, klicev in izmenjave mnenj. Za pomiritev od aktivne energije in nemirnih situacij uporabite pomirjujoče eterično olja mandarine, se potožite iskrenemu prijatelju ali pa preprosto zamenjajte okolje. Z veseljem boste na veliko izkazovali svoja čustva in sposobni boste najbolj globokih dejanj.

horoskop.si

Poglejte si še: