Napoved za ta teden: Želja po počitku in manjša zmeda na področju čustev

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 14. do 20. avgusta 2017.

Napoved za ta teden: Želja po počitku in manjša zmeda na področju čustev (foto: profimedia) profimedia
14. 8. 2017

Splošna napoved

Sonce, morje, oddih, prijetni večeri v dvoje, vse to in še več vam s svojimi aspekti prinaša Sonce v znamenju leva, ki bo poskrbelo tudi za to, da vas bodo na vsakem koraku resnično spoštovali. V kočljivih situacijah boste znali odreagirati diplomatsko in v besednem dvoboju nikakor ne boste onemeli, prej nasprotno. Merkur v znamenju device bo na področju dela in denarja povrnil voljo, vztrajnost in predvsem premišljene odločitve, s katerimi boste zopet korak bližje svojim ciljem. Brezkompromisno se boste tokrat podali tudi v težje naloge, ki pa bodo od vas zahtevale večjo mero potrpežljivosti.

V ljubezenskih odnosih vas bo vodila nežna Venera v znamenju raka, kateri se boste težko izmuznili, da ji ne bi priznali svojih resničnih čustev. Pogosto se boste nostalgično spominjali svoje preteklosti. Vaša bujna domišljija bo v obdobju pred vami zelo aktivna. Zvestoba bo za vas tokrat ključnega pomena, enako boste pričakovali od nasprotnega spola. Če slučajno ne boste uslišani, potem lahko začnete z Marsom v znamenju leva dramatizirati. Dlakocepstva in ozkosrčnosti ne boste prenašali, zamere pa boste zelo hitro pozabili. Pomembno vam bo, da boste središče vsake družbe, ter da boste prejeli kakšen prijeten kompliment. 

Na trenutke vas lahko preplavi strah pred prihodnostjo, saj se vam bo pojavljala tudi negotovost, ki jo boste malce težje premagali.

Tedenska napoved 

V ponedeljek boste notranje umirjeni, saj vas bo spremljal ugoden vpliv lune v znamenju bika, ki bo okrepila predvsem družinske in prijateljske vezi, ter vam dodala občutek varnosti in stabilnosti. Podali se boste v podvige, ki vas bodo osrečili, saj vam bo tokrat zelo pomembno, da čim več naredite in dosežete notranje zadovoljstvo.

V torek popoldne se bodo energije prevesile v spontanost in razigranost, saj luna prehaja v znamenje dvojčka. Komunikacija bo obarvana z noto simpatičnosti in na vsakem koraku vas bo spremljalo dogajanje, ki vas bo držalo pokonci. Zasanjanosti in labilnosti ne boste najbolje prenašali, saj boste vse počeli bliskovito, in ja, tudi malce bolj površno. Zadnji krajec vam bo pripomogel, da ne boste pretiravali s svojo vzhičenostjo.

V četrtek proti večeru prehaja luna v znamenje raka, ki vam bo zagotovil več ljubezenskih pripetljajev, ki pa ne bodo nujno najbolj ugodni, saj boste globo v sebi čustveno zelo obremenjeni in malce občutljivi. S težavo se boste motivirali in marsikaj za vas tokrat ne bo imelo pravega pomena. Ne spuščajte se v razčiščevanja, raje svoje misli sestavite sami, v samoti, ki vam bo tokrat pisana na kožo.

V soboto prihajajo ugodne spremembe, še posebej za rojene v ognjenih znamenjih, saj se luna seli v znamenje leva, razvedrila pa vas bo tudi konjunkcija med luno in Venero, ki prinaša ugodne energije, plodne rešitve, odločnost in predvsem zaupanje v boljši jutri. Z lahkoto se boste soočali tudi z najbolj zoprnimi zadevami in situacijami in tokrat boste lažje našli tudi svoj smisel.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri