Napoved za ta teden: Znebite se dvomov

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 5. do 11. 11. 2018

Napoved za ta teden: Znebite se dvomov (foto: profimedia) profimedia
4. 11. 2018

Splošna napoved

V teden se boste podali s številnimi skritimi dvomi in idejami, saj bo Sonce v znamenju škorpijona na plano povabilo poleg strasti tudi vse strahove in morebitne vzgibe, ki bi jih bilo potrebno vzeti pod drobnogled ali nadgraditi. Zapletanja bodo nosila s sabo željo po dogajanju, vendar umirjenosti in skladnosti tokrat ne boste zaznavali.

Prihaja nekaj nenavadnih presenečenj na ljubezenskem področju. Kmalu se bo v odnosih pokazala bolj realna slika, ki bo vsekakor olajšala odločanje. Nekaj bo ljubosumja, ki pa ga boste z dobro razlago znali premostiti. Marsikdo bo piker in malce sarkastičen, zato vam lahko v zoprnih situacijah uide kakšna neprimerna beseda, kar boste težko popravili, zato premišljenost nikakor ni odveč. 

Nasičeni boste starih vzorcev, ki vas vlečejo navzdol, zato se bo potrebno zadev lotiti na bolj zanimiv način. Doživeli boste borbo s seboj, saj bo veliko zanimivega in nenavadnega, kar vas bo vzpodbujalo in navduševalo. Prelomnice, ki ne bodo enostavne, bodo od vas zahtevale popolno osredotočenost in neprestano prilagajanje. Zadeve, ki bodo zahtevne, vas bodo hitro spravile iz tira, zato bo potrebno delati na notranji umirjenosti.

Na poslovnem področju bodo veliko zahtevali od vas, a priznanja in zadoščenja ne boste dočakali. Bolj pazite na prehrano in ne odnehajte z zdravim načinom življenja. Ta vpliv vas bo opozarjal, da je vaša naloga, da spremenite svoj življenjski slog in se malo več sproščate in poglabljate vase, kar vam včasih predstavlja misijo nemogoče.

Merkur v znamenju strelca vas bo usmeril k temu, da boste v službi manj nervozni. Obenem boste pod močno napetostjo in vsakodnevno boste prisiljeni poslušati kritike drugih, a tudi tega boste že kar navajeni. Če boste znali sprejeti obveznosti, pa se začenja obdobje sproščene in iskrene komunikacije. Za delo in cilje boste imeli več pozitivne in optimistične energije, s katero boste sposobni, če vam bodo zaupali premikati gore.

Venera v znamenju tehtnice, ki se še vedno giba v retrogradni smeri prinaša nekaj nejasnosti v ljubezenskih odnosih, saj boste bolj hladni in nedostopni, kar lahko partnerja zmoti ali zavede. Pogovori ne bodo najbolj globoki, resne prekinitve pa naj še malce počakajo, saj bo vaša slika o celotnem odnosu nekoliko izkrivljena.

Jupiter se v četrtek začne gibati v znamenju strelca, kar bo vsekakor dobra novica, saj prinaša srečna naključja in bolj simpatične okoliščine, torej, lažje se boste dotaknili sreče.

V torek Uran pride v ovna, zato pričakujte bolj direktno razmišljanje o raznih stvareh, ki se skrivajo bolj v podzavesti.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo luna v nežni tehtnici spomnila, da se lahko bolj posvetite sebi in svojim skritim željam. Postali boste bolj umirjeni, dogovarjanje bo veliko bolj enostavno, hitreje boste pristajali tudi na razne kompromise. Znamenje tehtnice podpira tudi partnerske odnose, zato bodo v teh dneh le ti sproščeni. Romantična večerja ob svečah bo več kot naročena, če želite zgladiti kakšen konflikt. V dobro voljo vas lahko popelje tudi obisk razstave ali umetniške prireditve. Še bolj pozorni morate biti na to, da pijete dovolj tekočine in s tem pomagate k lažjemu delovanju telesa, še posebej ledvic.

V torek popoldne prihaja z luno v škorpijonu bolj divja energija. Najboljše se boste počutili takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v takšni smeri, kot ste si jo zamislili. Ljubezen bo nujno potrebna, seveda obarvana s strastjo, zato ji boste namenili več svojega časa. Ob nestrinjanju ljubljene osebe lahko postanete celo malce napadalni. Močna energija, ki je boste deležni, pa se lahko, podkrepljena z nezadržnim sumničenjem izrazi tudi v ljubosumnih izpadih, ki se še nekaj časa ne bodo polegli. To je odličen čas za raziskovalno delo in duhovne preobrazbe.

V sredo vas bo Mlaj ponesel v nove razsežnosti in vas umiril v pravi smeri. Pripravljeni boste na nov zagon in težko vas bo ustaviti pri vaših željah po napredku ali napredovanju. Telo bo hrepenelo po negi, zato mu jo privoščite.

V četrtek popoldne luna preide v Strelca. Pripravljeni boste na nove podvige, s katerimi se boste počasi približali svojemu cilju, kar vas bo napolnilo z zadovoljstvom. Oboroženi boste z veliko mero samozavesti in poguma, tako da boste pripravljeni na različna tveganja in dejanja, ki zahtevajo od vas optimizem. To je zelo ugoden čas za prošnje in razne zahteve, saj vam bo ugodeno brez odvečnega truda.

Ne ostajajte v petek in soboto zaprti doma, odpravite se ven, zagotovo se bo nekje nekaj dogajalo. Obeta se vam stik s tujino. Mogoče prispe pismo, morda boste spoznali kakšnega tujca, ki vas bo očaral. Skratka, kjerkoli boste, boste našli način, da se zabavate, zato o dolgčasu ne bo niti sledu, kar bo še posebej odgovarjalo ognjenim znamenjem.

V nedeljo, ko luna preide v znamenje kozoroga, vas bo s svojimi aspekti povabila v zaključevanje zadev, ki so bolj zahtevne narave. Naredili boste tisto, kar ste zmožni in nato se boste umaknili v svoj svet, saj se boste začeli zavedati, da ne morete vplivati na potek dogodkov. Pokazala se bo potrebnost notranje preobrazbe in vas spodbudila k temu, da boste zavrgli določne vzorce vedenja, še posebej tiste, ki vas omejujejo. Pokazala se bo možnost, da nekaj spremenite, ali da se odločite in vložite prošnjo za premestitev. Vsekakor ne boste več molče trpeli, ampak boste na premišljen način zavrgli metode, ki vas utesnjujejo.

Lep teden vam želimo... 

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri