Numeroskop od 22. do 28. 12. 2014

Zaključujemo leto resnice – zaključimo ga z resnico.

22. 12. 2014

Numerološki namig tedna:

Letos je na nas vplivalo število 7. Ta teden bo nekakšen preizkus pridobljenega znanja. Opazujte sebe, okolico, odnose, počutje in jih analizirajte. Pričakujte močno sporočilo. Resnica je samo ena, ni pa enotna. Spoštovanje tuje resnice je nujno potrebno, da bi lahko spoštovali svojo. Resnica osvobaja. Marsikaj ji pripisujemo, a vseeno se pred njo včasih skrivamo. Dejstva ostajajo dejstva, četudi jih pometemo pod predpražnik. Leto, ki prihaja, nas bo prisililo oceniti, kaj je resnica, kaj je duhovno in kaj materialno. Kljub veselemu decembru si v tem tednu vzemite čas in preglejte leto, ki se počasi izteka - spremembe, napredek in nove izzive.

Število življenjske poti 1

Energija leta 2015 se že občuti. Postavite si cilje in usmeritve, preden vas prevzame tok dogajanja. Radi imate spontanost, svež val energije, a vseeno si vzemite čas za sebe. Simbolično se očistite nepotrebnega.

Število življenjske poti 2

Kljub prvotni previdnosti in skorajda strahu, se boste soočili z določenimi dejstvi. Lahko preko pogovora, morda jih boste preprosto izvedeli. Tudi če bo boleče, boste na koncu ugotovili, da je bilo razkritje vsekakor zdravilno.

Število življenjske poti 3

Se vam zdi, da je okolica nekoliko ponorela? Nauk, ki se skriva za vas, je naslednji: ne ozirajte se na druge, ko določate, kaj vas osrečuje. Cilje si zadajte sami in nihče drug. Ne potrebujete dovoljenje nikogar.

Število življenjske poti 4

Veselje, ki ga občutite, je droben glasek, ki napoveduje nekaj razburljivega in novega. Ne ozirajte se na vse, kar gre lahko narobe, temveč se osredotočajte na vse lepo in novo, kar lahko ustvarite, ko ste veseli.

Število življenjske poti 5

Nekaj, kar vas skrbi, se bo izteklo bolje kot ste pričakovali. Hvaležno sprejmite tudi lep trenutek, ki se ga niste nadejali. Čudeži se rodijo iz občutka hvaležnosti. Želje se izpolnejo, ko v njih verjamemo.

Število življenjske poti 6

Prevzeti odgovornost za resničnost svojih besed ni vedno preprosto. Preteklost je bila polna skrivanja, predvsem vaše čudovitosti. Torej, odvrzite predsodke in bodite čudoviti. Ne glede na tuje mnenje.

Število življenjske poti 7

Leto 2014 je v znamenju karmičnega dolga 14/5, ki bo vam tem tednu povzročal dodatne dvome, skrbi ter nihanje v razmišljanju. Težko se boste opredelili. Zato, s pomembnimi odločitvami počakajte.

Število življenjske poti 8

Srce vedno ve Resnico. Srček se spomni vseh zatajenih občutkov in neuresničenih želja. Ne trudite se jih izbrisati. Zavedajte se, da je velikokrat je čas tisti, ki (še) ni bil pravi, da bi se uresničile. Zaupajte.

Število življenjske poti 9

Razum in srce bosta govorila vsak svojo zgodbo. Ne zahtevajte odgovora od sebe, če se počutite razpeti med dve skrajnosti. Ne zahtevajte od sebe odločitev. Počakajte, da ta teden mine in se umirite.

Kako izračunamo število življenjske poti

LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com