Numeroskop od 28. 10. do 4. 11. 2018: Obdaja nas intenzivna energija

Mojstrski teden tik pred karmičnim letom 2019.

Numeroskop od 28. 10. do 4. 11. 2018: Obdaja nas intenzivna energija (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
29. 10. 2018

Lekcije 44. tedna: 

Število 44 povezujemo z mojstrstvom manifestacije in preoblikovanja duhovnega v materialno ter materialnega v duhovno. Ni dneva brez noči, zato bomo v tem tednu opozorjeni a to, katere dele sebe in svojega življenja zanemarjamo. Za nekatere bo to sporočilo prineslo slabše počutje. Tako bo telo opozorilo na zdravje in potrebo po bolj zdravem načinu življenja. Nekateri bodo opazili pritisk na čustvenem področju, morda na področju odnosov, mentalnega zdravja itd. Predvsem opazujte, kako se počutite ter kako se odzivate na dražljaje iz okolice. Kaj to govori o vas in vaših potrebah?

Obdaja nas intenzivna energija. Opazili bi lahko, da ste vse bolj razdražljivi ter morda celo zajedljivi. Enako velja za vašo okolico. Vibracija vedno deluje. Zaznavamo energijo in kadar nas notranji občutek vedno znova opozarja, ugotovimo (mnogokrat prepozno), da je so bili opozorilni občutki pravilni in na mestu.

Pripravljamo se na najbolj karmično leto tisočletja, ko se počasi pripravljamo na razkol med temo in svetlobo, med visokimi in nizkimi vibracijami, med seboj in okolico. Rez se bo odvijal leta 2020. Kmalu pa nas bo v roke vzelo število 19, ki velja za karmično. Vse več bo pohlepa in zlorabe moči, položaja in lastne sebičnosti. Zveni poznano?

Vibracija vedno deluje, zato nas bodo osebe, ki ne vibrirajo na istem nivoju kot mi, seveda motile. Pravijo, da kadar nam gre nekaj na živce, naj to poiščemo v sebi. Sedaj pa nas lahko iritira tudi tisto, kar ni nam podobno, zato ''tega'' ne boste našli v sebi.

Zdaj je čas, da postavite svoje temelje. Odločate o svojem življenju za naslednjih nekaj let. Zato ne analizirajte sosede in kako bi oni morali vzgajati svoje otroke, pa kako bi moral šef delati in tako naprej. Analizirajte sebe. Odločajte se o sebi. Zdaj vas obdaja močna energija števila 44, kar pomeni, da bodo te odločitve trajne.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj vam prinaša najboljšo notranjo izpolnitev?
  • Kdaj in zakaj se počutite žive in srečne?
  • Na katerih področjih vaše življenje ni polno?
  • Zakaj ste se rodili? Ali to počnete?

UGODEN ČAS ZA:

  • dolgoročne odločitve
  • fizično zdravje
  • postavitev meje
  • nove odnose 

Število življenjske poti 1

V naglici včasih za seboj ne zapirate vrat, zato je vedno nekako čutiti piš preteklosti. Povedano na kratko: zaključite. Prekinite komunikacijo. Vrnite predmete. Delujte drugače.

Število življenjske poti 2

Ne bojte se lastne notranje moči in odločnosti. Vsi imamo svojo mejo in kadar smo potisnjeni v kot, odreagiramo bolj agresivno. Ne čakajte, da se vas stisne v kot. Delujte odločno.

Število življenjske poti 3

Dovolite, da se vam pomaga, a zato ne bodite predpražnik. Dejstvo, da je bil nekdo do vas prijazen ali dobrotniški, nikomur ne daje pravice, da vas kakorkoli ponižuje ali je nesramen.

Število življenjske poti 4

Dobra zamisel je pol poti. Pokukajte izven svojih okvirjev razmišljanja in delovanja. Morda je čas za prenovo doma ali celo za potovanje? Kako bi vpletli več življenja v v svoje življenje?

Število življenjske poti 5

Ko imamo korenine in dom, smo vsepovsod po svetu doma. Negujte, kar vi dojemate kot dom in družino v tem času. Okrepite svoje temelje in korenine, da bi lahko poleteli.

Število življenjske poti 6

Kadar niste svobodni, niste vi. Kakršnakoli ujetost, pa naj gre za finančno, čustveno, fizično, hromi. Zdaj je čas, da sami odprete vrata kletke. Energija bo sledila, rešitve se bodo pokazale.

Število življenjske poti 7

Prisluhnite čustvom in razum bo sledil. Lahko zelo logično delujete, a logika ne prinaša sreče. Ta se skriva v magičnem, nerazložljivem, neopisljivem. Občutite. Smeh in jok. Občutite sebe.

Število življenjske poti 8

Vedno je možnost izboljšanja, zato dvignite svoje cilje. Če bi bilo vse možno in lahko izvedljivo, kaj bi si zadali, česa bi si želeli? Pa saj veste, da je dosegljivo. Ali veste, da to velja tudi za VAS?

Število življenjske poti 9

Včasih je pač potrebno potegniti črto. Odločitev pomeni ločitev od vseh ostalih možnosti. Odločite se, zaprite vrata, obrnite se v drugo smer in korakajte. Veliko lepega vas še čaka.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: