Pester teden, v katerem se boste soočali s svojimi vrlinami in napakami

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 6. do 12. novembra 2017 napoveduje močna čustva in navezanost.

Pester teden, v katerem se boste soočali s svojimi vrlinami in napakami (foto: profimedia) profimedia
6. 11. 2017

Splošna napoved

Z vplivom Sonca v znamenju škorpijona prehajate v pester teden, v katerem se boste soočali in borili s svojimi vrlinami in napakami. Na plano lahko priplava delček tega, kar nosite v sebi, tudi kakšna skrita misel. Čustveni in občutljivi boste svoja prava čustva želeli potlačiti, vendar lahko slej kot prej izbruhnejo, tudi v obliki besednega dvoboja. Pozorno boste ocenjevali ljudi v svoji bližini in se po tihem odločali, koga boste resnično spustili v svojo bližino. Ta vpliv vam bo vlival željo po izobraževanju, znanju in raziskovanju, zato se skušajte pomikati naprej. Tokrat ne boste ravno pretirano ambiciozni, kljub temu pa boste imeli srečo z denarjem in investicijami. Poudarjena bo tudi močna navezanost na tiste, ki jih ljubite in spoštujete. Ljubljeni osebi se boste predajali v celoti, podobno naklonjenost pa boste pričakovali tudi v obratni smeri.

Merkur se bo v tem tednu sprehajal po znamenju strelca, kar prinaša nekaj površnosti in zaletavosti, vendar kljub temu tudi uspeh in zadovoljstvo. Veliko se boste gibali, dogovarjali in kovali zanimive načrte. Zanimalo vas bo vse, le podrobnostim se boste skušali izogniti. Sklepali boste nova znanstva, zasebna in poslovna in na vse načine boste poskušali poskrbeti za telo in dušo. Razigrano se boste poigrali s svojo mentalno energijo, kar lahko prinese nekaj razdražljivosti in nervoze.

V ponedeljek se bo Venera še nahajala v tehtnici, zato izkoristite dan za izkazovanje čustev in nežnosti. Venera bo v torek stopila v znamenje škorpijona, zato boste vedno bolj strastni in hkrati ljubosumni, kar pa se bo odražalo še posebej pri tistih, ki se nahajate v resnem razmerju. Mars v tehtnici bo poskrbel, da bo vaš nastop eleganten in diplomatski, ter da boste v novem okolju odlično sprejeti.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v dvojčkih. Spomnili se boste številnih zadev, ki bi jih radi delili z drugimi. Telefoni bodo neprestano zvonili, nove ideje se bodo vrstile ena za drugo in zlahka se boste znašli v komunikaciji.  Znamenje dvojčkov povezujemo z rameni in rokami, zato je to neugoden čas za vse osebe s kroničnimi bolečinami v predelu rok. Dišala vam bo tudi zabavna sprostitev.

V torek dopoldne luna pride v znamenja raka, kar prinaša globino ter intenzivna čustva. Tokrat boste bolj občutljivi, ranljivi, hkrati pa tudi bolj sočutni in razumevajoči. Vaše razpoloženje bo spremenljivo in nihajoče, zaradi poudarjene rakove čustvenosti se lahko pojavi tudi žalost.

Tudi v sredo bodo na prvem mestu ljubezenske zadeve.

V četrtek popoldne luna pride v znamenje leva, torej se vam bo začela nasmihati sreča. Prihaja bolj entuzijastična, topla ter ustvarjalna energija, ki vam bo godila. Želeli boste ugajati, več pozornosti pa boste posvetili zunanjemu videzu. Znamenje leva povezujemo s srcem, zato je ta čas težavnejši za vse, ki imate s srcem kronične težave.

V petek bo Zadnji krajec okrepil vaše zdravje in vas razveselil z vzpodbudnim razmišljanjem.

V soboto popoldne in nedeljo boste z luno v devici nekoliko obremenjeni s podrobnostmi in težko vas bo prepričati, da se popolnoma predate dogajanju. Na prvem mestu bo urejenost, ki se bo izražala na vseh področjih.

horoskop.si

Preberite si še: