Planeti napovedujejo teden druženja, smeha in zabave

S pomočjo Sonca v znamenju Leva se boste veliko družili, smejali in zabavali. Za konkretne obveznosti vam bo bolj kot ne vseeno, imeli boste občutek, da lahko počakajo. Pomembno vam bo predvsem, da boste zadovoljni s svojim videzom, ter da boste v družbi v središču pozornosti.

17. 8. 2015

Občutek nesigurnosti se bo umaknil stran od vas, povečali se bosta vaša moč in pogum, ki ga poskusite spretno izkoristiti na poslovnem področju. Merkur v znamenju Device bo s svojimi ugodnimi aspekti vplival na reševanje zapletov in analitične rešitve. Vsi ki preveč sanjarite, se boste v teh dneh nekako prizemljili in zagledali stvari v realni luči.

Ljubezen bo bolj hladna, zato nikar ne pričakujte povečane mere strasti. Lažje pa se boste pogovorili o konkretnih zadevah, ki vas obremenjujejo. Mars v Levu bo ugodno vplival na vse pripadnike ognjenih znamenj, veliko bolj boste razpoloženi kot običajno, zato boste večkrat v središču pozornosti. Retrogradna Venera v levu lahko ponagaja tistim, ki ste že po naravi bolj občutljivi in trmasti.

V ponedeljek boste s pomočjo lune v Devici in njenih aspektov zajadrali v poslovne vode in želeli nadoknaditi vse, kar se vam je do sedaj nabralo. Ta vpliv vas bo vodil v poglobljeno razmišljanje in v preteklost. Te knjige raje ne odpirajte, saj vam prinaša kup zmedenih misli in negativnih občutkov. Nastopila bo tudi nervozna in napeta energija, še posebej v primeru, če vam ne bo uspelo, kar si boste zastavili.

Sledi umik v svoj svet, ki pa ne prinaša konkretnih rezultatov, ampak le premostitev vseh misli in težav. Oblecite svetle barve, uporabite nežna ličila in se z nasmeškom na obrazu uprite napetostim. Čas ne bo primeren za reševanje ljubezenskih zapletov ali za premik razmerja na boljšo točko, zato bodite raje zadovoljni s trenutnim stanjem in ga sprejmite z odprtimi rokami.

Pozno zvečer v ponedeljek, ko luna pride v znamenje Tehtnice, se bodo vaše misli začele umirjati. Ta vpliv bo v kombinaciji z ostalimi aspekti pomagal tistim, ki se že dlje časa odločate v določenem odnosu in ves čas iščete izgovore. Sedaj jih bo počasi zmanjkalo in postopoma prehajate v bolj intenzivno obdobje, ki prinaša več konkretne akcije in neobremenjenih odločitev. Kljub vsemu to ne bo tako enostavno, vendar bo smiselno in dolgoročno priporočljivo, da zadihate svobodo in zadovoljstvo.

Z majhno, a domiselno dekoracijo si lahko olepšate svoj dom ali popestrite garderobo. Naredite nekaj, kar bo vas in vašo okolico naredilo prijetnejšo. Kupite si nekaj samo zato, ker vam je všeč in ne razmišljajte o financah v prihodnosti.

V četrtek čez dan luna pride v skrivnostnega Škorpijona. Njen vpliv bo zaradi aspektov malce obremenilen, še posebej za tiste, ki si želite določene zadeve pripeljati do konca. Izpostavljeni deli telesa bodo dojke, pljuča in želodec, zato pazite tudi na zdravo prehrano. Veliko koristi za svoje telo boste naredili s pitjem zelenega čaja.

Po drugi strani pa bo ta aspekt poskrbel, da se boste v odnosih izražali bolj jasno in direktno, kar pa lahko koga, ki tega ni vajen zmoti, zato bodite pozorni pri izboru besed in se včasih tudi malce prilagodite.

Luna bo usmerila vso pozornost v doseganje boljših rezultatov. Zaželeli si boste slave in zmage, kar se vam tudi obeta, če boste le znali izpostaviti svoje prednosti. Diplomatske rešitve bodo tiste, ki bodo vodile k dolgoročnemu izboljšanju poslovnega stanja. Kljub temu, da ne boste pretirano čustveni, si boste v zasebnih odnosih zaželeli več pozornosti in ljubezni, vendar na bolj strasten način.

V soboto zvečer boste zacveteli, saj bosta nastopila Prvi krajec in luna v Strelcu, ki ne bo dovoljevala zapletov in slabe volje, ampak le akcijo in povečan optimizem.

Napisali astrologi pri horoskop.si.