Planeti napovedujejo teden poslovnih in finančnih priložnosti

Vročina se je umaknila, tako da Sonce v znamenju Device umirja vaše počutje in vas vodi v plodno obdobje z nekaj prilagajanja. V začetku tedna vas bodo učile lekcije, da se vse odvije boljše, če ne hitite, saj se Sonce v tem znamenju trudi, da ohranite natančnost in premišljenost. Teden se bo naprej razvijal v lepem tempu, vendar le, če se boste z določenimi obremenitvami pripravljeni soočiti.

24. 8. 2015

Splošna tedenska napoved

Čas pred vami bo kot nalašč za to, da nekaj storite za svoje zdravje. Postali boste odgovorni in začeli boste sodelovati v ožjem ali širšem družbenem okolju. Vpliv bo akumuliral energijo, hrano in vse kar potrebujete, da preživite.

Ker je danes velik del našega življenja povezan z denarjem, je dobro v tem obdobju razmišljati tudi o prihrankih. Postali boste bolj prisotni in začeli boste bolj jasno razumeti, katere izzive boste reševali v prihajajočem obdobju. Strasti na družbenem področju se bodo začele umirjati, čustva pa se bodo vse bolj spremenila v stabilno obliko.

Merkur se bo do četrtka zadrževal v znamenju Device, zato bo komunikacija manj sproščena, vendar bolj dosledna. Od četrtka dalje, ko Merkur preide v znamenje Tehtnice, pa se boste veliko težje odločali. Bolj poudarjen bo uravnotežen dialog in nasploh se bo energija zbirala in združevala. Priporočljivo se je usmeriti k svojemu poslanstvu in konkretnemu delu.

Podrobna napoved

Venera, ki s svojim retrogradnim gibanjem po znamenju Leva že nekaj časa močno vpliva na vaše odnose, bo nadaljevala svojo pot in vas vzpodbujala k resnim in premišljenim odločitvam. Na prvem mestu bo iskrenost, s katero boste lahko počasi izboljšali odnose in si izborili tisto, kar vam pripada ali pa tisto, kar načrtujete že dlje časa. Ta vpliv poudarja bolj uravnotežen dialog in nasploh se energija zbira in združuje, ter manifestira, kar vas lahko vodi v nestabilnost.

Čim prej se znebite strahov in zajadrajte v bolj sproščene dni, kar vam bo omogočil vpliv Marsa v znamenju Leva, ki vam kljub manjšim nesoglasjem na ljubezenskem področju prinaša samozavest ter samospoštovanje.

Ker luna narašča, boste usmerjeni k napredku in novim ciljem, vendar le do konca tedna, saj vas bo obremenil vpliv Polne lune, ki bo v soboto zmedla vaše misli in na plano potegnila nerešene situacije in speča čustva.

Ponedeljek z vplivom prijetne lune v znamenju Strelca bo poln optimizma, vedrine in smeha. Težko vas bodo razjezili ali užalili, saj boste popolnoma prepričani, da ste najboljši ter da si zaslužite najboljše. Lepotni posegi in precizni rituali naj še malce počakajo, v tem času se raje družite s prijatelji, kar bo odlična terapija za vas, tudi tiste, ki imate zlomljeno srce.

V torek zgodaj zjutraj bo čutiti prehod lune v znamenje Kozoroga, saj vas bodo zanimale le konkretne rešitve, povezane s finančno in poslovno platjo. Bolj previdni boste pri vsakem stiku, situacije ne boste videli objektivno, težko vas bo prepričati in navdušiti za katerokoli novo idejo, vam kaj dopovedati ali razložiti. Poskušali se boste dolgoročno organizirati, predvideti različne poteke dogodkov in stvari. Vaša pozornost bo še posebej močno usmerjena na status, ponos in čast. Nikakor si ne boste dovolili dogajanja prepustiti naključnim vplivom. Vse boste želeli imeti pod nadzorom in najteže se boste soočali s situacijami, kjer se počutite izgubljeni.

V četrtek dopoldne lune preide v znamenje Vodnarja in vas s svojimi prijetnimi aspekti vodi v neobremenjenost in notranje zadovoljstvo. Povečana bo vaša želja po izmenjavi mnenj in druženju, ki si ga boste znali popestriti na svoj način. Izkoristite ta čas za umske dejavnosti in ukvarjanje z računalniki, izobraževanjem, organizacijo, spiritualnimi zadevami in novimi idejami. Intelektualni napori ne bodo predstavljali nobene ovire. Teknili vam bodo manjši in energijsko nabiti obroki.

V soboto se ne izpostavljajte preveč, saj bo imela na vas vpliv malce nelagodna kombinacije lune v Ribah in Polne lune. Vse se bo vrtelo okrog čustev, občutkov in lahko se vam zgodi, da se zaradi nakopičenih energij znajdete v kakšnem konfliktu.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri