Planeti napovedujejo ugodne vibracije, ki bodo vplivale na vaš napredek

Sonce v znamenju Leva, ki ima trenutno svojo povečano moč, bo porušilo nezadovoljstvo in vas popeljalo v pogumne odločitve. Sedaj boste imeli veliko več možnosti, da se izpostavite na ustrezen in učinkovit način, predvsem pa, da začnete intenzivno delati na sebi, ter si dovoliti tudi kakšno preobrazbo.

Planeti napovedujejo ugodne vibracije, ki bodo vplivale na vaš napredek (foto: Shutterstock) Shutterstock
10. 8. 2015

Merkur, ki se nahaja v znamenju Device, bo komunikacijo usmeril na višjo raven. Neumnosti, obrekovanje in čenče vas tokrat ne bodo zanimale, veliko boljše pa se boste izražali tisti, ki ste na svojem poslovnem področju odvisni od komunikacije. Nezadovoljstvo bo tokrat težko skriti, tudi majhne laži ne bodo priporočljive, saj vas bodo zelo hitro razkrinkali. Retrogradna Venera v znamenju Leva se še vedno zadržuje na področju ljubezenskih odnosov, kjer vedno bolj izpostavlja realno sliko, tako da ne bodite presenečeni, če vam bo dolgoletni partner brez razloga večkrat šel na živce. Pazite le, da se po nepotrebnem ne zapletete v kakšno avanturo, saj bi si kasneje očitali. Jupiter, planet sreče, se v torek pomakne v znamenje Device in vas usmerja v dejstvo, da boste za svojo srečo morali poskrbeti sami. Čakanje tokrat ne bo dovolj.

V ponedeljek boste zakorakali nekoliko obremenjeni sami s sabo, saj vas bo spremljala luna v znamenju Dvojčkov, pritoževali se boste tudi nad neproduktivnostjo. Popoldne, ko luna pride v znamenje Raka, bodo na prvo mesto stopila čustva. Obilje lepih aspektov sicer kaže na simpatičen čas, ki obeta veliko zadovoljstva in strasti v ljubezenskih odnosih, po drugi strani pa se bo potrebno malo bolj prilagoditi in tudi kdaj sprejeti drugačnost. Aspekti med planeti vas bodo vodili v poglobljeno razmišljanje in v preteklost. Te knjige raje ne odpirajte, saj vam prinaša kup zmedenih misli in negativnih občutkov. Nastopila bo tudi nervozna in napeta energija, še posebej v primeru, če vam ne bo uspelo, kar si boste zastavili. Sledi umik v svoj svet, ki pa ne prinaša konkretnih rezultatov ampak le premostitev vseh misli in težav. Oblecite svetle barve, uporabite nežna ličila in se z nasmeškom na obrazu uprite napetostim.

V sredo pozno zvečer se luna pomakne v znamenje Leva. Pozornost usmerite v doseganje boljših rezultatov. Zaželeli si boste slave in pohvale, kar se vam tudi obeta, če boste le znali izpostaviti svoje prednosti. Diplomatske rešitve bodo tiste, ki bodo vodile k dolgoročnemu izboljšanju poslovnega stanja. Kljub temu, da ne boste pretirano čustveni, si boste v zasebnih odnosih zaželeli več pozornosti in ljubezni, vendar na bolj strasten način. Uživati boste znali tudi sami s sabo. Več pozornosti boste namenili negi svojega telesa in duha. Uporabite eterična olja pomaranče, bergamotke, mandarine ali sandalovina, ter z njimi še dodatno izboljšajte svoje počutje, še posebej v petek, ko bo prisotna Prazna luna.

V soboto in nedeljo boste zaradi lune v znamenju Device usmerjeni v čiščenje in pospravljanje. Sposobni boste hitrih premikov in konkretnih dejanj, katerih vodilo bo izboljšanje finančnega stanja. Vaša storilnost bo povečana, vaše misli pa zbrane. Čas bo namenjen poslovnim srečanjem, ki imajo lahko tudi dolgoročen pozitiven pomen. Seveda pa bo potrebno izpostaviti predvsem dejstva in se jih držati.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri