Pred nami je razgiban (in raztresen) teden

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 28. maja do 3. junija 2018.

Pred nami je razgiban (in raztresen) teden (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
27. 5. 2018

Splošna napoved

Z ugodnimi energijami Sonca v razigranih dvojčkih se boste neobremenjeno lotili sprememb. Zavihati bo potrebno rokave, se o vsem pogovoriti ter si začrtati nove cilje (kar nas uči tudi tokratna polna luna). V teh dneh boste zelo spretni in z lahkoto boste počeli več stvari hkrati, tako duševno kot telesno. Ne čudite pa se, če boste v vsej naglici postali nevrotični in razdražljivi.

Radovedni, duhoviti in vedno v gibanju se samopomilovanju ne boste predajali, tudi vloga žrtve vas tokrat ne bo zanimala. Prihaja tudi povečana sposobnost govorjenja in pisanja, s katero lahko ustvarite napisan čudež. Prisotna bo vsestranska in spremenljiva energija, ki jo bo potrebno hitro ujeti. Všeč vam bodo bolj enostavne stvari, zalotili se boste, da nekoliko bežite pred odgovornostjo in hitro spreminjate svoje mnenje in stališča. 

Pri tistih, ki se že nekaj časa nahajate v težavah, prihaja še dodatna nestrpnost zaradi nakopičenih želja. Čeprav boste hitri v umu in kretnjah, se vam bo težko prilagoditi in sprejeti določene kompromise. Dobro boste podučeni in to boste na vsakem koraku pričakovali tudi od drugih. Ker boste zelo aktivni, se lahko hitreje utrudite, zato boste v tem tednu potrebovali več spanja kot običajno.

Merkur se bo v torek zavihtel v znamenje dvojčkov, kar prinaša še dodatno razigranost v vaše življenje. Tisti, ki vas čakajo natančna opravila, boste malce nervozni, saj vam bo v kočljivih trenutkih ponagajala površnost, ki jo boste težko nadzorovali. Torej, prihaja razgiban, raztresen čas, saj boste težko ostajali doma ali na enem mestu, ker boste ves čas hrepeneli po novem dogajanju in druženju. V pisarnah ne bo tišine, ampak bo ves čas prisoten klepet, tudi opravljanje.

Venera se bo v teh dneh sprehajala po raku in še močneje simbolizirala čustva in vse, karkoli boste občutili. Zamegljen bo vaš racionalni um, pojavijo se lahko tudi razne zablode ali nerealna pričakovanja. To je zelo romantičen čas, ki se bo izražal kot poudarjena potreba po čustveni varnosti in stabilnosti. Bolj močno boste odvisni od partnerja in tudi od ljubezenske preteklosti, ki jo bo težko zatreti. Zelo izrazit bo čut za družinsko življenje, kuhanje in vrtnarjenje. Na trenutke boste preveč plahi in sramežljivi, hrepeneli boste po udobju in varnosti. Lahko se prelevite v starševsko ali materinsko osebo, vendar bo kljub vsemu prisotnega veliko upora in občutek krivde.

Nikar ne izgubljate časa po nepotrebnem, ampak se organizirano z Marsom, ki bo potoval po znamenju vodnarja, lotite dela. Ker pa življenje ni le delo, v svoje načrte vključite tudi dejavnosti, ki vas vodijo k izboljšanju kakovosti življenja in vašega razvoja. Veliko vam bodo v teh dneh pomenile neodvisnost, motiviranost in drugačnost. Če se boste počutili utesnjeno, se boste hitro oglasili in se skušali rešiti. Hrepeneli boste po razumevajočem okolju, saj boste potrebovali več prostora in svobode za svoj razvoj in napredek.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste z luno v škorpijonu polni strasti. Ne bo vam pomembno, kaj si o vas mislijo drugi, pomembno vam bo le, da resnično uživate. Prihaja notranja borba za premoč v odnosih, zato lahko nastopi tudi kakšen konflikt. Ljubosumje, posesivnost in strast ne bodo ravno najboljše izhodišče za umirjeno življenje, po katerem boste sicer globoko v sebi hrepeneli. Erotična privlačnost bo povečana, zato je čas ugoden za kakšen prijeten strasten zmenek.

Varujte se v torek zaradi vpliva Polne lune nepremišljenih dejanj, ki vas lahko spravijo v slabo voljo. Samota vas bo kljub ognjeni luni begala in vam prinašala razne dvome.

V sredo bo luna svojo pot nadaljevala v znamenju strelca, zato prehajate v svobodne odločitve in optimistično naravnane energije. Zamikali vas bodo razigrani podvigi, kjer se boste popolnoma prepustili. Vaš razum naj bo aktiven in polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem, ki vas bo rešilo pred tegobami.

V četrtek dopoldne preide luna v resnega kozoroga, ki bo poudaril predvsem delo in vaš finančni položaj. Povečana pa bo tudi potreba po varnosti, zato vam bo godilo zavetje domačega okolja. Pomirite se in šele nato pojdite v akcijo, da slučajno po nepotrebnem ne zapravite kakšne priložnosti. Besede naj bodo bolj premišljene in tople, kar bo odnose dopolnjevalo v celoto. Izogibajte se kritiki in sarkastičnim pripombam, saj lahko s tem ustvarite zelo negativno vzdušje.

V petek prihajata s konjunkcijo med Luno in Saturnom še dodatna resnost in varčnost. Čut za dolžnost in odgovornost vas bosta vodila k novim podvigom naproti. Poskusite poiskati ugoden način sproščanja.

V nedeljo, ko luna preide v znamenje vodnarja pričakujte družabne energije. Tudi v odnosih, kjer je vladalo nerazumevanje, se bo vse skupaj počasi začelo urejati v ustrezni smeri. Tokrat se pripravite tudi na več tekmovalnosti in borbenih prijemov, ki vas lahko popeljejo k osebnemu napredku. Če vam kaj ne bo všeč, boste to tudi pokazali, od prijateljev boste pričakovali več, včasih celo preveč, zato lahko povzročite kakšno nesoglasje.

horoskop.si

Poglejte si še: