Pred vami je nekoliko razburkano, vendar kljub temu plodno obdobje

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 18. do 24. aprila 2016.

Pred vami je nekoliko razburkano, vendar kljub temu plodno obdobje (foto: Shutterstock) Shutterstock
18. 4. 2016

Splošna napoved

V ponedeljek, ko vas bo še spremljalo Sonce v znamenju Ovna, bo na sporedu veliko bliskovitega dogajanja in dogovorov, ki vas bodo prebudili, še posebej na poslovnem področju. V torek, ko se Sonce pomakne v znamenje zemeljskega Bika, stopate v bolj resen čas, obarvan z umirjenostjo in vztrajnostjo. Z veseljem se boste poglabljali v domače situacije, za katere vam nikakor ne bo vseeno. Družinske vezi se bodo okrepile in malce izboljšale. Veliko vam bo pomenila tudi dobra hrana, zato lahko v tem obdobju pridobite kakšen kilogram, kar vas niti ne bo razjezilo. Merkur, ki se nahaja v znamenju Bika vas bo vodil v začrtane poslovne odločitve, kjer bo več kot v pomoč vaša iznajdljivost.

Čas pred vami bo ugoden za sveže poslovne in zasebne projekte, uživali in sproščali pa se boste tudi pri delu z rastlinami na vrtu ali na sprehodu skozi bližnji gozd. Venera bo hitela skoz znamenje ovna in vam ponujala nove priložnosti ter sveže odnose, ki vas bodo izpopolnili. Čas je seveda ugoden tudi za ljubezen, ki se bo razcvetela. Na poslovnem področju se bo vaša pozornost z Retrogradnim Marsom v znamenju Strelca obrnila k opravilom, ki bi jih že davno morali opraviti. Nastopi lahko tudi nekaj nejasnosti na finančnem področju, ki pa jih boste z zbranostjo sposobni rešiti.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljala luna v Devici, ki bo poskrbela da bo vse delo opravljeno, stanovanje pospravljeno, vaše misli pa očiščene nepotrebnega balasta. Konjunkcija med luno in Jupitrom vam prinaša prijetne občutke na ljubezenskem področju, predvsem pa več stabilnosti v odnosih, ki bodo dokaj umirjeni.

V torek popoldne se luna pomakne v znamenje Tehtnice. Prišli boste do zaključka, da se najboljše počutite sami s sabo, za druženja ne boste najbolj razpoloženi, saj vas bo bučno vzdušje motilo, prijala vam bo le nežna glasba. Intelektualni napori ne bodo predstavljali nobene ovire. Teknili vam bodo manjši in energijsko nabiti obroki. Vpliv bo poudaril vašo umetniško plat, tako da boste kulturne dogodke doživeli še bolj intenzivno. Sledi umik v svoj svet, ki pa ne prinaša konkretnih rezultatov, ampak le premostitev vseh misli in težav. Oblecite svetle barve, uporabite nežna ličila in se z nasmeškom na obrazu uprite napetostim.

V petek se luna pomakne v znamenje Škorpijona. Prisoten bo tudi vpliv Polne lune, zato se čim prej soočite sami s sabo, ter si zbistrite svoje misli, kar ne bo najbolj enostavno, saj boste imeli ves čas občutek nemira in nezadovoljstva. Ta vpliv bo v kombinaciji z ostalimi aspekti pomagal tistim, ki se že dlje časa odločate v določenem odnosu in ves čas iščete izgovore. Sedaj jih bo počasi zmanjkalo in postopoma prehajate v bolj intenzivno obdobje, ki prinaša več konkretne akcije in neobremenjenih odločitev. Prisotna bo tudi strast v odnosih, ki jo boste širili v okolici.

V nedeljo popoldne se boste razbremenili slabih misli in nezadovoljstva, saj se luna pomakne v znamenje Strelca in vam prinaša vedrino. Težko vas bodo razjezili ali užalili, saj boste popolnoma prepričani, da ste najboljši, ter da si zaslužite najboljše. Lepotni posegi in precizni rituali naj še malce počakajo, v tem času se raje družite s prijatelji, kar bo odlična terapija za vas, tudi tiste, ki imate zlomljeno srce.

horoskop.si

Preberite še: 7 nasvetov, kako mučitelje spremeniti v učitelje