Pred vami je nežno obdobje z željo po svobodi

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 29. februarja do 6. marca 2016.

29. 2. 2016

Splošna napoved

Obdobje pred vami bo poskrbelo, da bodo zadeve, ki ste si jih v preteklem času zastavili, začele počasi odvijati, ali pa se vsaj pripravljati za razcvet. Sonce v znamenju Rib, ki se bo dotikalo vaših globokih misli in čustev, vas bo popeljalo v nežno obdobje, polno raznih prijetnih komplimentov in hrane za vašo dušo. V tem času se boste morda odločili za intenzivno delo na sebi, oziroma dosegli preobrazbe na tem področju, ki vam bodo koristile tudi v prihodnosti.

Merkur v znamenju Vodnarja bo olajšal dogovore na poslovnem in finančnem področju in vam podaril dodatno noto sposobnosti za tveganje in uspešno reševanje zapletov brez kompliciranja. V soboto, ko se Merkur pomakne v znamenje Rib, se lahko kakšna stvar zakomplicira, vendar jo boste z umirjenostjo in potrpežljivostjo znali rešiti v svoj prid.

Venera, ki se bo sprehajala po znamenju Vodnarja, prinaša več osredotočenosti, samozavesti in želje po novih podvigih na ljubezenskem področju. Prebujena bo vaša strast, s katero se boste v odnosih tudi lažje dogovarjali in sprejemali odločitve. Pazite pa, da zaradi preveč direktno izrečenih besed ne pride do kakšnih zapletov ali konfliktov. V nevarnosti so tudi skrita razmerja, ki se lahko v tem obdobju zaradi nepazljivosti razkrijejo.

Mars v znamenju Škorpijona nosi s sabo moč, s katero boste prebudili aktivno plat in se počasi znebili vseh nakopičenih strahov. V prijateljskih odnosih bo prisotne veliko komunikacije, s katero boste reševali zadeve sproti in intenzivno.

Tedenska napoved

Ponedeljek se bo odvijal z energijami lune v znamenju Škorpijona. Prebudili se bodo vaši strastni občutki, v ljubezenskih odnosih se bo lažje soočiti, saj boste obdani s samozavestjo in sigurnostjo vase. Najboljše se boste počutili takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v takšni smeri, kot ste si jo zamislili. Ljubezen bo pisana z veliko začetnico, zato ji boste namenili veliko svojega časa. Ob nestrinjanju ljubljene osebe lahko postanete celo malce napadalni. Močna energija, ki je boste deležni, pa se lahko, podkrepljena z nezadržnim sumničenjem izrazi tudi v ljubosumnih izpadih in energičnih prepirih, ki se jim spretno izognite. To je odličen čas za raziskovalno delo in duhovno razvijanje, saj vas bo spremljala konjunkcija med Luno in Marsom.

V torek se luna pomakne v znamenje Strelca. Pripravljeni boste na nove podvige, s katerimi se boste počasi približali svojemu cilju, kar vas bo napolnilo z zadovoljstvom. Založeni boste s takšno mero samozavesti, optimizma in poguma, da boste pripravljeni na različna tveganja in dejanja, ki zahtevajo od vas prav to. To je zelo ugoden čas za prošnje in razne zahteve, saj vam bo ugodeno brez odvečnega truda. Ne ostajajte zaprti doma, odpravite se ven, zagotovo se bo nekje nekaj dogajalo.

V sredo bo prisoten vpliv Zadnjega krajca, ki vas usmerja k dokončevanju zadev, s katerimi ste že nekaj časa v zaostanku. Pohitite, da vas roki ne prehitijo.

V četrtek, ko se luna pomakne v znamenje Kozoroga, boste usmerjeni v poslovne in finančne zadeve, zato se vam na tem področju nakazuje tudi več sreče kot običajno. Prevladovale bodo hitre in enostavne rešitve, s katerimi se boste veliko lažje prebili do bistva vsake situacije. Za ljubezenske podvige čas ne bo najbolj naklonjen, zadev ne boste premikali naprej ampak vam bo tokrat ustrezalo da se nahajajo na enaki točki.

Vikend, ki ga bo spremljal vpliv lune v Vodnarju, prinaša nove smernice, povezane z vašimi skritimi željami. Ne skrbite, tokrat lahko pričakujete pozitiven razplet.

horoskop.si