Pred vami je prodoren teden, poln novih idej in predlogov

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 16. do 22. januarja 2017.

Pred vami je prodoren teden, poln novih idej in predlogov (foto: Profimedia) Profimedia
16. 1. 2017

Splošna napoved

Sonce v znamenju Kozoroga ne bo dovolilo ležernosti in razpuščenosti, vse boste želeli imeti pod nadzorom, še posebej področje posla in financ, kjer boste v tem tednu tudi zaradi vpliva Merkurja v Kozorogu zelo učinkoviti. Podajali se boste v določene zaključke, ki pa ni nujno da bodo pravi, vendar boste tako prepričani v svoj prav, da boste verjeli le sebi.

Venera v skrivnostnih Ribah lahko razburka ljubezensko življenje tistih, ki ste že po naravi bolj občutljivi. Želeli se boste poglabljati, pogovarjati in razčiščevati, kar pa lahko nasprotno stran nekoliko zbega. Nikar ne delajte prehitrih zaključkov, saj bi jih že kmalu obžalovali. Enostavno se prepustite energiji Rib, ki vključuje tudi planet Mars. Zato bo vaša moč manjša, volja labilna intuicija pa odlično izostrena. Težko vas bo prevarati ali speljati na napačno smer.

Na poseben način se boste tokrat lotili dela in opravil in s svojo iznajdljivostjo in kreativnostjo dosegali odlične rezultate. Partner in mlajše osebe v družini vam bodo vir navdiha in veselja. Pred vami je čas, ko vam bo zdravje veliko bolj pomembno, zato lahko pričakujete boljše počutje. Nekaj težav se lahko pripadnicam ženskega spola pojavi na ginekološkem področju.

Ves čas boste nihali in z Jupitrom v Tehtnici begali sem ter tja, vendar si ne boste dovolili, da vas preplavijo slabi občutki, saj boste samozavestni in polni dobre energije, s katero boste osvojili tudi najbolj ledeno srce.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljala luna v znamenju analitične Device. Prevzemala vas bo potreba po širjenju obzorij in druženju z domačimi. Zaželeli si boste da je vse tako kot ste si zamislili, kar se vam tudi obeta, če boste le znali izpostaviti svoje prednosti. Diplomatske rešitve bodo tiste, ki bodo vodile k dolgoročnemu izboljšanju poslovnega stanja. Na ljubezenskem področju se nekako ne boste znali popolnoma prepustiti in se pomakniti naprej, kar vas lahko malce spravi v slabo voljo.

V torek dopoldne se luna pomakne v znamenje Tehtnice. V tem obdobju se vaše potrebe po hrani povečajo in dosežejo vrhunec, še posebej kar se tiče slaščic. V tem času bo vaša samodisciplina na pravi preizkušnji. Zavedali se boste, da niste sami, ter da družbo potrebujete. S prijatelji si boste imeli ob kavici veliko za povedati, ne bodo pa pogovori usmerjeni v nobeno globino. Zamikalo vas bo branje lahke literature, strokovne knjige pa še kakšen dan pustite na polici.

V četrtek pozno zvečer preide luna v znamenje Škorpijona, zato vas bodo njene energije postopoma prebujale. Sposobni boste hitrih reakcij, spontanih zaključkov, pazite le, da po nepotrebnem ne izdate kakšne pomembne skrivnosti. Nakopičile se vam bodo razne misli, povezane s preteklostjo in starimi vzorci. Čas je več kot primeren, da z njimi počistite in se neobremenjeno zazrete v prihodnost.

V nedeljo dopoldne luna pride v znamenje Strelca, zato se boste z lahkoto osvobodili vseh nadležnih bremen. Smeh in dobra volja bosta vaša stalna sopotnika, tudi takrat, ko se ne bo vse odvijalo tako, kot si želite.

horoskop.si