Pred vami je teden druženja, smeha in razigranih podvigov

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 8. do 14. februarja 2016.

Pred vami je teden druženja, smeha in razigranih podvigov (foto: Shutterstock) Shutterstock
8. 2. 2016

Splošna napoved

Sonce v znamenju Vodnarja prinaša zabavo in več druženja. Za poglabljanje v odnose ne boste imeli energije, bolj vas bo mikalo vse, kar ima nenavaden pridih, ter sproščeni odnosih, ki vam prinašajo občutek zadovoljstva. Merkur se bo do sobote nahajal v znamenju Kozoroga, kar vam prinaša več motivacije in vztrajnosti, s katero boste kos tudi zoprnim sestankom in opravilom. Čeprav se ne boste preveč izpostavljali, bodo vaši rezultati odlični, prav tako tudi finančno stanje, ki ga lahko v tem obdobju nekoliko okrepite.

V nedeljo boste z Merkurjem v znamenju Vodnarja bolj flegmatični in pripravljeni na tveganja, pazite pa na droben tisk, ki vas lahko zavede. Venera v znamenju Kozoroga prinaša nekaj hladnosti in principov, s katerimi se boste v ljubezenskih odnosih težko sprostili na pravi način. Zaradi Marsa v znamenju Škorpijona se lahko v razmerjih vname kakšen popolnoma brezzvezen prepir, ki se bo tudi hitro polegel. Samski se boste borili sami s sabo, saj boste želeli kontaktirati nekoga, ki vam je že dolgo všeč, pa ne boste zbrali pravega poguma za akcijo.

Tedenska napoved

Ponedeljek z vplivom lune v znamenju Vodnarja bo sproščen. Povečana bo vaša želja po izmenjavi mnenj in druženju, ki si ga boste znali popestriti na svoj način. Izkoristite ta čas za umske dejavnosti in ukvarjanje z računalniki, izobraževanjem, organizacijo, spiritualnimi zadevami in novimi idejami. Intelektualni napori ne bodo predstavljali nobene ovire. Teknili vam bodo manjši in energijsko nabiti obroki. Vpliv Prazne lune bo poudaril vašo umetniško plat, tako da boste kulturni praznik doživeli še bolj intenzivno.

V torek se luna pomakne v znamenje Rib. Ta vpliv bo v kombinaciji z ostalimi aspekti pomagal tistim, ki se že dlje časa odločate v določenem odnosu in ves čas iščete izgovore. Sedaj jih bo počasi zmanjkalo in postopoma prehajate v bolj intenzivno obdobje, ki prinaša več konkretne akcije in neobremenjenih odločitev. Kljub vsemu to ne bo tako enostavno, vendar bo smiselno in dolgoročno priporočljivo, da zadihate svobodo in zadovoljstvo. Vse se bo vrtelo okrog čustev, občutkov in lahko se vam zgodi, da se zaradi nakopičenih energij znajdete v kakšnem konfliktu. Sprejemali boste vtise iz okolja in si zapomnili veliko podrobnosti. Nikar ne zatirajte svojih čustev in povejte tistim, ki jih ljubite, koliko vam v resnici pomenijo.

V sredo vas bo konjunkcija med Luno in Neptunom usmerila v resne odločitve, ki lahko prinesejo odlične rezultate, vendar dolgoročno.

V četrtek dopoldne luna preide v znamenje Ovna. Težko vas bodo razjezili ali užalili, saj boste popolnoma prepričani, da ste najboljši ter da si zaslužite najboljše. Lepotni posegi in precizni rituali naj še malce počakajo, v tem času se raje družite s prijatelji, kar bo odlična terapija za vas, tudi tiste, ki imate zlomljeno srce. Na delovnem mestu boste pričakovali, da boste s sodelavci dorekli določene rešitve za projekte, ki jim ni videti konca, vendar lahko na koncu sledi razočaranje. Nove priložnosti se bodo pojavile šele, ko boste malo bolj zavihali rokave. Seveda je res, da se določene težave ne odpravijo čez noč in tako boste morali tudi vi preizkusiti več rešitev, da boste na koncu našli najbolj ugodno.

Sobota in nedelja z vplivom lune v znamenju Bika bosta umirjena dneva z veliko priložnosti ter poudarkom na domačem okolju, ki vam bo tokrat pisano na kožo. Prilegli se bodo tudi gurmanski užitki.

horoskop.si