Pred vami je teden intenzivnega dela na sebi, ki prinaša rezultate

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 27. februarja do 5. marca 2017.

Pred vami je teden intenzivnega dela na sebi, ki prinaša rezultate (foto: Profimedia) Profimedia
27. 2. 2017

Splošna napoved

Sonce v znamenju Rib vam prinaša prijetne, nežne in simpatične energije, ki bodo od vas terjale prilagajanje, vendar vam na koncu obljubljajo zanimive rešitve. Zdravstvene težave, ki so vas še pred kratkim pestile, vam ne bodo več povzročale velikih zapletov. Začrtali si boste pot, ki pa se lahko še oteži, saj obstaja nevarnost, da boste v tem obdobju določene zadeve jemali preveč samoumevno. V službi bodo veliko zahtevali od vas, a priznanja in zadoščenja ne boste dočakali. V tem času se boste morda odločili za intenzivno delo na sebi, oziroma dosegli preobrazbe na tem področju, ki vam bodo koristile tudi v prihodnosti.

Merkur v znamenju Rib bo razburkal dogajanje na poslovnem področju. V komunikaciji boste morali, če želite dosežke, ostati popolnoma zbrani, saj vas bo zmotila že vsaka najmanjša malenkost. Nezadovoljstvo bo tokrat težko skriti, tudi majhne laži ne bodo priporočljive, saj vas bodo zelo hitro razkrinkali. Z iskrenostjo se lahko soočite z nekom, ki vam predstavlja težave. Merkur vas bo usmeril, da boste v službi še vedno dobivali neka malo skrivnostna sporočila in informacije. Obenem boste napetostjo in vsakodnevno boste prisiljeni poslušati kritike drugih, a tudi tega ste že vajeni.

Znova boste z Venero v Ovnu, ki se v soboto začne gibati retrogradno vzpostavili določene vzorce, ki ste jih že zanemarili. Zelo boste morali sicer paziti, da se ne vrnejo tudi nekateri negativni vzorci, če zopet postanete pretirano pasivni si boste samo škodili. Morda bodo čustva v tem obdobju malce bolj napeta in lahko pričakujete kakšen prepir, predvsem z ljudmi, ki so vam zelo blizu.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljala umirjena luna v znamenju Rib. Prihaja zasanjanost, prepletena z nerealnimi zgibi, ki vas bodo vznemirjali. Začutili boste izredno delovno vnemo, saj boste želeli ugotoviti koliko lahko dosežete sami, brez pomoči drugih. Ko boste razčistili večino nesporazumov in postavili meje boste zopet začutili, da se lahko povezujete s svojimi družinskimi člani na bolj zdravih osnovah. Varčevanje bo prava odločitev, saj boste usmerjeni v stabilnost. Odgovore poiščite tudi v nematerialnih stvareh, saj boste veliko bolj odprti za duhovna spoznanja.

V torek lune preide v Ovna. Vse, česar se boste lotili, se vam bo zdelo enostavno in praktično. Hitri in prodorni se boste podajali novim zmagam naproti. Tudi družabni odnosi bodo potekali v zanimivi smeri, težko boste ostajali v samoti. Ta vpliv spodbudi vaše hrepenenje po pomembni in prepričljivi vlogi in morda se boste zato lažje izražali in nastopali samozavestno.

V četrtek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju Bika. Z zagonom boste opravljali vse posle, ki zahtevajo natančnost, vestnost in potrpežljivost. Brez večjih težav se boste zbrali, če boste le imeli popoln mir in si vzeli čas samo zase. Ni pa to najboljši čas za razlaganje svojih načrtov, se manj za vsiljevanje svojega mnenja drugim. To je obdobje, ko se lahko veselite globokega razmišljanja.

V soboto ob 11.05 uri se luna pomakne v znamenje Dvojčkov. Čas je primeren za druženje, ki bo potekalo v umirjenih energijah. Ne boste več tako kritični in negativno nastrojeni, zato boste v vsaki stvari našli kaj lepega. Čas je zelo primeren tudi za začetek poslovnega sodelovanja, ki vam prinaša dobre rezultate.

horoskop.si