Pred vami je teden ljubezni in razumevanja

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 20. do 26. junija 2016.

Pred vami je teden ljubezni in razumevanja (foto: Profimedia) Profimedia
20. 6. 2016

Splošna napoved

V ponedeljek se Sonce pomakne v znamenje Raka. To je obdobje zatišja, družinskega življenja, uživanja ob morju, popivanja, pretirane občutljivosti, ter umirjenosti in zaprtosti vase. Čutili boste toplino do bližnjih in uživali boste v harmoničnem okolju. Romantika in nežnosti bodo glavni atribut vašega osvajanja, direktno pa se boste v teh dneh bolj težko izražali.

Merkur se bo nahajal v znamenju Dvojčkov, kjer intenzivno izraža svoje lastnosti. Ogromno se boste gibali. Zelo boste površni, leteči, gibljivi in težko se boste resnično zbrali. Dolgočasni in rutinski opravki vas tokrat ne bodo zanimali. Zaradi nervoze in obremenjenosti bodite bolj previdni tudi v prometu. To je odlično obdobje za izpite, konference in podobne zadeve.

Venera v znamenju Raka bo poskrbela, da boste usmerjeni v prave energije ter da boste znali biti na ljubezenskem področju bolj potrpežljivi in prilagodljivi. Vaše sanje bodo zelo intenzivne in tudi podnevi se boste budni občasno podajali v sanjarjenje. Realnost se vam bo v tem tednu malce umikala iz obzorja. To je obdobje ljubezni in razumevanja, zato ga izkoristite.

Retrogradni Mars v znamenju Škorpijona bo poskrbel, da se bodo odnosi, ki so močno obremenjujoči, počasi prekinili in življenje bo ponovno dobilo zadovoljno obliko. Vse skupaj je lahko malce boleče, vendar učinkovito.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste stopili z vplivom lune v znamenju Strelca, ki vam obljublja svobodne odločitve in pozitivno razmišljanje. Pripravljeni boste na akcijo vseh vrst, vendar le do popoldneva, ko se luna pomakne v znamenje Kozoroga. Z lahkoto opravljali vse posle, ki zahtevajo natančnost, vestnost in potrpežljivost. Brez večjih težav se boste zbrali, če boste le imeli popoln mir in si vzeli čas zase. Ni pa to najboljši čas za razglabljanje o svojih načrtih. Trmasto in uporno boste branili svoja mnenja, težko vas je premakniti s poti in ne boste preveč dojemljivi za dopolnjevanje idej. Vpliv Polne lune lahko povzroči popolno zmedo na ljubezenskem področju.

V sredo pozno zvečer se luna pomakne v znamenje Vodnarja. Postali boste prijaznejši, dogovarjanje bo veliko bolj enostavno, hitreje boste pristajali tudi na kompromise. Končno se boste lahko sestavili. Pogovori bodo potekali brez ostrih besed in zbadanja in zelo težko vas bo razjeziti. Zelo radi se boste družili, zanimanje pa bodo v vas povzročali umetniški in ustvarjalni trendi. Vse kar se vam bo dogajalo, boste želeli razčistiti in speljati do konca. Na vsakem koraku boste znali poskrbeti zase in si izboriti tisto, kar smatrate da vam pripada. Veliko vam bosta pomenili odprtost in iskrenost.

Vikend bo obarvan z energijo lune v znamenju Rib. Zaradi močnega vpliva lune boste občutljivi na čisto vsak impulz iz okolja, kar pomeni, da šale tokrat ne boste razumeli. Nikar se ne zapletajte v vsako besedo, saj bi se hitro znašli v konfliktni situaciji. Hrepeneli boste tudi po nežnostih, ki bodo najbolj intenzivnega značaja pri tistih, ki ste v resnem razmerju. Vaše razpoloženje bo odlično, kup zamisli, ki vam bodo rojile po glavi poskusite tudi udejanjiti. Labilnost vas bo jezila, zato ne sprejemajte konkretnih odločitev.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri