Pred vami je teden močne volje in elana

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 7. do 13. novembra 2016.

Pred vami je teden močne volje in elana (foto: Shutterstock) Shutterstock
7. 11. 2016

Splošna napoved

Doživetja, ki jih prinaša Sonce v znamenju Škorpijona, bodo krasila vaše počutje. Kljub stabilnosti in samozavesti se lahko na trenutke pojavi tudi nekaj omahljivosti in nezadovoljstva, še posebej, če ne boste takoj dobili ali uredili, kar si želite. Vaše misli bodo močne, vsebovale bodo tudi kanček strasti, ki ga lahko tisti, ki se ukvarjate s kreativnimi dejavnostmi spretno izkoristite. Zdravje vam bo dobro služilo, ženske pripadnice pa namenite nekaj več skrbi ginekološkemu področju, ki bo tokrat vaše žarišče.

Do sobote se bo Merkur nahajal v znamenju Škorpijona in vzpodbujal akcijo ter nenadne odločitve. Presenečeni boste nad voljo in elanom, ki vam bosta olajšala vsakodnevna opravila. V soboto se Merkur pomakne v znamenje Strelca, kar vam prinaša več površnosti, zmede in nedorečenosti, ki pa vas tokrat ne bodo spravile v slabo voljo. Pazite, da ne boste obljubljali nemogočega, saj boste raztreseni in neorganizirani.

Venera v znamenju Strelca bo poskrbela, da boste na čustvenem področju vse, kar se bo dogajalo, doživljali na prijeten in razigran način. Temne misli in poglobljeni pogovori vam bodo le kradli energijo. Pripravljeni boste na kakšen korak v smeri osvajanja, drzni in samozavestni pa boste pri tem deležni tudi uspeha, oziroma odziva s strani osebe nasprotnega spola. Mars v znamenju Kozoroga bo tiste, ki se nahajate pred pomembnimi odločitvami, opozoril na napake. Presenečeni boste nad določenimi dejstvi, vendar nikar ne upočasnite svojega tempa, saj boste le tako le nazadovali.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju Vodnarja, ki prinaša predvsem sproščenost in potrebo po dogajanju na vseh področjih. V kombinaciji s Prvim krajcem se boste lažje usmerili v trdo in zahtevno delo, izgubili boste tudi vse nakopičene strahove, ki so vam sledili v zadnjem času.

V torek boste stopili svobodni in razposajeni, resne odločitve pa boste prihranili za kakšen drug dan. Pozno zvečer se luna pomakne v ozvezdje Rib, kar vam bo v sredo godilo, saj boste zasanjani in malce ležerni. Vaši občutki zaznave pa bodo povečani. V sredo boste s konjunkcijo med Luno in Neptunom prišli do določenih spoznanj, ki vas bodo presenetila. Pomembni za vas bodo tokrat tudi odnosi z družinskimi člani. Veliko bo razjasnitev in pogovorov, ki vam bodo olajšali marsikatero situacijo. Popazite pa, da boste dovolj oblečeni, saj imunski sistem ne bo najbolj stabilen.

V petek luna prehaja v znamenje Ovna, kar vas vodi v hitre odločitve in nekaj površnosti. Vse boste sprejemali z dobro voljo, le prilagajanje vam bo povzročalo težav, saj boste imeli občutek, da čisto vse veste in znate sami. Pojavi se lahko tudi nekaj nemira in napetosti, ki bi jih bilo smotrno premostiti s športnimi dejavnostmi.

Nedelja z vplivom lune v znamenju Bika vam bo več kot naklonjena, še posebej tistim, ki že nekaj časa hrepenite po miru, harmonijo in tišini. Tokrat boste našli samega sebe in znali preprosto uživati.

horoskop.si