Pred vami je teden razigranosti, strasti in nepremišljenosti

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 24. do 30. oktobra 2016.

Pred vami je teden razigranosti, strasti in nepremišljenosti (foto: Profimedia) Profimedia
24. 10. 2016

Splošna napoved

V tednu pred vami boste najbolj občutili vpliv Sonca v znamenju Škorpijona, ki poudarja strast, doživljanje, žal pa tudi ljubosumje. Zelo intenzivno se boste usmerjali k zadanim podvigom, vendar pazite da ne boste v zagonu strasti spregledali nekaj zelo pomembnega.

Razigrane situacije in akcija bodo ključ do boljših situacij in stabilnega počutja. Besede bodo z lahkoto tekle z jezika, zato pazite pri občutljivih ljudeh, da jih ne užalite. Na poslovnem področju boste naleteli na situacije, ki vam ne bodo všeč, vendar vam prinašajo ključ do večje stabilizacije in samozavesti.

Pred vami je čas, ko vam bo zdravje veliko bolj pomembno, zato lahko pričakujete boljše počutje. Nekaj težav se lahko pripadnicam ženskega spola pojavi na ginekološkem področju. Tudi Merkur se v ponedeljek pomakne v znamenje Škorpijona, kar pomeni, da bo vaša komunikacija bolj ostra. Zelo težko boste prenašali tudi razne kritike, tudi če bodo imele dober namen.

Venera v znamenju Strelca prinaša več pozitivnih razpletov v ljubezenskih situacijah. Nekoliko pa boste izgubili globino in popolno osredotočenost. Ves čas boste nihali in begali, vendar si ne boste dovolili, da vas preplavijo slabi občutki, saj boste samozavestni in polni dobre energije. Mars v Kozorogu bo vsem, ki ste rojeni v zemeljskih znamenjih pomagal, da se boste na poslovnem in finančnem področju končno sposobni premakniti naprej in poiskati nove razsežnosti.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas luna v znamenju Leva vodi v nove dogodivščine s pridihom zabave. Želeli se boste soočiti z vsem, kar vas muči v notranjosti, vendar se agresivnim pristopom izognite, saj prinašajo le nemir in nerešene situacije. Čustva bodo razburkana, nekaj lahko obvisi v zraku, vendar se s tem ne boste preveč intenzivno ukvarjali, saj vas bo spremljala samozavest, s pomočjo katere boste neustavljivo privlačni za nasprotni spol. Obilje lepih aspektov kaže na simpatičen dan in zlasti večer, ki obeta veliko novih zamisli, s katerimi boste prodrli.

V torek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju Device, ki vas bo usmeril k delu in dokončevanju raznih zadev. Prevzemala vas bo potreba po širjenju obzorij in druženju z domačimi. Zaželeli si boste slave in pohvale, kar se vam tudi obeta, če boste le znali izpostaviti svoje prednosti. Diplomatske rešitve bodo tiste, ki bodo vodile k dolgoročnemu izboljšanju poslovnega stanja. Na ljubezenskem področju se nekako ne boste znali popolnoma prepustiti in se pomakniti naprej, kar vas lahko malce spravi v slabo voljo.

V četrtek popoldne se bo vpliv obrnil v bolj nežno smer, saj luna prehaja v znamenje Tehtnice. V tem obdobju se vaše potrebe po hrani povečajo in dosežejo vrhunec. V tem času bo vaša samodisciplina na pravi preizkušnji. Zavedali se boste, da niste sami, ter da družbo potrebujete. S prijatelji si boste imeli ob kavici veliko za povedati, ne bodo pa pogovori usmerjeni v nobeno globino. Zamikalo vas bo branje lahke literature, strokovne knjige pa še kakšen dan pustite na polici.

V nedeljo, ko vas bo spremljal Mlaj v znamenju Škorpijona, se vam bodo nakopičile razne misli, povezane s preteklostjo in starimi vzorci. Čas je več kot primeren, da z njimi počistite in se neobremenjeno zazrete v prihodnost.

horoskop.si