Pred vami je teden resnih in premišljenih odločitev

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 3. do 8. januarja 2017.

Pred vami je teden resnih in premišljenih odločitev (foto: profimedia) profimedia
3. 1. 2017

Splošna napoved

S Soncem v znamenju Kozoroga boste v tem tednu usmerjeni predvsem v resne odločitve in napredek na vseh področjih, razen na ljubezenskem, kjer vas lahko preplavi občutek, da vse nekako stoji na mestu. Veliko bo intenzivnega razmišljanja, prodornosti in resnosti, s katero boste lahko v vsaki situaciji odreagirali nekoliko bolj diplomatsko. Pomembne vam bodo predvsem zadeve, ki jih boste lahko brez težav pripeljali do konca.

Do srede bo poslovno moč vlival tudi Merkur v znamenju Kozoroga. Od četrtka dalje pa vam Merkur v Strelcu prinaša več sproščenosti v komunikaciji in nekaj prijetnih dogovorov.

Venera v znamenju Vodnarja vam v začetku tedna prinaša željo po svobodnih odločitvah. Z lahkoto se boste usmerjali v nove priložnosti, ki vas bodo razveseljevale na vsakem koraku. V konfliktih se tokrat ne boste znašli, saj boste preveč zadovoljni z dogajanjem.

Veliko vam bodo proti koncu tedna, ko se bo Venera nahajala v Ribah, pomenile situacije, ki bodo prinašale več zbranosti in realnih odločitev, s katerimi boste počasi napredovali na osebnostni ravni. Ugoden Mars bo ustavil dvome in vas popeljal k nadgradnji na vašem osebnem in poslovnem področju, kar pomeni boljše stanje tudi na področju financ, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali.

Tedenska napoved

V sredo popoldne se luna pomakne v znamenje Ovna, kar bo zelo ugodno vplivalo na ognjena znamenja, ki bi morala izkoristiti pozitiven vpliv. Polni boste presenečenj, akcije in novih zamisli, s katerimi bi lahko počasi prodrli naprej. Veliko vam bosta pomenili iskrenost in direktnost, z njima lahko tudi daleč priplezate. Misli, ki vam bodo švigale po glavi, bodo polne optimizma in želje po neznanem. Prvi krajec vas bo v četrtek na več področjih rešil pred zagato in vas usmeril na pravo pot.

V petek zvečer se luna pomakne v znamenje Bika, zato se boste najboljše počutili v domačem okolju, z ljudmi, ki vam resnično veliko pomenijo. Dišala vam bo odlična hrana, s katero boste celo malce pretiravali. Čas ni najbolj ugoden za hujšanje, zato se s tem ne obremenjujte preveč. Raje se posvetite samemu sebi in uživajte ter lenarite, če vam čas to dopušča.

horoskop.si