Pred vami je teden snovanja načrtov in nekaj konfliktov

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 22. do 28. februarja 2016.

Pred vami je teden snovanja načrtov in nekaj konfliktov (foto: Shutterstock) Shutterstock
22. 2. 2016

Splošna napoved

Nostalgične energije, ki jih prinaša Sonce v znamenju Rib, bodo poudarjale ljubezensko področje, kjer pa tokrat še ne boste popolnoma odločni, saj boste nihali iz ene skrajnosti v drugo.

Poslovni dogovori in zadeve, ki zahtevajo dogovarjanje, bodo zaradi tega vpliva v porastu, zato boste iz službe prihajali precej utrujeni in celo malce nezadovoljni, če ne bo vse potekalo tako, kot ste si zamislili. Bo pa čas pred vami več kot primeren za razčiščevanje kakšnih poslovnih zapletov, ki se že dalj časa vlečejo. Zaradi Merkurja v znamenju Vodnarja boste morali predvsem malce paziti na področju komunikacij in še bolj na poslovne dogovore, ki bodo doživeli kar nekaj zastojev. Trpele bodo vse partnerske zveze in naveze in tako na delovnem mestu, kot tudi doma, boste morali določen aspekt odnosov spremeniti. Morda določeni ljudje ne razumejo kaj pomeni, da imate svojo mejo in jo zato prevečkrat prestopijo. Pogovorite se in videli boste, da se bo situacija izboljšala, čeprav morda na račun manjše zamere. Sami pri sebi boste morali ugotoviti, če je vaše trenutno poslovno življenje takšno, da vas zadovoljuje. Morda bi kakšne spremembe prinesle veliko večje dobičke in morda manj obremenitev na delovnem mestu.

Venera se bo nahajala v znamenju prijateljskega Vodnarja, ki vam bo pomagal poiskati tisto notranjo mirnost, ki ste jo v zadnjih tednih malce pogrešali. Znova boste vzpostavili določene vzorce, ki ste jih že zanemarili. Zelo boste morali sicer paziti, da se ne vrnejo tudi nekateri negativni vzorci, če zopet postanete pretirano pasivni si boste samo škodili. Morda bodo čustva v tem obdobju malce bolj napeta in lahko pričakujete kakšen prepir, predvsem z ljudmi, ki so vam zelo blizu. Pojavile se bodo razlike v razmišljanju in kar ne boste sposobni priznati, da morda vaš način ni edini pravi, saj vas spremlja vpliv Marsa v znamenju Škorpijona.

Tedenska napoved

V ponedeljek zjutraj boste z vplivom lune v znamenju Leva zelo optimistični in aktivni. Spremljal vas bo občutek zmagoslavja, zato ga čim bolj izkoristite, še posebej na pomembnih sestankih, saj se sredi dne luna pomakne v znamenje Device, ki bo povečalo analitično delovanje in prineslo nekaj zapletov. Vse skupaj bo okrepil vpliv polne lune, ki vam tokrat ne bo prizanašal na ljubezenskem področju, kjer boste občutljivi in malce zaprti vase.

V torek bo na vrsti podvig, o katerem razmišljate že dlje časa, potrebovali pa boste tudi nekaj podpre.

V sredo boste s konjunkcijo Lune na Jupiter sposobni premikov in odločitev, ki so se vam še pred kratkim zdele nemogoče. Prihajajo dobre novice in darila. Nagrade, priznanja in napredovanje. Dober čas za raznovrstne spekulacije in sklepanje poslov in za razgovor z nadrejenimi. Vloge bodo sprejete, procesi se bodo odvijali v vašo korist. Težko se boste uprli dobri hrani, zato se lahko nakopiči kakšen kilogram. Luna, ki pozno zvečer preide v znamenje Tehtnice, prinaša harmonijo. Tisti pari, ki se trenutno nahajate sredi kakšnega daljšega prepira, boste zagotovo našli določene rešitve, ki ne vključujejo popolne prekinitve odnosov. Tudi na delovnem mestu bo vse bolj harmonično, saj boste s sodelavci veliko lažje sodelovali.

V soboto sredi dne se luna pomakne v strastnega Škorpijona in bo pričarala ploden in aktiven vikend. Samote zagotovo ne boste prenašali, zato boste poskrbeli za druženje, s pridihom iskrice simpatičnosti. To bo tudi priložnost za samske, da znova začnete zaupati, saj je okoli vas še preveč ljudi, ki so zelo zainteresirani, a jim ne pustite blizu.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri