Pred vami je teden sprememb v širšem pomenu

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 19. do 25. 9. 2016.

Pred vami je teden sprememb v širšem pomenu (foto: Profimedia) Profimedia
19. 9. 2016

Splošna napoved

Teden, ki je pred vami, prinaša različne energije, saj sledi nekaj preobratov, ki bodo za nekatere pozitivni, za druge pa prinašajo planeti ponovne lekcije in preizkušnje. Do četrtka, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju Device, boste natančni, usmerjeni v delo in služenje denarja. Vse boste želeli imeti pod nadzorom, zato se lahko pojavi tudi nekaj napetosti. Iskali boste iglo v seniku in skušali na vsak način nekaj izboljšati, vendar se nikar preveč ne naprezajte. V četrtek, ko Sonce nadaljuje svojo pot v ozvezdju Tehtnice, prehajate v bolj kreativen in sproščen čas, ki bo poudaril lepoto vseh vrst. Obeta se tudi več hvaležnosti in zadovoljstva. Merkur bo začel potovati po direktni poti, kar vam prinaša številna olajšanja in situacije, ki se jih boste razveselili.

V petek se Venera pomakne v znamenje Škorpijona, kar pomeni, da boste končno deležni več strasti in prijetnih dogodivščin, ki vas bodo popeljale v svet užitkov. Z veseljem se boste odzivali povabilom in sprejemali komplimente. Tisti, ki se že nekaj časa nahajate v nedorečenem odnosu, boste končno pripravljeni na spremembe, ki pa jih bo potrebno udejanjiti čim prej.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste z vplivom lune v znamenju Bika odlično počutili predvsem tisti, ki ste rojeni v zemeljskih znamenjih. Veliko vam bodo pomenili iskreni odnosi, sposobni se boste tudi opravičiti, če boste nekomu naredili krivico. Ljubezenske povezave bodo umirjene in obarvane s harmoničnim pridihom.

V sredo se luna pomakne v znamenje Dvojčkov. Komunikacija bo jasna in sproščena, vi pa razigrani in polni energije. V tem obdobju se vaše potrebe po hrani povečajo in dosežejo vrhunec. V tem času bo vaša samodisciplina na pravi preizkušnji. Zavedali se boste, da niste sami, ter da družbo potrebujete. S prijatelji si boste imeli ob kavici veliko za povedati, ne bodo pa pogovori usmerjeni v nobeno globino. Zamikalo vas bo branje lahke literature, strokovne knjige pa še kakšen dan pustite na polici. Najboljše se boste počutili tisti, ki ste rojeni v zračnih znamenjih.

V petek preide v znamenje Raka. Prisotna bo občutljivost, z ničemer se ne boste strinjali in težko boste ob zahtevnih nalogah ostali umirjeni. Varčevanje bo prava odločitev, saj boste usmerjeni v stabilnost. Odgovore poiščite tudi v nematerialnih stvareh, saj boste veliko bolj odprti za duhovna spoznanja. Povečala se bo potreba po negi, lepoti in skrbi za druge, osredotočili pa se boste tudi na skrb za lastno duševnost. Pogovori s samim seboj bodo zelo izraziti, družba vam tokrat ne bo najbolj odgovarjala. Spremljal vas bo tudi vpliv Zadnjega krajca, ki pa prinaša osvoboditve.

V nedeljo popoldne se luna pomakne v znamenje Leva. Nikar ne izzivajte prepira in ne očitajte ljudem, ki vas v resnici podpirajo zaradi trenutnih napetosti in stresa. Tudi na ljubezenskem področju ne bo najbolj priporočljivo odpirati starih ran, saj se lahko samo zapletete. Raje se usmerite v gibanje, ki vam prinaša sprostitev. Umirjeni boste, pripravljeni tudi na nežnosti in globoke pogovore, ki nosijo s sabo odlične rezultate, vendar le v primeru če boste zadovoljni. Godila vam bo tudi partnerjeva bližina, ki jo boste znali negovati. Vsekakor vama ne bo dolgčas.

horoskop.si